G4Media.ro

Doi primari și un viceprimar liberali din județul Iași au trecut la…

Sursa foto: PSD

Doi primari și un viceprimar liberali din județul Iași au trecut la PSD împreună cu consilierii locali

Doi primari și un viceprimar de la PNL Iași au trecut la PSD, a anunțat formațiunea politică social-democrată.

Primarii comunelor Dobrovăț și Gropnița, Cătălin Martinuș și Ionel Oneagă, alături de toți cei 17 consilieri locali, dar și de viceprimarul comunei Lespezi, Lucian Marcu, trec la PSD, potrivit unui comunicat al partidului.

„Mă bucură venirea colegilor noștri primari de la Dobrovăț și Gropnița, dar și a tânărului viceprimar al comunei Lespezi. Oameni apreciați în comunitate, cu proiecte și investiții importante atrase la nivel local, vin în echipa noastră pentru a lucra în beneficiul ieșenilor”, a declarat Bogdan Cojocaru, președintele PSD Iași.

PSD a mai atras recent în județ primari de la alte partide. Este vorba despre primarii comunelor Gorban și Mircești, Silviu Isari și Leon Bălteanu, de la PMP, respectiv USR.

Social-democrații din Iași anunță că și alți aleși locali li se vor alătura în perioada următoare.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. liber la preacurvie … votati cu incredere usl/fsn/pcr

  2. Nu inteleg aceste permutari, nu tot din aceasi mizerie de USL fac parte?

    • Pai nu e chiar așa, pentru ca după parlamentare, daca PNL o sa aibă 10% si prim–ministrul e PSDist, atunci primarii liberali vor primi praful de pe toba. Plus ca primarii trecuți acum la PSD vor trage pentru PSD la parlamentare, unde se alege nu doar parlamentul dar indirect si guvernul, prim-ministrul si de fapt cine are puterea in RO. Prezidențialele aduc doar emoții insa președintele e fix pix, nu dispune de bugete, nu face infrastructura etc.

  3. Ce ar fi sa vedem pe Chirica la partidul mama! PeeeeSeeeeDeeee (cum spunea un mare presedinte – mare la propriu). Doar nu mai este Dragnea! Deci este un partid spalat cu Ciolacu, Stanescu si Grindeanu! Nu?