G4Media.ro

Doi gimnaști care l-au agresat pe un coleg de etnie maghiară în…

Foto: Facebook / Federatia Romana de Gimnastica

Doi gimnaști care l-au agresat pe un coleg de etnie maghiară în cantonamentul lotului de juniori au fost excluși de la Campionatul European. Sportivul agresat a fost legat de calorifer

Federația Română de Gimnastică a admis scandalul de la Reșița, unde doi sportivi l-au agresat pe un al treilea, de etnie maghiară, și i-a exclus din lotul pentru Campionatul European de juniori, anunță Prosport.

Agresiunea s-a produs în timpul unui cantonament desfășurat la Reșița pentru a pregăti Campionatul European. Aici, sportivul de 15 ani a fost agresat de doi colegi în timpul unei petreceri cu alcool și țigări.

Agresorii au legat victima de un calorifer, i-au scrumat în cap și au mimat un joc sexual! De asemenea, sportivul respectiv a fost tuns, dezbrăcat și obligat să consume alcool. În tot acest timp i s-ar fi strigat „ungure!”, potrivit Prosport.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin s-a auto-sesizat și a trimis cazul colegilor din Timiș în vederea luării măsurilor legale, conform legislației în vigoare.

De asemenea, poliţiştii din Caraş – Severin au făcut verificări și au deschis un dosar penal în acest caz. „Poliţiştii continuă cercetările în cadrul acestui dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept în care au fost comise faptele şi pentru luarea măsurilor legale, ce se impun, faţă de cei responsabili”, a precizat IPJ Caraş – Severin.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...