G4Media.ro

DOCUMENT Scrisoarea prin care Comisia JURI a respins-o definitiv pe Rovana Plumb:…

DOCUMENT Scrisoarea prin care Comisia JURI a respins-o definitiv pe Rovana Plumb: ”Nu este capabilă să-și exercite funcția în concordanță cu Tratatele UE și Codul de Conduită”

Comisia Juridică din Parlamentul European (JURI) arată într-o scrisoare oficială trimisă luni președintelui parlamentului, David Sassoli, că a ajuns în ședința de azi la concluzia că ”Rovana Plumb nu este capabilă să-și exercite funcția în concordanță cu Tratatele UE și Codul de Conduită”.

”Vă rămân recunoscător dacă ați putea informa președintele – ales al Comisiei Europene despre această decizie și veți ține Comisia JURI informată despre pașii pe care președintele ales intenționează să-i facă”, se arată în scrisoarea trimisă lui Sassoli de Lucy Nethsingha, președintele Comisiei JURI (membru al Grupului Renew Europe).

Reamintim că decizia de azi a Comisiei JURI de respingere a Rovanei Plumb și a candidatului maghiar pentru este definitivă. E pentru prima oară când Comisia JURI respinge comisari propuși pe motive de integritate.

Foto: Parlamentul European

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Traducere: E o hoață, ca toți pesedeii…

 2. Votați Viorica Dancila!
  Votați bunastarea și echilibrul!

 3. VIVA EUROPA !!!!! am scapat de o topa olteanca penala.

 4. Hoti mizerabili .

 5. E păcat că un om respins în Europa e foarte bun pentru o funcție publică în România.
  Aici nu are nici o incompatibilitate.

 6. Haideți să ieșim în stradă.
  Să o susținem.
  ….
  Să intre la răcoare.

 7. ”Nu este capabilă să-și exercite funcția în concordanță cu Tratatele UE și Codul de Conduită” din Scrisoarea Comisiei JURI se traduce asa la analfabeta Veorica Vasilica: Johannis si opozitia au calcat in picioare Constitutia, blocheaza Guvenrul si lupta impotriva interesului tarii!
  Atata o duce mintea, a fost europarlamentar la Brussels timp de 9 ANI, e adevarat trimisa de Dragnea, cu un CV subtirel ca o foaie de ceapa uscata, inainte de a ajunge europarlamentar a fost Inginer simplu, fara functii inalte de Conducere si apoi Profesoara de tehnologie la Liceul din Videle!
  #NIMIC care sa o recomande ca Europarlamentar, #NIMIC in afara sprijinului de la partid!
  O analfabeta cu asemenea CV a ajuns Europarlamentar si va trimite la Brussels PSDei cu acelasi profil: oameni de partid, care sa urle la unison aparand partidul, ATATA stiu aceste specimene de care trebuie sa scapam!
  Rusine, analfabeto!!