G4Media.ro

Document oficial al Guvernului: Un milion de copii nu au avut acces…

Document oficial al Guvernului: Un milion de copii nu au avut acces la educație timp de mai multe luni, ca efect direct al închiderii școlilor

Aproape un milion de copii, adică unul din trei elevi din România, nu au avut acces la educație timp de mai multe luni, după decizia de închidere a școlilor, potrivit documentului Planul Național de Reziliență și Redresare, consultat de Edupedu.ro. Este un document de lucru al Guvernului, care urmează să fie prezentat Comisiei Europene în negocierea proiectelor propuse spre finanțare din fondul special NextGeneration EU, care alocă României 30,4 miliarde de euro.

La capitolul Digitalizare din document, Guvernul descrie situația actuală a Educației din România și subliniază că din cauza închiderii școlilor, fiindcă lipsește infrastructura de bază, peste 1 milion de copii nu au avut acces la Educație în ultimele luni.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Ei si? Ce nevoie ai de educatie? Te faci politician si conduci Romania, iar fraierii cu educatie te slugaresc.

  2. Dar, desigur, esential acum e sa salvam vieti. Cica cine scapa de covrig devine nemuritor.

  3. Dragă guvernule, fiind responsabil direct de bunăstarea materială și informatică a tuturor celor care te finanțează sau dimpotrivă, îți mănâncă din buzunarul tău bani calzi, pe muncă, de la noi din buzunar ca să te voteze, văicăreala ta oficiala mă contrariază.Ori n-ai făcut nimic și te-am plătit degeaba, ori ai făcut, dar nu ce trebuia, deci, te-am plătit degeaba.Care variantă o preferi, oficial?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.