G4Media.ro

DOCUMENT Cum arată Ghidurile cu măsuri sanitare pentru începerea școlilor în Republica…

DOCUMENT Cum arată Ghidurile cu măsuri sanitare pentru începerea școlilor în Republica Moldova versus România

Republica Moldova a publicat ghidurile cu măsuri sanitare pentru începutul anului școlar 2020-2021, potrivit Ministerului Educației de la Chișinău. Documentele sunt elaborate de cele doupă ministere, al Educației și al Sănătății, împreună cu Organizația Mondială a Sănătății și UNFPA – Fondul Națiunilor Unite pentru Populație, potrivit antetului publicațiilor.

Prin comparație, Ghidul românesc cu măsuri sanitare nu a fost încă finalizat, este în consultare publică pe site-ul Ministerului Sănătății și nu există un orizont de timp clar pentru aprobarea sa. Realizatorii ghidului din România sunt specialiștii locali de la INSP și ministerele Educației și Sănătății.

Cele două ghiduri au câte 8 sau 9 pagini, unul este pentru ciclul de învățământ primar și celălalt pentru gimnaziu și liceu. Adresarea din ambele documente este prietenoasă, grafica și designul sunt adecvate pentru orice vârstă, dar mai ales pentru elevii cărora li se adresează.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Cat de penibili am ajuns. Ca în Coreea de Nord.

    • Pana și pentru rep Moldova e mai multă speranța decât pentru România..trist. Ma gândesc de multe ori ca dacă Moldova ar fi in ue ne-ar lua-o cu mult înainte, asta pentru ca ei nu au sudisti, gen arges, Ilfov, Prahova, București..nu au mitici, o spun din perspectiva unui Argeșean..

  2. Pai ne spunea un tovaras geniu epidemiolog, care-si vopseste de zor parul, aproape candidat la PMB, ca situatia in Rep. Moldova e scapata de sub control…. Ca se tarasc pe-acolo, nu mai au nicio sansa…

  3. In R. Moldova scoala incepe in fiecare an la 1 septembrie, in Romania la 15 septembrie…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.