G4Media.ro

DOCUMENT Anca Dragu (USR) a folosit, pe când era președintele Senatului, angajații…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

DOCUMENT Anca Dragu (USR) a folosit, pe când era președintele Senatului, angajații și mașinile instituției, precum și salonul oficial, pentru a se îmbarca preferențial, cu familia și prietenii, în avionul care a dus-o într-o vacanță în Franța

G4Media.ro a intrat în posesia unui document intern al Senatului Românei care arată că, vara trecută, președintele Senatului de la acel moment a utilizat resurse publice în interesul său propriu, al familiei sale și al unor apropiați.

Sub acoperirea unei ”delegații”, Anca Dragu a folosit mașinile instituției, angajați de la Serviciul Protocol și Pașapoarte al Senatului, precum și Salonul Prezidențial de la Aeroportul Otopeni pentru a avea facilități la îmbarcarea în avionul care a transportat-o în vacanță în Franța.

Într-o reacție pentru G4Media, Anca Dragu a invocat faptul că accesul la aceste facilități a avut loc ”la recomandarea serviciilor de securitate”, ea fiind, atunci, numărul 2 în Statul Român.

Documentul obținut de G4Media arată că, la data de 23 iulie, cu două zile înainte de deplasare, Direcția Secretariat General din Senat a trimis o adresă Secretarului General, informându-l asupra faptului că, între 25 iulie și 1 august, ”o delegație condusă de către doamna Anca Dana Dragu, președintele Senatului României (…) va efectua o deplasare în Franța”.

În adresă se solicita accesul membrilor delegației, precum și al unor reprezentanți ai Senatului de la Serviciul Protocol și Pașapoarte, la Salonul Prezidențial Corp C din Aeroportul Otopeni și se cerea sprijinul ”în facilitarea formalităților de îmbarcare și trecere a frontierei” pentru cei șase membri ai delegației, în frunte cu Anca Dragu. Conform indicativelor aeronavelor, a fost vorba de curse Ryanair (low cost) pe traseul București-Marsilia și retur.

Sursa: G4Media.ro

Spre finalul adresei au fost indicate numele a trei angajați ai Senatului care urmau să conducă/întâmpine delegația la Aeroport, precum și o listă cu numerele de înmatriculare de la cinci autoturisme, patru cu indicativele SEN sau SNT, care să îi transporte pe delegați la plecare/sosire.

Verificările G4Media au arătat că din ”delegație” au mai făcut parte soțul (politician USR în județul Constanța), fiica și fiul minor al Ancăi Dragu, un coleg de facultate al fiicei și o prietenă de familie.

Dragu a confirmat pentru G4Media că deplasarea în Franța a avut caracter privat – de altfel, cu șase zile înainte de plecare, își delegase atribuțiile, pentru perioada 25 iulie-1 august, către vicepreședintele Senatului, Alina Gorghiu – dar a precizat, în mod repetat, că accesul la resursele instituției și la facilitățile de îmbarcare au avut loc ”la recomandarea serviciilor de securitate, în calitate de președinte al Senatului”.

Senatorul Dragu care, între timp, a fost schimbat din funcția de președinte al instituției, a adăugat că, anterior, a refuzat să aplice alte recomandări ale Serviciului de Protecție și Pază – coloană oficială, pază noaptea la domiciliu – dar, în ciuda insistențelor, nu a reușit să explice convingător de ce a ales să pună în practică recomandarea referitoare la accesul preferențial la Salonul Prezidențial, facilitățile de îmbarcare și resursele umane și logistice ale Senatului.

Ea a declarat doar că resursele utilizate pentru deplasarea din iulie-august au fost de ”altă magnitudine” față de cele pe care le presupun coloana oficială și protecția domiciliului, fără a dori, însă, să intre în detalii asupra a ceea ce înseamnă acest lucru.

”Nu am încălcat nici o regulă, nu am folosit resurse publice în mod abuziv”
Senator USR, Anca Dragu

Dragu a insistat asupra faptului că procedura a fost una normală pentru calitatea pe care o îndeplinea la acel moment – numărul 2 în Stat – și că publicarea acestui articol reprezintă un atac la adresa familiei sale care ”va fi terfelită înainte de Crăciun”.

De precizat că, pentru amatori alții decât demnitari, există posibilitatea închirierii, contra unui tarif de 900 de lei, a salonului oficial de genul celui utilizat de delegația familiei Dragu în iulie-august 2021.

Sursa Foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

158 comentarii

 1. Na belea…Parca ăștia de la USR erau „cei mai si cei mai”, nu erau ca ceilalți…:)

  • „cei mai si cei mai” dar nu fecioare…

  • Voi va dati seama ca ra hatul de aruncat nu se termina niciodata.
   Ce plictiseala de documente frate.
   Da ăia de la ANAF Antifraudă ce fac toata ziua?

  • Gata, i-ati prins! Mergeau cu low cost in vacanta, cu cateva zeci de euro, nu ca Vicol cu avion inchiriat personal, de zeci de mii de euro cursa. Desi utilizarea beneficiilor pozitiilor in mod personal nu e corecta, nu stiu daca asta e cel mai bun exemplu. Parca a fost unul care si-a cumparat o masina de lux din banii statului, iar instantele au zis ca nu e nicio problema. De Oprea a auzit cineva? Tot ala care se plimba cu girofarele noapte pe furtuna pana a murit un politist.

  • @all…asta ai inteles tu din articol?…..i-a o foaie de hartie si noteaza:
   – una bucata userista a luat tot familionul pe la VIP, inclusiv masinile senatului, inclusiv plata salonului VIP….doamna senator avea dreptul, dar restul?
   -doamna senator a mintit ca pleaca in delegatie oficiala
   Faza cu low cost e irelevanta…..dar era singura directa, altfel lua cursa de linie.
   Comparatia cu Vicol e irelevanta…aia a zburat pe banii ei, dar doamna Dragu a folosit salonul vip pe bani publici, inclusiv 3 masini de la Senat
   Ciudata e atitudinea G4, cum sa atace pe cineva de la USR?

  • @All, Vicol a mers pe banii ei, pe munca ei, nu pe banii sau privilegiile de la partid. Ai priceput?

  • Cresc temerile că vom avea în 2024 o finală prezidențială Ciucă-Simion, fără dezbateri, ca la meciul Iohannis-Dăncilă.

  • Vicol a mers pe banii int(e)rlopilor pe care i-a luat pana si in pat. Iar psdistii nu merg cu masinile SPP, ei cumpara masini de lux din banii statului. Si nu merg cu low cost, in vacanta. Ei merg in „delegatie”, cu bilete, hoteluri scumpe si diurna. Pe banii statului.

  • Ei au vrut „fără penali în funcții publice”, dar la ei nu se pune…

  • Gata, i-am prins ! De acum putem fura încă 30 de ani liniștiți !

  • Usereii au uitat ce ultragiati erau că președintele Senatului nu a stat la coadă la permise …..
   E drept, că era de la alt partid 😁

  • Hai că la noi regula e să furi, excepția e să fii cinstit ( ptiu ! ).
   Care nu fură suficient devine suspect și-l dăm afară .

  • ce pretentii sa ai de la pupatorii astia slinosi

  • Era doar inceputul !

 2. Oare de ce nu ma mir?

  • AFERIM!!!!!!

   Că mult rău au mai făcut!!!

  • Doar proștii nu se miră.
   Asta e chiar NIMIC față de ce fac in mod curent PZDeaua și PNLeprele, dar na: trebuie să-și halească porția de căcat toți postacii puși de ăștia disperați că românii nu vor mai vota cu PZDe sau cu PNLepre.

  • Și tu ești baba Vanga.

  • Angajatii Senatului or fi fist SPPisti.
   Au mai luat si aceeea o primă de misiune pana la Otopeni.Nu o fi conflict de interese sa supraevalueze riscurile si masurile de siguranta?

   Un anumit rost ar avea.Incaz de atentat, da nu fie afectati toti membrii grupului.
   Dar persoana de stat eta doar dumneaei..
   Si de ce ar fi tinta vreunui atentat?
   Cand diabolizatul Dragnea era inca sef de partid si de Camera si mergea la Judecati, nu ii bagau simpatizamtii USR catuse sub nas de la 10cm distanta?? Unde erau atunci SEPEPISTII?

  • Ce imi place de astia, e plin de ei pe aici. La o bere „amara” si-ar dori sa fie moguli, doar nu fraieri ca Dragu… Aici sunt trotinetistii declamati chiar de ei, cu papion si iubitori de natura.. Grataragii ipocriti..

  • Toti sunt niste hoti nenorociti inca nu v ati prins ?pdl pnl psd usr udmr aceasi mizerie…sa vedem ce fac aur da nici de la aia nu mai e de sperat nimic cand ajung tari fura tot!

 3. 🤣🤣🤣
  Cand strigam ca sunt dupa ciolan toti ma injurau!
  Nu intelegeam eu ca usere este altfel!
  Sa nu mai zic si de Ghinea cum a zbughit-o dupa ciolan!

  • Care este “prejudiciul” financiar al acțiunii doamnei? 2.000 de euro?
   (rata orara agent SPP * n ore) + cost benzina +?

   Dacă imi amintesc eu corect, desi sunt economista si ~ IT-ista, nu avocata, intr-un anumit document public văzusem ca acesti demnitari aveau dreptul la protecție pe toată perioada in care erau in funcție, inclusiv (rezonabil) in timpul liber! Reședințele acestora pot fi păzite de SPP, conform legii, deci traseul ei pana la aeroport de ce nu ar fi?

   Ia vezi Legea nr.191 din 19 octombrie 1998
   privind organizarea şi funcţionarea Serviciului de Protecţie şi Pază,
   articolul 14 alin. 1), a si 4) “la cererea acestora” + 5).

  • ai scris un singur comentariu pertinent in 3 luni de cand lucrezi p-aici. am crezut ca e ceva de capul tau, dar nu e cazul…

  • @DianaR: argumentarea ta nu este valida.

   E ca si cum ai spune ca nazismul este mai bun decat comunismul pentru ca a facut mai putine victime. NU! Ambele sunt la fel de rele! (Un asasinat din motive ideologice si deja e prea mult.)

   Fapta e importanta (resurse si facilitati pentru prieteni), nu prejudiciul. „O altfel de politica”, cum ar veni. Cat de greu ii era sa faca lucrurile cum trebuie!?

  • @Diana, aici nu este vorba de prejudiciu, aici este vorba de abuz în serviciu. Să incerci să scuzi această faptă a doamnei Dragu arată cât de penibilă ești. În altă ordine de idei, doamna Dragu a făcut fix ce fac alți zeci de mii de politicieni, șefi de instituții, șefi de servicii, etc. Să fim serioși, 99% din români ar fi făcut același lucru.

  • Sanitarule, hasty generalization fallacy.

   Consideri ca este corupta intr-o țara de corupți, dar doamna este cel mult oportunista in contextul asta specific.
   I-auzi ca SPP i-a recomandat abordarea asta, ținând cont de cadrul legal. Voi ati citit legile? Documentați-va.
   Eugen, deci penibil si rău-intenționat esti tu!

   Mi se pare penibil ca hoția de +200 miliarde de euro practicată in țara asta in ultimii 32 de ani este neabordata, autoritățile publice stau si dorm pe bani mulți, protejează marii hoți, ii finanteaza la nesfârșit prin contracte care legalizează marea hoție si voi va consumați energia si timpul pe găinării din astea si insultandu-ma pe mine!
   Nesimțiților! Penibililor! Rusine sa va fie!

  • Corect este ca Directorul SPP sa prezinte un RĂSPUNS OFICIAL in speța asta!
   Punct.

   Cât despre hate-ul gratuit pe care mi l-ati servit, prefer sa rezolvam pe forum si sa va insult si eu!

   Deci la fiecare comentariu de-al vostru voi scrie:
   “Esti un pr.ost co.rupt!”

  • @Diana, zău, încetează, te afunzi în penibil.

  • Trotinetistii sunt de acord cu OUG 13 acum. :))

   Dacă prejudiciul e mic, trecem cu vederea.

  • Lasa Ad Hominem-ul, misoginule! Argumente nu ai!
   Arată-mi pe lege unde e penală femeia!

   Directorul SPP sa prezinte un RĂSPUNS OFICIAL in speța asta‼️
   Iar apoi o sa-ti scriu ca esti un pr.ost fudul la intervențiile tale de pesedist fudul.

  • @Diana, Esti un pr.ost co.rupt!

  • Gogule, trebuie arestați xy % din romani pentru ca sunt co.ruptibili si co.rupți peste nivelul de 2.000 euro! Sigur ca da!
   Dar in cazul Dragu sa vedem răspunsul oficial al SPP.
   Hater bătut in cap ce esti!

  • Singura bucurie a trolului e sa-l bagi in seama.
   A reporterului… sa dai click sau sa urmaresti… inepția

  • Voi sunteti postaci cu carnet de partide co.rupte. Eugenia si restul pe.nalilor. Vedea-v-as la zdup, animalelor!

  • @Diana R: nu citesti deloc cu atentie si te arunci la lupta in gol.
   Unde am zis eu ca este corupta?! Am scris in clar, la 1:19, ca o consider doar extrem de fraiera! Ideea nu este sa citesti printre randuri, ci sa incepi sa citesti cu ceea ce este scris!!

   Ai cuvantul, citeaza din mine unde am zis ca este corupta. Sau unde am facut eu vreo generalizare pripita. Ai microfonul …

  • Spark: Directorul SPP sa prezinte un RĂSPUNS OFICIAL in speța asta.
   Postacii si comentatorii foarte subiectivi (ca nu sunt toti trolli) mai trebuie combătuți din când in când.

  • @Diana. De ce ești atât de înverșunată și de ce tot invoci pe șeful SPP, celebrul general Pahonțu?
   SPP este cel care l-a scos basma curată pe actualul ministru de interne, Lucian Bode, după accidentul când mergea pe contrasens. SPP în general asta face, de 30 ani: mușamalizează.
   Dna Dragu ar trebui să facă pasul înapoi și să își dea demisia din Senat, dacă chiar îi pasă. Pe doamna Dragu o așteaptă oricum o funcție bună într-o mare firmă din energie, care are și capital de stat, de unde a plecat să devină senator.
   Dacă tot continuăm să ne scuzăm idolii și să avem standarde scăzute, să nu ne mire când o iau razna.

  • @diana….
   Recapitulam coafor moka 200e + sotu’ niste bigudiuri, 3 ciupaciupi, 5 masini + 5 soferi + benzina + SPP de protectie, girofar sa faca loc in Bucuresti, coloana nene de limuzine!!!!!, telefoane sa faca loc la aeroport pentru locul 2 din Ro… asta x2 pentru si intors, pentru ca pleca in CONCEDIU! Nu ti se strepezesc dintii cand citesti?
   Ne batem cu karamida in piept ca noi usr mai tari ca Maia Sandu dar de fapt suntem niste lepre. Iesim de la guvernare ca scadem in sondaje, ce daca e covid, noi tinem la principii pentru popor (coloanele oficiale din concediu tin de alte principii!). Asta e marele usereeee.

  • Abuz în serviciu!!! Folosirea in scop personal a mijloacelor poporului!
   Are balta pesteeee!!!

 4. Adica un demnitar s-a folosit de resurse accesibile functiei lui pentru o deplasare?
  Ca fapt divers, restul parlamentarilor si presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor cum procedeaza in mod uzual?
  Ca sa vedem totusi care e practica legala si/sau generala.

  • Nici nu mai conteaza ce fac ceilalti.
   Daca treci pe rosu, nu trebuie sa iti ia permisul ca trec si altii pe rosu?
   Plecarea in vacanta nu este intalnire oficiala ca sa beneficiezi de escorta SPP pana la aeroport.

  • Daca unii sunt hoți, corupți nu trebuie sa fie toți.Familia și prietenii nu au ce căuta în această problemă.Parca sloganul lor era altul.Dar politicienii repede se adaptează la mârșăvii, la furaciuni și cred că li se cuvine orice . Parcă madam Dragu spunea în guvernarea Ciolos că românii ar trebui să muncească și pe 2 lei precum indienii, chinezii.Dar ei îi place traiul bun pe banii statului

  • Eu am fost cu prietenul meu cand a avut lansari cu ICR in strainatate cand erau orase care ma interesau dar mi-am platit absolut tot ca nu aveau nimic pentru +1…si el trebuia sa vina cu tone de hartii explicative dupa aia…deci despre ce vorbim?!

  • Useristii au voie sa fure.

 5. Cat de prost sa fii sa faci d’astea, cand stii ca toata lumea este cu lupa pe tine!?! 🙁

  Sunt demnitari in tari cu apa calda care merg cu bicicleta prin oras … ce ii era frica Dnei Dragu, ca o recunoaste cineva pe la aeroport? Si?!

  Sa dai apa la moara adeversarilor intr-un asa mod este examenul de absolvire al grupei de ageamii …

  Ce ar vrea acum Dna Dragu sa facem? Sa fim plini de intelegere, precum in cazu’ lu’ Milica, pe car e l-au facut la alba-neagra serviciile!? Jenant. 🙁

  • Asa credeam si eu, ca in alte tari demnitarii merg cu bicicleta. Asa si e, dar NU si pentru demnitari de rang inalt, nr 1, 2, 3. Astia sunt obligati sa aiba escorta si cand fac jogging.
   Sunt cateva functii in care ocupantii sunt obligati sa se supuna la un anumit grad restrictiv dpdv al protocolului, pazei si protectiei lor.

  • Ok. Era vreo tragedie daca se intalnea cu prietenii in avion, cand stia ca este exponentul unei „altfel de politici”. Sau sa zica „am gresit, aveti dreptate”, in loc de „n-am gresit cu nimic”?!

   Cand stii ca se uita copiii la tine, mai ocolesti 50m pana la trecerea de pietoni, astepti cuminte la semaforul enervant char daca nu se vede la orizont nicio masina si faci lucrurile corect. Asta pentru orice om obisnuit, da?

 6. N-am treaba, e „plusista” ! :)))

  • Unde esti tu, eugene, ca punand mana pe ei, sa ii iei la bulă tare, dar nu si pe pesedei?
   Ne poate da senatul si un raport al modului in care s-au facut deplasarile lideilor de senat de pe la 2016 incoace, ca sa vedem si noi care a abuzat mai tare dintre ei de privilegii? Ca tot vorbesc preferatii lui eugenică despre transparenta.

  • de N ori ti am spus ca Woke Romania strica USR ! dar tu bat man, bat man !

  • @un domn:
   Daca printre prietenii cu care a calatorit in Franta si care au beneficiat de serviciile nemeritate primite de Dragu sunt si useristi, atunci plec capul rusinat. Daca insa sunt tot de-ai lui Julien, n-am treaba !

  • Aici sunt @Sofokle. Într-o țară normală, acest lucru este definit ca abuz în serviciu, ți se face dosar penal, etc, dar hei, nu și în România, la noi este absolut normal acest lucru. Să nu fim cinici și să recunoaștem că doamna Dragu a făcut ceea ce au facut și alți zeci de mii de parlamentari, șefi de instituții și șefi, sefuți, ai armatei române. Deci nu mă surprinde și nici nu sunt indignat. Ceea ce mă șochează este faptul că această știre a apărut pe acest site cu apucături USeRiste.

  • @sufleur @un (cica) domn
   Ce ziceați când Tariceanu nu a stat la coadă ca tot poporul?
   Cu diferența că Tariceanu trebuia să meargă la serviciu, nu în vacanță
   Ați uitat? Aveți comentariile aici, babaeti m.hotnews.ro/stire/21218767

  • @Dan
   „Trebuia sa mearga la serviciu” ! :)))))

   PS. :)))))))))))))))))

   PPS. :)))))))))))))))))))))))

 7. Wow… Ce abuz… A zburat cu ryan air..

  Hai ma fiti serioși. De Astia care au plecat in Dubai, cu tot platit de stat la ultralux ce mai ziceti?

  • Nodul chestiunii este daca asta este un abuz sau nu, nicidecum daca este in topul abuzurilor. Este irelevant ce fac altii, e relevant ce a facut dna Dragu. 💡

   Cauta pe Wikipedia red herring!

  • Nu cred. Păi pluSereii _LegheBetoși sunt cei mai cinstiți și corecți, nu?

  • Cica la p(o)staci e irelevant ca unul ca Oprea si-a cumparat masina de lux din banii statului, iar asta, daca a solicitat servicii de protectie pana la aeroport, de unde a zburat pe banii ei, cu low cost, e acelasi lucru! Ia-ti red herringul si baga-ti-l in fund.

  • @ All
   Nu discutam despre Oprea, ipocritule !
   Daca ar fi facut Ciolanu sau 🐈‍⬛ asta ce-ai fi zis ?

  • :)) bai c(a)canare, tu crezi ca psdistii merg undeva cu low cost? Pai toti care au functii si-au cumparat masini scumpe din banii statului. Si tu crezi ca isi cumpara ei singuri bilete, din banii lor? La ei totul e pe protocol! Bilete, hotel, diurna, din banii statului. Ei merg in „delegatie”. Asta e problema? Nu aia care fura si sp(a)gangesc? Daca asta e problema, atunci sa ia la puricat toate cheltuielile de protocol, o sa fie mari surprize, nu din astea de doi lei.

 8. Apucături de PSD și PNL….
  Toți niște mizerii…

 9. Chiar ca USReii „fac altfel de politica”!!!
  Rusine!!!!!!!!!!!!

 10. Unde e Gunoierul Vladimir, cel cu reclama la Pfiz ?
  Hai Gunoiere, zii ceva !🤣

  • Ia mai cauta-te de gramatica limbii române, românule! Iți recomand să īncepi prin a studia conjugarea verbului „a zice”. Dupa aceea poti trece la cuvintele cu sens multiplu. De exemplu, cuvântul „moț”. Poate fi moț, locuitor din Țara moților, sau moț la hândel, așa cum ești tu.

  • Ce fericiți sunt banditii bolșevici că in sfârșit au găsit și ei la USR pe cineva care a furat 100 de lei 😂

 11. „Dragu a insistat asupra faptului că publicarea acestui articol reprezintă un atac la adresa familiei sale care ”va fi terfelită înainte de Crăciun”.

  Aaaaa, doamna Dragu’, mi-a placut asta cu umblatul la sentiment, zau! Ati vazut si dvs. filmul, nu!? „Va e mila? V-am luat banii!” 😆

  Aici: https://youtu.be/ZVMqncEDjGc?t=35

  • Nu știu, eu sunt fan Ioana Mihăilă.
   Oamenii sunt diferiti. Unii chiar au au agendă incarcata.
   Mi se pare exagerat.
   Pe mine ma intereseaza lwgile aspre, comisionul privat la contract, calitatea, garantia, impunerea educatiei celor needucati.
   Asta e circ

  • @Spark

   Ioana Mihaila este acelasi aluat ! adica aceeazi mizerie !

 12. uau, minune. primul articol antiUSR scris de G4media. ca tot s-a spus cum ca G4media e siteul de casa al celor de la USR+. cu acest articol vor sa se lepede de partid.

 13. Hopa…

  Pai nu era USR cu aia cinstitii, imac.ulatii, competentii, aia care au demonstrat maxim cat au fost in guvern?

  Doar un mic defect au – vor sa ne bage certificatu care ne face sclavi la noi acasa, in rest cica sunt cei mai cei.

  • USR poate sa vrea orice. Treaba e ca la putere sunt PSD si PNL. Daca se baga sau nu se baga, e in pixul pspnlistilor. Oricat o invarti, asta e realitatea. Se fac in curand patru luni de cand au iesit de la guvernare, tu tot cu USR stai in gura.

 14. Rayan air :))) astia de la USR clar nu stiu sa fure cum trebe

 15. Acum, pe bune, va mira ipocrizia useristilor?

  • Nu. Ma mira insa staruinta in prostie a romanilor care continua sa aiba incredere in psd si sa-i voteze masiv.

 16. Purcica Dragu trebuie trimisa inapoi in cotet!

 17. Eu stiu ca orice demnitar de rang inalt, fie al statului roman, fie diplomati de rang inalt acreditati in Romania, trebuie sa se supuna unor reguli mai stricte din cauza masurilor de securitate. Poate gresesc d

 18. Trotinetiști, aveți cuvântul! Ok, ok, nu toți odată, ca nu mai înțeleg nimic din înjurăturile voastre. Înjurați pe rând.

 19. Șantajiștii sunt incompetenți și la furat. Cred ca de-aia plâng după guvernare – ar vrea sa mai capete experientă.

 20. Mai Oligo frânelor, toti aceștia care ati venit aici cu buzunarele pline cu pietre, unde este abuzul despre care vorbiti?
  Ia mai silabisiti naiba odata, înapoi aților si veti intelege ca distinsa doamna Dragu, care de-a lungul celor 8 luni timp in care a ocupat functia de presedinte al senatului Romaniei nu a apelat la niciun favor de care ar fi putut dispune un asemenea demnitar de rang inalt al statului român, iar in
  singura ocazie in care a beneficiat aflu ca nu a fost solicitat de catre dumneai fiind vorba despre uzanta si protocol.
  Dar voi taraturilor oricum mancati kk cu polonicul chiar si daca nu ati fi primit portia asta tendentioasa asa ca va doresc sa aveti pofta mare!!!

 21. Cine merge ba cu familia si cu „colegul de facultate” in concediu?? E clar ca „colegul de facultate” o si c0rdea pe aia…

 22. Qed
  Asta a adus USRul. Niste profitori.
  Caz concret:Fritz somerul, Latcau cel condamnat pentru betie la volan si doamna din consiliul local care transforma case in blocuri in cartierul Braytim.

  • citez din cv-ul lui Fritz, doar o parte care imi pare suficienta ca sa iti dovedeasca pros.tia: ‘Din 2016-2019, am fost șeful de cabinet al fostului Președinte Köhler, rol în care am fost responsabil pentru planificarea strategică a activităților fostului președinte, conducerea echipei sale, comunicare politică și colaborarea cu diverse instituții naționale și internaționale. ‘. – somer, sigur. esti varza!

  • @laura: o fi dat concurs pentru postul acela? Sau o fi ajuns acolo pe alte considerente, inclusiv ca e baiat frumos si intelegator? Nu imi amintesc sa ii fi vazut nici diploma, nici dovada domiciliului, asa cum i-au cerut colegii lui pesedisti.

  • hahahahaha ‘o fi dat concurs pentru postul acela?’
   da, l-or fi angajat sef de cabinet la fostul presedinte al Germaniei pe ochi frumosi :))))
   ba ce animale proa.ste puteti fi

 23. Băi, nu e OK ce a făcut, dar mai las-o-n plm de treabă!! Pe lângă ce fură PSD și PNL, chestia asta e chiar pistol cu apă. A folosit niște servicii privilegiate, gen plm… priority boarding, nu și-a tras vilă.
  Dacă duamna a greșit, să plătească conform legii, așa ar trebui. La fel și restul care chiar f*t țara asta de ‘jde ani.
  Pe același principiu, au condamnat-o pe nu știu ce babă de a furat o găină.

  • Păi da! Sa fure și ai noștri, ce dracu..

  • Cum adica „nu e ok ce a facut”? Presedintele Senatului devine Presedintele Romaniei daca se intampla ceva cu Iohannis..

   Anca Dragu beneficia in acel moment de protectia SPP 24/7. Indiferent ca pleca in vacanta sau nu. Ce a facut? Si-a luat copiii cu ea in masina? Mare paguba. A trecut pe la salonul oficial din Otopeni? Nu costa nimic.. De parca ar fi construit aia un salon special pentru Anca Dragu.
   Altfel ar fi trebuit se mearga SPPistii cu ea pe la poarta de imbarcare, sa deranjeze toti oamenii care se imbarcau in avionul ala.

 24. Mentalitate de politican roman, indiferent din ce partid ar face parte! Ca si toti cei care in invalmaseala de pe un aeroport isi fac vant cu pasapoartele romanesti de culoare neagra, doar doar o observa cineva si i-o chema in fata peste rand!”

 25. Oriunde ar pleca Presedintele Senatului si oricine ar fi, ea/el trebuie sa se supuna protocolului de paza si protectie al SPP.
  Nu cred ca SPP are capacitatea si nici cheful sa asigure paza si protectie intr-un spatiu deschis si expus cum este Terminalul Plecari.
  De-aia exista „saloanele oficiale” care nu sunt decat niste spatii cu acces restrictionat unde protectia demnitarilor este posibila. Nu sunt spatii unde se serveste sampanie si caviar.

  • ce placa ieftina, dar foarte usor de demontat.
   arata-mi si mie documentul unde spp le-a ‘recomandat psdistilor sa fure’.
   dragu a aratat documentele ei in care sppul a zis ca vrea sa intre pe la priority boarding…
   hai, arata-mi! pana imi arati ciocul mic.

 26. Dragu a si zis ca are documente care atesta ca serviciile de securitate i-au recomandat aceasta abordare, pentru a le fi mai usor sa o protejeze.
  Sunteti manevrati ca niste oi… prosti mai sunteti, si mai aveti si glas…

  • In 2024 de-abia mai intrati in parlament. tineti aproape :))

  • @… fente ieftine:
   Mananci de la esapametul oilor! Si la pesedisti le-a recomandat SPP-ul sa fure, ca sa ramana sanatosi! Iar fatucile alea doua de la Buzau angajate de Grindeanu la ANCOM erau SPP-iste. Nu ea a facut smecheria, i s-a recomandat cu caldura de catre altii!

 27. Doamna Dragu, securici de mic de când a intrat la benereu(pentru cine nu stie, in anii 90, doar absolvenții cu proptele patrundeau in astfel de instituții, șefa noastră de promoție din ASE a fost ” sărită „, „o, da,sunteti excepțională, daar, momentan, nu există posturi, vă chemăm noi”- sanchi si s-a cărat în mediul privat si apoi in altă țară), implantată apoi pe loc eligibil de plusime la Senat, în dauna unor foști senatori USR care chiar munceau, ce să facă și domnia sa, a sărit cozile de la control(era o perioadă cu cozi lungi cât o zi de post in Otopeni) ca orice român descurcaret ajuns în poziție de putere.
  Intrebarea este: si-a platit singură sejurul pe Riviera, inclusiv familionului?
  Si cati ca ea mai sunt, genul ăsta care sar cozile, isi trag niste avantaje doar pentru că sunt senatori si deputati sau inalti functionari publici As zice că listele de la Salonul Oficial Otopeni ar fi interesante.:)
  Domnul premier nu putea să se îmbarce luni cu tot alaiul într-una dintre cele 4(patru) curse cu destinația Bruxelles/Charleroi? De ce a fost folosit un avion pentru tot alaiul? Costul biletelor versus costul deplasării cu un avion doar pentru ei, iată un alt subiect interesant.

 28. Cum, am uitat deja de intaiul turist al tarii?

 29. Manualul micului kaghebist.Ați descoperit m

 30. DNA, sa vina sa va ia! Tiberiu Nitu a avut dosar penal pentru mult mai putin. Dna Senator si-a adus familia si prietenii pe protocol inalt de stat, s-au intocmit acte false cu antetul Senatului. O rusine, o mizerie. #faradublamasura

  • Îmi aduc aminte cum umbla ca umbra peste tot dupa Ioana Mihăilă un reporter de la Digi sa-i smulga un raspuns la o intrebare. Irelevanta intrebarea/raspunsul… dar reporterul era „cu coada” pe sus…
   Bine a spus mai sus cineva…. nu mai plecați dupa fente… cui îi pasa de Dragu?

   Nu banii sunt problema – lor -… risipa nu intereseaza pe nimeni, bugetele atunci cand exista sunt cheltuite – problema e ca NU știe nimeni sa explice intr-o fraza cu 10 idei care e solutia la „problema”.

   O sa incerc eu: majoritatea parlamemtara aflata la putere e problema.
   Chiar si atunci cand exiata isi vor vedea tot de interesele lor. Niciodata ideile noaayre nu vor conta in mod public, organizat.

   Va reamintesc ca pentru orice lege normele de aplicare sunt facute de Guvern… adica indiferent de cat de buna e o lege ea poate si va fi calcata in picioare… româneste.

   Nu-i asa… Diana?

  • Soluții?

   67% din romanii care NU au votat (adică +12 milioane din cei 19 milioane de români cu drept de vot) trebuie sa se trezească si să se mobilizeze la vot…împotriva co.ruptiei, ho.tiei din bani publici si a ma.fiei.

   Este nevoie de partide fără pe.nali si ne.co.ruptibile sa creeze o majoritate onesta in Parlament (+50%) care sa reprezinte interesele populatiei si nu pe ale grupurilor de interese.

   Pentru asta sunt necesar partide independente cu candidați independenti (onesti, nu fosti con.damnați pe.nali si nici co.rupți încă neprinși). Acestea trebuie sa fie finantate substantial pentru a înainta contra-candidati serioși celor finanțați generos de ma.fia privată care este mufata la bani publici.

   Romanii onești sunt pr.ost plătiți in România, deci nu prea au cum sa doneze. Romanii bogați, in marea lor majoritate, aleg aceeași ma.fie care ii privilegiaza sau, dacă sunt an.alfabeți, care ii fra.ierește. Rămâne diaspora.
   First things first.

 31. Se compara asta cu miliardele nenumarate furate de PSD si PNL timp de 30 de ani?

 32. Ce fraieri pun botul? Exact postacii plătiți de PZDe și PNLachei.
  Iar s-a reactivat vuvuzela gica puță mică care (cacofonia nu e întâmplătoare) el postează, el comentează la postare cu alt nickname. E bucuros că se umple iar haznaua din care se hrănește el😈

  • Postacul se recunoaste dupa faptul ca insulta fara sa aduca argumente. Daca aveai un minim de inteligenta, ai fi adus macar un argument pertinent.

 33. @un domn:
  Daca printre prietenii cu care a calatorit in Franta si care au beneficiat de serviciile nemeritate primite de Dragu sunt si useristi, atunci plec capul rusinat. Daca insa sunt tot de-ai lui Julien, n-am treaba !

 34. As fi inteles recomandarea SPP ca e numarul 2 in Romania. Avea sens. Dar atunci cum se justifica zborul cu Ryanair? Zbori cu lowcost dar ai servicii pe aeroport peste cei care zboara la clasa 1 sau chiar cu avioane private?

  Nivelul asta de penibil putea sa fie atins doar de PSD. Daca tot stii ca zbori cu Ryanair atunci mergi cu Loganul personal pana la Otopeni. Cum facea Basescu.

 35. Asteptam larga acoperire a subiectului de catre Antena 3, Cocina Tv, PNL24ficus-cârpă.
  Nucleara!
  Au zburat cu Ryanair, o multinationala!
  Nu o sa va vina sa credeti la ce s-a ajuns, cât au putut sa fure astia de la USR!
  Doamna Vicol? Nu am auzit nimic de dânsa, dar va putem face un reportaj legat de coafura dumneaei. Sau poate prajiturile la români timp de 2 ore, daca sunteti pe Digi?
  Dupa pauza revenim cu detalii despre abuzurile la care supun rezistii astia sexomarxisti tarisoara noastra, motiv pentru care li s-a taiat tot bugetul. Nu mai votati rezisti, oameni buni, astia nu stiu sa gestioneze ce li se da.

  • @trei surcele: esti mai penibil decat de obicei! Ai inceput sa faci spume la gura pentru uSEKHOOricii tai „altfel”. Lasa-i pe altii, comenteaza „la obiect”! N-a furat decat cateva mii de lei, nu-i asa? Si pe aceia i-a pus SPP-ul in buzunarul ei! E o facatura a statului paralel!

 36. Useristii curcubeistii fac spume la gura in apararea purcelusei Dosia Dragu!

 37. Săgețile corupților și infractorilor încearcă să pună semnul egal între privatizări oneroase, delapidări de sute de milioane de euro poate miliarde, atacul justiției și miile de infracțiuni făcute de PC,PSD,PNL, UDMR,PMP cu folosirea unor sali de protocol a familiei și o minciună că era delegație(condamnabile bineînțeles).
  Azi mâine o să-i puneți la ,,punct” pentru că au trecut ca pietoni pe galben.LOL, logica infractorului, toți suntem corupți, lasati-ma sa fur în continuare și să fac trafic de influență pentru că altfel mă simt sclavul bruxelului.

  • Ai zis-o bine, Florine!

  • Florine, cine fura azi un ou maine o sa te fure si pe tine!

  • Lasă fenta Goe. USR e singurul partid care lupta pentru justiție independentă.
   Daca a greșit cu ceva să plătească pentru sala aia numai că trebuie dovedit in instanta daca e ceva in neregula. Postacii cu musca pe căciulă nu sunt tribunal ci galerie de infractori sau bugetari tăietori de frunze la câini .

  • @Florin: luptatorul stelian, decorat cu o garsoniera de catre decebal fagadau! Aparator al lui mazare in fata Justitiei! Cu acest mare deontolog vii? Daca eu as fi fost avocat, as fi refuzat sa ii apar pe mazare&co. Nu mai vorbim de cat de mizerabil e actul de a te da handicapat si de a lua o garsoniera pe care ar fi trebuit s-o primeasca o persoana cu handicap real.
   Hai s-o zicem pe-a dreapta, usr a trantit guvernul pentru ca au fost nemultumiti de banii din Anghel Saligny care le-ar fi revenit lor.

 38. C(a)canare Eugen, nu, lucrurile nu sunt la fel. Sa mergi cu o masina, e una. Sa cumperi o masina de 100 de mii de euro, din banii staului si sa o folosesti in interes personal, e alta. Alt c(a)canar cica fapta e importanta nu, prejudiciul! B(a)i c(a)canare, de asta politistii areasteaza, iar justitia din Romania condamna, babe ce vand patrunjel, in timp ce sp(a)gangistii ca Negoita fura zeci de milioane de euro si nimic!

 39. INCREDIBIL, s-a fardat din banii publici!!!! In timp ce statul institutionalizeaza extremismul, aluzie la faptul ca sososaca si simion pot incalca tot codul penal ca nu se pune, iar coruptia este considerata deja benefica, ca doar asta ne-a facut oameni mari.

  Oare de ce drq pute stirea asta a „reclama” platita de borfasi pe post de politicieni care isi aranjeaza functii de speciali pe viata in incercarea disperata de a elimina orice om cinstit sau cu morala din institutiile care formeaza statul!

 40. Ce daca -i din USR , inseamna ca nu-i place „coconeala ” si sa arate pretinilor/familiei : pentru ca pot ?!?
  Puterea zapaceste.

 41. Pluseristii: nu va atingeti de coruptii nostri, ca e buni, na facut nimica, doar cei de la Ciuma e rai. 😂

 42. Situatia este interesanta. Sunt doua aspecte aici: legalitatea și moralitatea. Este legal ca Președintele Senatului sa folosească anumite beneficii sau privilegii datorate funcției în interes personal fiind totuși a doua persoana din stat? Cu sau fără o justificare, ca în acest caz unde se pare ca au fost îngrijorări legate de securitate sau mai degrabă îngrijorări legate de situația pandemică? Dacă acest lucru este posibil legal atunci nu a făcut nimic rău. Sa nu fim ipocriți și sa înțelegem ca și în alte tari exista astfel de avantaje, dar ele neaparat trebuie sa fie stipulate undeva.
  Acum sa presupunem ca este legal sa faci așa ceva, intra în discuție problema de moralitate. Chiar este nevoie sa folosesc acest beneficiu? Care este impactul în reputația mea sau pentru carierei mea politica?
  P.S. Aici mai sunt și alte aspecte pe care noi romanii nu vrem sa le înțelegem și mai mult decât atât nu vrem sa le aplicam din doua motive: sindromul stăpân vs. sluga este încă omniprezent în mentalul romanesc si mocaciunile, lucrurile gratis. În locul lor aș fi discutat cu aeroportul și aș fi făcut un tarif preferential pentru astfel de demnitari, persoane și grupuri, care vor sa beneficieze de acest privilegiu și în interes personal în care sa se acopere anumite costuri. Hai sa nu fim ipocriți și dacă tot se întâmplă astfel de lucruri măcar sa existe o plata care sa dea o imagine cât de cât onorabila.

 43. Serviciile de securitate sa vina urgent cu o declarație publică in fata cetatenilor cu prvire la persoana care a facut solicitarea, inclusiv purcicuta de doamna Dragi.Privilegiile sunt pentru deținătorul funcției nu si pentru membrii familiei sau prieteni.Rusine sa va fie.

 44. duduia asta ar trebui sa-si piarda toate functiile si sa munceasca ea pe 2lei asa cum zicea ca ar trebui sa munceasca romanii.

  • Oare,salariul de 2 lei,era singura ei idee de guvernare? Nu e rea,daca s-ar respecta raportul de 1:5 intre salariul minim și cel maxim

 45. Afara cu hotii, coruptii si incompetentii din Parlament!

 46. G4Media, probabil ati inceput si voi sa considerati ca marii nostri politicieni ca romanii sunt prosti si folositi titluri pompoase care induc in eroare doar sa dati greutate unei stiri care nu are niciun impact.
  „Imbarcare preferentiala” – fiind al doilea om in stat?
  „Familia” – inteleg ca membrii familiei trebuiau sa mearga separat: tren, masina sau pe jos eventual?
  „Prietenii” : din articol se intelege un coleg al ficei (care poate ii e iubit) si inca o persoana (foarte multi prieteni)?

  Inteleg ca nu putem accepta ca unii sa faca si altii nu, dar folositi-va si voi putin rationamentul profesional cand prezentati o stire.

  Cu siguranta cred ca incep sa renunt sa va mai urmaresc, titluri de cancan.

 47. Eu o cred pe doamna Dragu.

 48. Daca-i de la USR nu se pune! Astia sunt oameni „noi”. Nu vedeti ca prin primarii au numai MERITOCRACI SI ELITE?

 49. Si v-a furat ghidonul de la bicicleta? Voua sau platitorului de taxe? Nu-i nimic , va cumpara PNL si PSD unul nou.

 50. Inteleg din articol ca la fel, presedintele romaniei cand merge in concediu trebuie / este obligat sa renunte la serviciile spp-ului?

 51. Nu înțeleg. N-ar trebui să ai protecție calumea dacă ești al doilea om în stat?

 52. Ce sa spun , ce noutate!!! Nu toți fac așa?Iohannis când pleacă nu pleacă la fel? Toți fac exact la fel,nu înțeleg ce a aflat G4?
  Înțeleg USR -ul sa meargă pe jos,ha ha!😂

 53. Care „delegatie”???

  Avea vreun mandat de la Senat pentru aceasta deplasare?

  Secretariatul General al Senatului are si el un sef/o sefa – cine semneaza scrisorica si-a asumat si responsabilitatea. Scrisorica aia nu a plecat de la Secretariat asa ca a vrut acel departament – a fost solicitat iar solicitarea continea detaliile legate de numele persoanelor si datele de plecare /sosire si codurile zborurilor.

  Este clar in greseala dna Dragu si de aceea a raspuns cum a raspuns.

  Penibilul este maxim – nu tine numai de suma de bani cheltuita ci si de nivelul la care se doreste protocolul pe Aeroport – 3 persoane pentru cine??? Posibil sa fie o indicatie a SPP-ului dar evident ca asta o priveste pe dna Dragu si eventual, cel mult, sotul+copiii – restul ar fi trebuit sa mearga in procedura obisnuita.

  PS
  Iata si o intamplare adevarata traita de mine: eram in prezenta unui VIP si am plecat cu un zbor obisnuit dar, interesant rau de tot, pana la plecarea zborului – cursa normala – de pe un aeroport international din afara RO am fost extrem de atent supravegheat de un om in salopeta de ingrijitor – cica dormea fix si direct in fata mea, desi in mod normal trebuia sa dea cu matura, dar misiunea sa probabil ca era sa ma supravegheze sau sa vegheze asupra mea. I-am zambit si multumit pentru grija aratata – nu ai cum sa te opui unui asemenea tratament oarecum nemeritat de mine dar primit pachet pentru functia pe care o aveam. Nu am cerut dar am primit. Consider si acum ca nu meritam – sunt om normal si cred ca ma descurc, atat cat pot.

 54. Numai zdrențe si cocalarii, de asta avem parte. Toți sunt mai prețioși decât restul prostimii. Ce nu stiu ei este ca ii mănâncă la fel viermii si la fel nu iau nimic cu eu decât ura si dispreț, injuraturi si huiduieli. Fie la ei, sa le ducă cu placere.

 55. Felicitari trolilor de serviciu, ati castigat un bonus de Craciun pentru munca depusa. Ura pentru USR a devenit o industrie in care PNL, PSD si AUR sunt principalii „investitori” pentru ca ei sunt cei mai afectati de existenta USR-ului. Nu a fost nici o lege incalcata, s-au respectat recomandarile institutiilor avizate si totusi retorica „furtului” este in floare. Multumiri presei „independente”.

 56. Adica sunteti surprinsi ca scroafa s a urcat in copac??😂😂😂 Nu cred asa ceva! Sunt toti o apa si un pamant. USR nu a confirmat pe deplin pt ca nu a avut timpul fizic sa o faca nu pt ca nu sunt pretabili.

 57. imi place…. ca se cauta fel de fel de scuze, si acuze in alte direcții, adevărul e „că toate’s la fel”

  restul e kn can

 58. Revin .
  Rad pesedistii și penaliștii cu dosul, sa nu știi să faci combinații de sute de milioane de euro , sa te duci la low cost și să fii arătat cu degetul pentru că ai folosit serviciile oferite pentru demnitari de rang înalt? Pe bune, infractorii politici au luat cu suspendare, stau in vile de lux, se deplasează cu mașini scumpe . Lacheii hoților juisează, toți suntem hoți, toți furam , v-am zis noi că și USR ,,fura”. Hehehe , manipulări ieftine.

  • @Florin: Pai hai sa furam putin si sa pretindem sa fim lasati in pace, ca altii au furat mai mult si fie ca nu au fost prinsi, fie ca au fost facuti scapati de un judecator corupt. Cata minte poti sa ai?

 59. Asa e, voi nu faceți nimic rău si nici abuzuri. Meritați sfarîmați ca pe cărămizi. O sa dați voi socoteala odata . S- a varsat sînge si sudoare pentru pămîntul si poporul asta ,si voi îl jecmaniți si ne jecmaniți și pe noi de nu va mai opriți.

 60. Eu credeam ca facea saptamanal ruta Bucuresti-Sibiu pe banii nostri, ca sa dau un simplu exemplu de abuz de putere.

 61. Ramai frapat cand vezi ca dupa 33 de ani de FSN,oamenii urasc USR🤣🤣🤣efectiv,fara cuvinte!!

  • Da, coane, urasc puii de securici si impostura! In mare parte, Romania e cum e datorita astora. Nu de acum, ci de pe vremea lui Ceasca. Astia plecau la specializari din care nu intelegeau nimic, apoi erau pusi sefi. Ei primeau case de la stat cu ani sau zeci de ani inaintea celorlalti, aveau acces la magazine cu circuit inchis, la vile de vacanta, la policlinica MI si asa mai departe. Eu am apucat vremea aia si stiu ce spun!

 62. E plin de fete mari pe-aici, nene! Ce ra.hat beneficii a avut, băi frate? Sunteți sănătoși? Câtă ipocrizie!
  Eu nu vreau, frate, ca cei ce mă reprezintă să se îmbrace prost, să meargă cu trenul regio sau să-și frece coatele de toti cocalarii si proxeneții prin avioanele low cost, doar ca să dea bine la proștii care cred că dreptul la vot și o brumă de scoală îi face suficient de deștepți ca să aibă opinii despre orice sau oricine.

  • Pai sa le dam si niste vilisoare, si niste masinute de protocol, si o scoala privata pentru progenituri, mese la restaurante, un spa zilnic, bona pentru copii, o persoana pentru curatenie… si putem continua.
   Eu vreu ca aceia care ma reprezinta sa traiasca din banii lor, sa plateasca pentru familie si prieteni daca vor sa ii plimbe, sa primeasca pensie in functie de contributia facuta din salariul gras si oricum nemeritat (daca nu ma crezi, iesi pe afara si priveste in jur. Iti place ce vezi?) si, in general, sa fie egali cu noi, ceilalti.

  • De acord, așa cum unul care are salariul minim, stabilit de politicieni, își plătește chiria și trenul pina la locul de munca, situat uneori în aer liber sau un atelier neincalzit

 63. Dacă SPP ia recomandat pentru securitatea,totuși era al 2 lea om în stat,dar na uni vorbesc fără sa aibă habar de ceva

 64. O romanie fara hotie.

  Pai mergea ea cu masina si Spp ul, iar familia si colateralele familiei mergeau cu masini personale/taxiuri.

 65. @all…ref la dna Vicol si banii de la presupusii interlopi.
  Datorita sau din cauza cui exista acesti interlopi si circuitele de orice natura (financiara, umana,informationala si …farmaceutica)pe care acestia le exploateaza?
  @ unuia de il critica minimal pe Fritz…in opinia mea ala e acoperit neamt,de rang inalt, vedeti CV ul lui oficial.

 66. fan ii USR de aici incep sa se maturizeze; au intrat in faza de negare

 67. Sorin Semeniuc, Dania Marcu, voi sunteti jurnalisti, măi cârpelor kaghebiste?
  Asta numiti voi ancheta jurnalistică?
  Bravos vouă, minise.căturilor!
  Ati pornit cu dreptul in cariera de slugoi poopincooristi ai penalilor, aidoma mult mai notoriilor vostri confrati: ion cristoiu si sorin rosca stanescu.
  Ma mir cum de nu ati propus la finalul mizeriei de articol eliminarea USR din Parlament si condamnarea la moarte prin lapidare a tuturor membrilor acestui partid.
  Sc.arba sa fie cu voi!