G4Media.ro

Doar 33 de candidaţi s-au prezentat la proba scrisă a concursului pentru…

Doar 33 de candidaţi s-au prezentat la proba scrisă a concursului pentru directori de case de asigurări de sănătate, anunță șeful CNAS

Un număr de 33 de candidaţi s-au prezentat, joi, la proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcţiilor de directori de case de asigurări de sănătate, a anunţat preşedintele CNAS, Adrian Gheorghe, citat de Agerpres.

La concurs, care a avut loc în amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, ar fi trebuit să se prezinte 54 de candidaţi care fuseseră admişi la proba scrisă în urma selecţiei dosarelor depuse.

„Au existat 60 de candidaţi care şi-au depus dosarul pentru concurs. Dintre aceştia, în urma selecţiei dosarelor, au fost admişi la proba scrisă pe baza îndeplinirii criteriilor de participare la concurs 54 de candidaţi care aveau dreptul să se prezinte la proba scrisă astăzi. Dintre cei 54 s-au prezentat astăzi 33 de candidaţi. Prin urmare, în acest moment, sunt 20 de case de asigurări de sănătate despre care ştim sigur că postul de director general nu se va ocupa în urma acestui concurs. La două case de asigurări de sănătate nu s-au scos posturi în concurs. La alte trei case de asigurări de sănătate nu s-a înscris niciun candidat. La o casă de asigurări de sănătate s-a înscris un candidat, dar care nu a trecut de selecţia dosarelor şi la alte 14 case de asigurări de sănătate s-a înscris cel puţin un candidat care putea participa la proba scrisă astăzi, însă nu s-au prezentat”, a scris Adrian Gheorghe pe Facebook.

Pentru proba scrisă timpul de lucru alocat a fost de 3 ore. Comisia de examen a elaborat două variante de concurs, iar unul dintre candidaţi a extras de faţă cu ceilalţi una dintre acestea.

Şeful CNAS a informat că, în cel mai scurt timp, va fi publicată şi procedura de scoatere la concurs a posturilor pentru celelalte case de asigurări de sănătate care nu au putut fi ocupate în urma concursului de joi.

Citește și

O miză de miliarde: începe concursul pentru șefii de Case de Sănătate / Candidează 24 dintre cei 41 de directori generali în funcție / Numele candidaților, secretizate după ce au invocat GDPR

Foto: Adrian Gheorghe, președinte CNAS / sursa: captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Va dati seama ca astia sunt vai mama lor cand aud de examen scris de 3 ore. Au fugit ca soarecii

  2. Poate doar atatia stiu sa scrie.

    • Restul au doctorate, nu se coboară la nivelul ăsta de director cu examen, ce puii lor de piloși.

  3. Sau unii au fost intimidati in stil interlop de actualii directori generali, pentru a nu avea concurenta.

    • +1 stiu ca se practica la bugetari, mergi sa intrebi de postul disponibil si-ti zice in fata: „Nu va obositi, e rezervat. Dar eu nu pot sa va opresc sa va inscrieti, dar va voi spune ca vom fii subiectivi”

  4. Deh, dacă până la urmă se încearcă promovarea meritocrației, piloșii (cei din pnl, dacă ne aducem aminte ce a pățit Voiculescu), nu se mai înghesuie. E grea cartea.

  5. Toate sunt cu dedicație la stat, examenul e o vrăjeală

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.