G4Media.ro

Dispozitive cu electroșocuri, folosite de doi adolescenți într-o stație de autobuz din…

Sursa foto: Jandarmeria Română

Dispozitive cu electroșocuri, folosite de doi adolescenți într-o stație de autobuz din Târgoviște. Aceștia au fost prinși de jandarmi

Doi adolescenți de 14 și 18 ani au fost prinți de jandarmi, după ce au folosit dispozitive cu electroșocuri, într-o stație de autobuz din Târgoviște.

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Române, un jandarm dâmbovițean, care era în timpul liber, i-a văzut pe cei doi și a cerut ajutorul colegilor aflați în serviciu.

Incidentul s-a petrecut marți după-amiază, în apropierea unui complex comercial din oraș.

O echipă din cadrul Jandarmeriei Dâmbovița a intervenit în zona indicată și a oprit activitatea celor doi, în vârstă de 18, respectiv 14 ani. Aceștia foloseau, în scop de intimidare, două dispozitive cu electroșocuri și au creat temeri în rândul celorlalte persoane aflate în stația de autobuz.

Persoanele au fost conduse la sediul Jandarmeriei pentru continuarea verificărilor, minorul fiind însoțit de către unul dintre părinți. În urma efectuării controlului corporal, asupra acestora au fost găsite cele două dispozitive cu electroșocuri. Cei doi au afirmat că le-au achiziționat, recent, pentru autoapărare, iar situația din spațiul public se crease pe fondul unor neînțelegeri.

Jandarmii le-au întocmit celor în cauză acte de sesizare, care au fost înaintate Poliției Municipiului Târgoviște pentru continuarea cercetărilor și aplicarea măsurilor legale.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. „Doi adolescenți de 14 și 18 ani au fost prinți de jandarmi…”

  2. La 18 ani este adult, poate raspunde pentru fapta sa. Cel de 14 ani este minor, vor raspunde parintii lui.