G4Media.ro

Disney va cheltui 33 de miliarde de dolari pentru conţinut în anul…

Disney va cheltui 33 de miliarde de dolari pentru conţinut în anul fiscal 2022

The Walt Disney Co plănuieşte să cheltuiască 33 de miliarde de dolari pentru conţinut în anul fiscal 2022, care a început la 1 octombrie, informează Variety, citată de News.ro.

În raportul anual depus miercuri, au fost dezvăluite detalii referitoare la anul anterior şi previziunile pentru anul următor.

Suma de 33 de miliarde de dolari reprezintă o creştere cu aproximativ 8 miliarde de dolari faţă de cheltuielile companiei din anul fiscal 2021. Suplimentarea este motivată de intenţia Disney de a extinde influenţa în streaming, prin platforme ca Disney Plus, Hulu şi ESPN Plus, în loc de partea liniară a companiei în ceea ce priveşte televiziunea şi filmul.

Totalul va cuprinde drepturi pentru difuzarea de evenimente sportive şi conţinut divers pentru ESPN, ESPN Plus şi alte platforme.

Strategia de acum subliniază cum Disney abordează conţinutul direct-to-consumer ca principală prioritate, extinzându-şi investiţia în streaming cu un caracter de urgenţă.

În raportul anual este precizat că Disney plănuieşte să lanseze în anul fiscal aproximativ 50 de titluri, în cinematografe şi streaming.

Disney produce filme prin Walt Disney Pictures, Twentieth Century Studios, Marvel, Lucasfilm, Pixar şi Searchlight Pictures.

Compania a comandat conţinut pentru Disney Plus, Hulu şi alte platforme. Pe parcursul anului fiscal 2022, unitatea General Entertainment Content estimează că va produce 60 de seriale reality, 30 de seriale de comedie, 25 de seriale dramatice, 15 seriale documentare şi miniserii, 10 seriale animate, cinci filme de televiziune şi mai multe programe scurte.

Sursa foto: Disneyland Paris / Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Ce p mea inseamna sterming , tradu ca nu esti in Anglia . Vorbiti romaneste conservelor .

  2. 2 la mana. tradu streaming in romana..please..comunica esenta streaming-ului intr-un cuvant romanesc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.