G4Media.ro

Directorul medical al Spitalului Județean Alba, Dan Crainic, a făcut infarct. Coleg:…

Directorul medical al Spitalului Județean Alba, Dan Crainic, a făcut infarct. Coleg: ”A muncit enorm, sub un stres foarte mare”

Presiunea mare pe sistemul medical ajunge și la medicii din prima linie. Directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, Dan Crainic, a suferit vineri un infarct, iar starea sa este deocamdată necunoscută, scrie alba24.ro.

Apropiații săi spun că acesta este foarte stresat și obosit, fiind unul dintre oamenii cei mai importanți, aflați în prima linie a luptei împotritva epidemiei de coronavirus.

Doctorul Crainic este cel care coordona toată activitatea medicilor din instituție, inclusiv o mare parte din activitatea acestora în lupta cu COVID. Colegii săi speră să își revină cât mai repede.

”A muncit enorm în ultimele luni, sub presiune și sub un stres foarte mare din cauza volumului de activitate, Vorbim de foarte multe ore în fiecare zi în acest context al coronavirusului. Suntem cu toții dărâmați psihic și fizic. Este o situație aproape explozivă între colegi și considerăm că cei care nu respectă măsuri minime își bat pur și simplu joc de noi. Este o chestiune de timp să cedăm, dacă nu vedem măcar puțină solidaritate din partea populației” a declarat un coleg al medicului.

Este al doilea medic al Spitalului Județean Alba care face infarct, în ultimele zile. Un alt caz a fost înregistrată săptămâna trecută, la ATI.

Citește integral pe alba24.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Domnule Orban? Lockdown. Acum.

  2. Din păcate supra-încărcarea spitalelor cu cazuri COVID a făcut ca medicii implicați să nu mai aibă timp și să nu își mai permită un stil de viață sănătos, devenind astfel chiar ei vulnerabili în fața COVID-19 și a altor boli fatale.

    Colegul doctorului Crainic are perfectă dreptate: „considerăm că cei care nu respectă măsuri minime își bat pur și simplu joc de noi. Este o chestiune de timp să cedăm, dacă nu vedem măcar puțină solidaritate din partea populației.”

  3. Oricat de doctor ai fi, daca consumi proteina animala esti sortit esecului …

    • Din pacate 91% din medicii de pe planeta asta au notiuni de nutritie 0. + ca-i extrem de complex, un intreg domeniu in sine, practic, cam tot ce inseamna viata …

    • Deh…. veganii sunt nemuritori! Stresul, bătrânețea…ataca ori ai mâncat oua,lapte, carne sau numai verzaciuni.

  4. populatia este solidara altii nu sunt chiar daca fac parte din popor .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.