G4Media.ro

Directoarea Institutului Cultural Român din Londra, Catinca Nistor, susține că are atestate…

Directoarea Institutului Cultural Român din Londra, Catinca Nistor, susține că are atestate că a participat la 3 cursuri de la Școala de Vară a London School of Economics / Replica vine după răspunsul oficial al LSE că nu a urmat sau absolvit prestigioasa instituție britanică, așa cum afirmase în Parlament

Directoarea Institului Cultural Român din Londra, Catinca Maria Nistor, a trimis Edupedu.ro trei documente pe care apare numele său și care atestă, potrivit acesteia, că a participat la 3 cursuri de la Școala de Vară a London School of Economics and Political Science (LSE Summer School), în anul 2009 și 2010. Replica vine la răspunsul London School of Economics, solicitat și publicat de Edupedu.ro, prin care prestigioasa instituție de învățământ superior din Regatul Unit al Marii Britanii susține că actrița română, actuală directoare la Institutul Cultural Român din Londra, nu figurează în evidențele sale. „Nu avem înregistrată nicio persoană cu acest nume care a urmat sau a absolvit LSE”, au răspuns reprezentanții universității.

Reamintim că în declarația publică făcută în fața parlamentarilor români pe 13 aprilie 2022, la audierea din comisia de specialitate (Comisia comună de cultură și media și politică externă) pentru postul de conducere al ICR Londra, Catinca Nistor a spus:

„Bună ziua tuturor, mă numesc Catinca Maria Nistor, absolventă a Facultății de Drept, absolventă a London School of Economics, absolventă a Universității Naționale de Teatru și Cinematografie, absolventă și a cursului de manager cultural organizat de Ministerul Culturii…” (video aici)

Replica Catincăi Maria Nistor trimisă Edupedu.ro: „Găsiți atașat diplomele care atestă absolvirea cursurilor în cadrul “London School of Economics”.

Cursurile “MG101: Marketing” , “MG209: Bargaining and Negotiation: Interest, Information, Strategy and Power” (https://www.lse.ac.uk/study-at-lse/summer-schools/Summer-School/Courses/Secure/Business-and-Management) echivalează materia de an I sau II de studiu de licență (undergraduate) conform site-ului LSE (https://www.lse.ac.uk/study-at-lse/summer-schools/Summer-School/Courses/Secure): „100 level courses (e.g. AC101, EC101) are equivalent to first year university courses”, respectiv „200 level courses (e.g. FM250, LL204) are equivalent to second year university courses.”

Articolul integral, pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Ce ridicol. Mi-ar fi rusine sa sustin acest lucru.
  Nu intelege ce inseamna absolvent sau se preface?

 2. Cucoană, „şcolile de vară” sunt organizate exclusiv pentru a scoate bani de la participanţi, fără a atesta absolut nimic altceva, decât prezentarea ciumeţilor şi ciumetelor la acele „şcoli”.

  Acum e clar: matale ai dat nişte bani, pentru care ţi s-a dat o hârtie cu care poţi face două şi numai două lucruri: (1) să te ştergi ȋn locul nebătut de soare; (2) să te angajeze mafia USL = PSD + PNL pentru a ȋncasa bani publici fără să ai nicio pregătire şi nicio ȋndatorire.

 3. S-o fi dus si ea la 3 ore de curs, adica era prin sala pe-acolo.

 4. Madam nistor, hai sa facem diferenta intre facultatea de medicina si facultati mintale, intre scoala nationala de studii politice si administrative si scoala vietii si, evident, intre absolventii unei facultati si vizitatorii acesteia.

 5. Eu m-am inscris la un curs de ajutor de bucatar. Doar ca m-au pus sa toc ceapa si ma ustura ochii.
  Pot sa scriu in CV meu ca am fost bucatar pentru regina Angliei ?

 6. O șarlatancă caraghioasă, trebuie demisă! Susținătorii parlamentari psd-pnl să pună capul în nisip.

 7. Așa tată așa fată!

 8. Panaramo, în epoca internetului stim si noi ca marile universitati organizează, contra bani buni, cursuri pentru amatorii de fituici, dar asta nu înseamnă că ești absolvent de LSE, Columbia, Stanford sau Yale sau Princeton sau Harvard.
  Esti doar o patachina mincinoasă care se dădea absolventă de facultate de top, în timp ce tu ai terminat ” The Nicolae Titulescu University” cu sediul în boschetii de pe Splaiul Unirii. :)))))))))))))))))))))))

  PS: La ICR a fost angajata si Nicoleasca, noră de penelista securicioasa combinatoare Daniela Nicolescu. Nora e si ea absolventa de facultate de pe Splai ” The Dimitrie Cantemir University”. :)))))))))))))))))))))))))))

 9. Potaie tupeista:)))

 10. Panaramă. Ultimul director ok la IRC Londra a fost HRP.