G4Media.ro

Dintre cei șapte pacienți cu Covid-19, transferați de la Piatra Neamț la…

Sursa foto: Exploziv TV Neamț

Dintre cei șapte pacienți cu Covid-19, transferați de la Piatra Neamț la Iași după incendiul de la ATI, doar unul mai e în viață

Miercuri a murit încă unul din cei șapte pacienți cu Covid transferați la Iași după incendiul de la Spitajul Județean din Piatra Neamț, anunță PressHub. Este vorba de o femeie în vârstă de 67 de ani care suferea de mai comorbidități respiratorii și cardiace.

În acest moment, un singur pacient din cei transferați de la Piatra Neamț la Iași mai trăiește, deși la începutul acestei săptămâni reprezentanții unității medicale spuneau că ultimii doi pacienți rămași în viață aveau o evoluție mai bună. Atunci medicii sperau ca starea de sănătate a pacienților să continue să se amelioreze și să fie transferați de la Terapie Intensivă pe un salon de pacienți confirmați cu COVID-19.

În urma incendiului din seara de 15 noiembrie, din secția de Anestezie și Terapie Intensivă de la Spitalul Județean din Piatra Neamț au fost transferați șapte pacienți în județul Iași. Șase au fost internați la spitalul mobil de la Lețcani, la secția exterioară a Spitalului de Boli Infecțioase, iar unul la Spitalul Municipal din Pașcani, toți având nevoie de internare și tratament în Anestezie și Terapie Intensivă. Toți pacienții erau infectați cu virusul SARS-CoV-2 și aveau și alte afecțiuni cronice. (Foto: Incendiu la Spitalul Județean din Piatra Neamț / Sursa: Exploziv TV Neamț)

Citește tot articolul pe PressHub.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Despre tragedia de la Piatra Neamt nici nu se mai vorbste, au „ingropat-o” mai repede decat pe cea de la Colectiv unde-au murit 65 de TINERI NEVINOVATI, ca si cei de la Piatra Neamt… „stat de drept”, cum ne garanteaza Presedintele reales…
  Rusine, Romania PSDista-PNLista!

  • Asta fiinca i-au tratat i romania.
   Daca ii transferau in belgia, scapau toti.
   Dar numai medicul ,,erou” conteaza pentru statul roman si pentru presa

 2. Justitia interesată (nu oarbă) probabil va stabili că electricianul este vinovat, NU că se fură fără ca nimeni să răspundă.

 3. dai in m**tii lor de pacienti.. bine ca l-a trimis pe medic( bugetar de seama) afara, sa scape ala.. prostimea sa moara……

 4. Greu la deal cu… creierele mici.
  Nici unul nu tine minte ce-a scris presa atunci: pacientii arsi au murit, unde Doamne-iarta-ma sa-i mai trimita. Iar cei mutati la alte spitale nu erau arsi.