G4Media.ro

Din Qatar, un oficial FIFA: „Mă aflu aici în calitate de gay”…

sursa foto: captura video

Din Qatar, un oficial FIFA: „Mă aflu aici în calitate de gay” / Declarația directorului de relații cu media din cadrul FIFA a fost transmisă în ajunul deschiderii Cupei Mondiale 2022

„Mă aflu aici, în Qatar, în calitate de gay”, a declarat, sâmbătă, directorul de relaţii cu media al Federaţiei Internaţionale de Fotbal (FIFA), Bryan Swanson, în ajunul deschiderii Cupei Mondiale 2022 din micul emirat, unde homosexualitatea este incriminată, relatează Agerpres, conform AFP.

La finalul unei lungi conferinţe de presă a preşedintelui FIFA, Gianni Infantino, Bryan Swanson a luat cuvântul pentru a-l apăra pe preşedintele forului mondial, victima „criticilor” venite în principal din partea comunităţii LGBTQ+.

„Aş vrea să spun câteva lucruri profitând de această ocazie”, a precizat britanicul. „Eu mă aflu aici, în Qatar, într-o poziţie privilegiată, în faţa întregii lumi, în calitate de gay”, a declarat acesta.

Oficialul britanic a afirmat că FIFA a primit toate asigurările din partea autorităţilor de la Doha că toţi vizitatorii, indiferent de orientarea lor sexuală, vor fi „bineveniţi”.

„Noi am primit asigurări asupra faptului că toată lumea este binevenită şi cred că toată lumea este binevenită la această Cupă Mondială”, a adăugat acesta înaintea debutului competiţiei, duminică, cu meciul Qatar – Ecuador.

„Chiar dacă Gianni nu este gay, acest lucru nu înseamnă că nu-i pasă de această problemă”, a mai spus Bryan Swanson, fost reporter al Sky Sports devenit în 2021 director pentru relaţii cu media al FIFA.

„Am reflectat îndelung dacă să fac public sau nu acest lucru. La FIFA, noi ne preocupăm de toată lumea. Noi suntem o organizaţie inclusivă. Am mai mulţi colegi gay. Sunt pe deplin conştient de dezbatere şi respect dreptul celorlalţi de a gândi diferit. Eu înţeleg. Dar eu ştiu în acelaşi timp pentru ce ne luptăm”, a conchis Bryan Swanson.

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a afirmat sâmbătă că se simte „arab”, „gay”, „muncitor migrant”, criticând cu fermitate, în ajunul deschiderii Cupei Mondiale de fotbal 2022, „lecţiile de morală” ale denigratorilor Qatarului care denotă, în opinia sa, „ipocrizie”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

16 comentarii

  1. S-a dus si Fifa..

  2. Buey Simioane joac-o p’asta! :)))))

  3. Ca oficial FIFA să ajungi la cel mai mare eveniment fotbalistic din lume și să spui că „ai venit în calitate de gay” e jenant. Cum mă te-a trimis FIFA în calitatea de gay? Se angajează oficiali FIFA în calitatea de gay? Restul care au calitatea de heterosexuali nu spun ori au venit de fapt cu treburi serioase și nu au timp să-și expună înclinația sexuală?

  4. trebuia sa-l ia si pe simion al nostru de mana 🙂

  5. Deci faptu ca ti-o iei pe cos de la alt barbat e o calitate…

  6. Asta e situatia, tot vestul este infestat de curentul woke, stim ce urmeaza, incepe cu bro si se termina cu ke…

    • Da uăi c0aii decadent rău uăcșidentu ciala și fix d-aia CERN, d-aia JWST și tăt di aia Artemis a fugit spre Lună! :)))))

  7. Omul a recunoscut scopul deplasări.

  8. Tot dintr-o pozitie privilegiata iti urez si eu sa-ti lingi belengheru’

  9. bai, nene, ce probleme are asta
    Trebuia sa afle lumea ca e cocksucker, altfel nu dormea bine noaptea.

  10. Cand se va intoarce la hotel, iubitul il va felicita pt „curaj” si i-o va da prin toate gaurile drept recompensa 😂

    • Corect! Dar ei se vor simți mult mai bine, după un meci văzut pe stadion, decât tine un hater care se drojdește singur pe canapea în fața televizorului! :)))))

    • @satana, nu încerca să proiectezi propria ta imagine asupra altora, că nu ține he he 😀
      Mai bine zi-i lu ăla să-ți trimită imagini cu ei doi, să te simți și tu bine în noaptea asta 😀

    • Mai bine taci tu și suge-ți chiloții, până nu-ți tuf una! :)))))

  11. Bubalino ai uitat să menționezi că mă pupi… jos! :)))))