G4Media.ro

Dictatorul Kim Jong Un le-a ordonat autorităților locale din Coreea de Nord…

Sursa foto: Facebook/ Kim Jong Un

Dictatorul Kim Jong Un le-a ordonat autorităților locale din Coreea de Nord să nu îi mai lase pe oameni să se sinucidă

Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un a emis un ordin secret pentru autoritățile locale în care le cere să prevină sinuciderile, după ce datele au arătat o creștere a numărului de persoane care și-au luat viața în acest an, au declarat oficiali guvernamentali pentru Radio Free Asia, potrivit digi24.ro

Deși RFA nu a fost în măsură să confirme numărul de sinucideri din Coreea de Nord, Serviciul Național de Informații din Coreea de Sud a raportat la sfârșitul lunii mai că sinuciderile au crescut cu aproximativ 40% față de anul trecut. „Există o mulțime de factori interni în Coreea de Nord, în special dificultățile prin care trec oamenii”, a spus agenția de spionaj, adăugând că crimele violente sunt, de asemenea, în creștere, pe măsură ce oamenii se luptă să supraviețuiască. Kim a definit oficial sinuciderea drept „un act de trădare împotriva socialismului” și a ordonat guvernelor locale să ia măsuri preventive.

Deli RFA nu a fost în măsură să confirme numărul de sinucideri din Coreea de Nord, Serviciul Național de Informații din Coreea de Sud a raportat la sfârșitul lunii mai că sinuciderile au crescut cu aproximativ 40% față de anul trecut. „Există o mulțime de factori interni în Coreea de Nord, în special dificultățile prin care trec oamenii”, a spus agenția de spionaj, adăugând că crimele violente sunt, de asemenea, în creștere, pe măsură ce oamenii se luptă să supraviețuiască.

Kim a definit oficial sinuciderea drept „un act de trădare împotriva socialismului” și a ordonat guvernelor locale să ia măsuri preventive. Ordinul confidențial de prevenire a sinuciderii a fost adoptat în cadrul ședințelor de urgență din fiecare provincie a liderilor comitetelor de partid la nivel de provincie, oraș și județ, a declarat un oficial din provincia nord-estică North Hamgyong pentru Serviciul Coreean al RFA, sub rezerva anonimatului. „Întâlnirea noastră a avut loc la clădirea comitetului de partid situat în districtul Pohang, în orașul Chongjin”, a spus el. „Numărul mare de cazuri de sinucidere din provincie a fost dezvăluit și unii oficiali … nu și-au putut ascunde îngrijorările.”

Statisticile prezentate la întâlnirea din North Hamgyong au arătat că au existat 35 de cazuri de sinucidere anul acesta doar în Chongjin și în Kyongsong, a spus oficialul, adăugând că majoritatea cazurilor au implicat familii întregi care și-au pus capăt vieții împreună.

La întâlnirea din provincia Ryanggang, participanților li s-a spus că sinuciderile au avut un impact social mai mare decât foametea, a declarat un alt oficial, sub protecția anonimatului. „În ciuda politicii de prevenire a sinuciderii ratificată de secretarul general, oficialii nu au reușit să vină cu o soluție adecvată”, a spus el, potrivit digi24.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Cei care incearca sa se sinucida sa fie impuscati in cap fara somatie. Sa le piara gandul la sinucidere.

  2. Lumea idilică sosocară! In care se sinucid atât de mulți încât sunt amenințați cu moartea dacă se sinucid!

  3. Ce om bun si milos! parca-i ciuca, dupa slanina.

  4. corect. doar el are voie sa ii ucida. ce dracu’ a fost in capul lor.

  5. fan mcdonalds nu?