G4Media.ro

DEZBATERE ENTR Online&Offline: „Mă implic și pot face diferența! Tinerii în politici…

DEZBATERE ENTR Online&Offline: „Mă implic și pot face diferența! Tinerii în politici publice: participare, influență”. Marți, 29 noiembrie, de la 13.30

O dezbatere cu tineri, despre implicarea și participarea activă a tinerilor la nivel decizional, în politici publice și în politică, organizată de Consiliul Tineretului din România, împreună cu G4Media. Evenimentul face parte din demersul privind „Manifestul pentru sporirea participării politice a tinerilor, desfășurat sub umbrela campaniei pentru revitalizarea democraţiei, „Democrație aici. Democrație acum”, și a Anului European al Tineretului.
Marți, 29 noiembrie vor discuta cu participanții la dezbatere experți din domeniul de tineret și cel al participării tinerilor.
Urmăriți pagina evenimentului pentru a afla speakerii! – aici.
Cei care doresc să participe în format fizic se pot înscrie aici, până pe 25 noiembrie: https://forms.gle/SmAcKae4BpVrDHkr8
(*Mențiune: locurile în sală vor fi alocate cu prioritate tinerilor din segmentul 14-35 de ani. În cazul în care toate locurile sunt ocupate, vă invităm să urmăriți dezbaterea online).
Participanții înscriși, care au primit și confirmarea înscrierii, sunt așteptați marți, 29 noiembrie, începând cu ora 13.00 la Spațiul Public European.
Temele de discuție se vor axa pe următoarele:
* participarea politică a tinerilor;
* motivele pentru care tinerii nu participă;
* influența tinerilor din România asupra deciziilor publice;
* mijloace pentru sporirea participării tinerilor.
Evenimentul va fi transmis LIVE pe Facebook https://www.facebook.com/consiliultineretului și https://www.facebook.com/ro.entr
Consiliul Tineretului din România este o organizație ce are scopul de a acționa pentru apărarea și promovarea drepturilor tinerilor români din țară și din străinătate, precum și în vederea creșterii participării active a acestora la viața comunităților din care fac parte. CTR a lansat în august 2022 Manifestul pentru sporirea participării politice a tinerilor (https://ctr.ro/manifest-pentru-sporirea-participarii…/ ), document care conține atât analiza stării de fapt a participării politice a tinerilor din România, cât și măsuri prin care putem spori și încuraja implicarea acestora.
Documentul este deschis pentru completări și de asemenea, pentru a fi diseminat în rândul tinerilor.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Oare cât timp ne mai prefacem ca pe tineri nu-i intereseaza banii?

  2. Tinerii sunt mai tupeisti si mai neobrazati decat oricare dintre coruptii seniori de care am auzit pana a um la tv.

  3. un fel de vorbitori, de la um-ul asta pe stil nou

    pioneri din toate tarile, unite, unite europe