G4Media.ro

Deţinutul de la Penitenciarul Poarta Albă care a plecat de la punctul…

Photo 69876707 © Simon Campbell | Dreamstime.com

Deţinutul de la Penitenciarul Poarta Albă care a plecat de la punctul de lucru a fost prins

Deţinutul de la Penitenciarul Poarta Albă care era căutat după ce a plecat de la un punct de lucru a fost prins miercuri seară, pe câmp, în apropierea autostrăzii A2, transmite News.ro.

Potrivit şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Dumitru Bîltag, deţinutul a fost prins, fiind în custodia poliţiştilor. El a fost prins pe un câmp, în apropierea autostrăzii A2.

Un deţinut de la Penitenciarul Poarta Albă – Secţia Exterioară Valu lui Traian, Ilie Cosmin Cataramă, care executa o pedeapsă în regim semideschis, nu a mai fost găsit la punctul de lucru.

Poliţiştii au început cercetări pentru depistarea acestuia şi luarea măsurilor legale. Bărbatul se afla în executarea unei pedepse de 2 ani şi 6 luni de închisoare în regim semideschis, pentru săvârşirea infracţiunii de influenţarea declaraţiilor. În cauză, s-a dispus darea în urmărire la nivel naţional şi în consemn la punctele de trecere a frontierei”.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare.

Poliţiştii au instituit filtre la toate ieşirile din judeţul Constanţa şi îl căutau pe bărbat.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...