G4Media.ro

Desființarea CNATDCU, planul rectorilor nemulțumiți că au fost îndepărtați din forul pe…

Desființarea CNATDCU, planul rectorilor nemulțumiți că au fost îndepărtați din forul pe care se băteau acum 3 luni – Pressone.ro

“Revoltați că nu au avut niciun control asupra procesului de numire a noilor membri CNATDCU, rectorii plănuiesc desființarea acestuia”, scrie publicația Pressone.ro.

La 3 zile după ce Ministerul Educației a publicat noua componență a CNATDCU – din care nu face parte niciunul din cei 12 rectori despre care Edupedu.ro a scris pe larg că vor să controleze forul, ci alți 2 rectori – Biroul Permanent al Consiliului Național al Rectorilor a decis organizarea unor referendumuri în universități pentru a decide cine trebuie să acorde titlurile de doctor: universitățile sau CNATDCU, notează publicația citată.

Nemulțumirea rectorilor a venit după ce au fost scoși din procesul de selecție al membrilor CNATDCU și din cauza faptului că ministrul Educației nu a ținut cont de existența avizelor date de Consiliile de Administrație ale universităților, solicitate de către CNR, prin care persoanele neagreate de conducerile universităților puteau fi eliminate din procesul de selecție.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Rau am ajuns: nimeni nu mai este multumit, toata rectorimea vrea sa aiba butonul propriu la dispozitie. Cred ca virusul asta au atacat si singurii neuroni functionali ai celebrilor rectori…
    Avem mai multi doctori in stiinte decat doctori(medici) in Romania. Sa radem sau sa plangem?

  2. Au toti butoane, adica oameni peste tot, sa nu ne facem griji!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.