G4Media.ro

Derapaj al unei judecătoare la adresa comunităţii LGBTQ. Fosta preşedintă a Tribunalului…

Sursa Foto: Facebook/ Adriana Stoicescu

Derapaj al unei judecătoare la adresa comunităţii LGBTQ. Fosta preşedintă a Tribunalului Timiş, Adriana Stoicescu: “O mână de imberbi, cărora nu le creşte barba şi care nu se hotărăsc dacă să poarte sau nu sutien, a pus mâna pe planetă”

Judecătoarea timişoreană, Adriana Stoicescu, fostă preşedintă a Tribunalului Timiş, a calificat în termeni jignitori şi discriminatorii membrii comunităţii LGBTQ. Judecătoarea era revoltată de faptul că primarul Timişoarei Dominic Fritz a alocat 50.000 de lei pentru un festival Pride în oraş, în schimb nu a finanţat Festivalul Inimilor.

O mână de imberbi, cărora nu le creşte barba şi care nu se hotărăsc dacă să poarte sau nu sutien, a pus mâna pe planetă. În numele unei libertăţi prost înţelese suntem chemaţi să înţepenim în poziţie de drepţi în faţa unor specimene care, dacă trăiau în preistorie, ar fi fost micul dejun al unui animal mai pricăjit”, a scris judecătoarea pe Facebook. Vezi postarea ei în întregime aici.

Ulterior, judecătorul clujean Cristi Danileţ a comentat, tot pe Facebook, după postarea judecătoarei Stoicescu.

„Acest limbaj profund academic, ce denota o adâncă grijă pentru aproapele, aparţine unui apărător al drepturilor omului. După cum se vede, apară drepturile şi în timpul liber, ceea ce mă face aproape invidios: un astfel de individ nu va fi niciodată urmărit de Inspecţia Judiciară pentru dragostea pe care o manifestă, ci va fi lăsat să zburde nestingherit în spaţiul cosmic şi chiar în cel online. Aşa de liber aş vrea şi eu, însă nu am limbajul metaforic atât de dezvoltat”, a scris Danileţ.

Ulterior, judecătoarea Stoicescu i-a dat replica lui Danileţ. „Îi mulţumesc domnului judecător Vasilică Danileţ pentru comentariu, precum şi fanilor domniei sale. Aceste cuvinte “ ne doare”. Îl anunţ să stea liniştit, sunt cercetată din plin pentru postări. Îmi cer iertare că nu sunt în stare să fac politică, să cotrobăi prin arhive, să tund iarba şi să mă bat.

Mulţumesc pentru apelativul “individ”, dar sunt individă. Îmi iau angajamentul ca, dupa pensie, să devin fan activ al tururor celor pe care mi-i indică domnia sa. În acelaşi timp mă autodenunţ pentru încălcarea drepturilor omului. Solicit pedeapsa capitală. Este unicul drept la replica, vă asigur!”, i-a dat replica judecătoarea Stoicescu judecătorului Danileţ.

Nu este prima dată când judecătoarea scrie postări controversate. Spre exemplu, în mai, ea i s-a adresat pe Facebook ministrului Justiţiei Stelian Ion: „Plecaţi acasă, domnule Stelian Ion, pseudoministrul injustiţiei! Judecătorii nu sunt preşul dumneavoastră!”. Detalii aici.

În aprilie, două asociații ale magistraţilor i-au solicitat demisia de onoare lui Lucian Netejoru de la conducerea Inspecției Judiciare, acuzându-l de dublu standard în evaluarea conduitei magistraților. Demersul Asociaţiei Mişcarea pentru Apărarea Statutului procurorilor (AMASP) şi Asociaţia Iniţiativa pentru Justiţie (AIJ) a venit în contextul în care Direcția de inspecție pentru judecători a dispus începerea cercetării disciplinare unui judecător pentru opiniile pe care acesta le-a transmis într-un grup privat de Facebook.

Magistrații susțin că opiniile judecătorului au fost date publicității prin săvârșirea unei infracțiuni, iar Inspecția Judiciară ”nu s-a obosit nici măcar să verifice dacă acele conversații sunt reale sau nu”. Cele două asociații au dat exemple de situații în care judecători ”agreați” de Inspecția Judiciară și-au exprimat public opinii cu privire la diferite situații, dar care nu s-au soldat cu vreo cercetare disciplinară.

AMASP și AIJ au trecut în revistă ieșirile publice ale judecătoarelor Adriana Stoicescu, Adina Daria Lupea, Gabriela Baltag, Lăcrimoara Axinte, Mădălina Afrăsinie, care și-au exprimat opiniile public pe Facebook despre ministrul Justiției, președintele României, ”postaci” sau George Soroș.

Cine e judecătoarea Adriana Stoicescu, fost președinte al Tribunalului Timiș

Potrivit unor surse din magistratură, judecătoarea era o susținătoare a DNA până când a fost vizată chiar ea de un dosar al DNA Timișoara. Judecătoarea ar fi scăpat din lipsă de probe, dar polițistul Nicu Fiat Mihăiţoaia de la DIICOT, cu care judecătoarea ar fi fost în relații apropiate, a fost condamnat la 6 ani de detenție efectivă pentru luare de mită și trafic de influență chiar la judecătoarea Adriana Stoicescu. Cazul a fost instrumentat de procurorul DNA Codrin Gavra, actual adjunct al șefului DNA.

Polițistul Nicu Fiat Mihăițoaia i-a acuzat pe procurorii DNA că i-ar fi cerut ca, pentru uşurarea situaţiei sale, să formuleze denunţuri împotriva procurorului DIICOT Mihai Şandor şi împotriva preşedintelui Tribunalului Timiş, Adriana Stoicescu, și să le organizeze acestora flagrante.

În urma acuzațiilor polițistului, preşedintele Tribunalului Timiş, judecătoarea Adriana Stoicescu, a sesizat Inspecţia Judiciară, care a făcut o verificare la DNA Timişoara. Inspecţia Judiciară a clasat însă cazul, arătând că nu sunt probe care să susţină afirmaţiile polițistului Mihăiţoaia.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

164 comentarii

 1. Dar nu e niciun derapaj, e doar adevărul.

  • In “minunata” lume a progreseilor normalitatea a devenit un “derapaj”

  • ma mir ca nu au transmis si comentariile lui Danilet, idolul curcoobeilor….si aici discutam ce a spus doamna judecator, suntem de acord cu ea….adaugirile redactiei sunt penibile, daca face vreun abuz, sa o judece cei in drept, nu un ziarist….si inca ceva, doamna a vorbit ca simplu timisorean….Pride ne trebuie noua?

  • Da, are dreptate doamna judecator. Mai ales cand spune „Solicit pedeapsa capitală” . Probabil s-a prins si ea ca traieste degeaba.
   Pacat ca ne interzice constitutia sa omoram oameni.

  • @GeoDaDume
   tocmai ai luat-o în kur și te-ai simțit inspirat?

  • Da, adevarul suprem, ce sa mai.
   Mai lipsea sa ne spuna ce Solutie Finala ar adopta ea daca ar putea sa-si dezlantuie toate instinctele ei neandertaliene impotriva celor LGBT. Si apoi ar extinde „tratamentul” asupra celor care i-au pus in primejdie „stralucita” cariera care era sa se incheie precoce dupe niste acuzatii de mita si trafic de influenta.
   Vorbeste tuta de libertate p rost inteleasa…dar nu se uita in oglinda!

  • Unde-i DOAMNA „derapată”, ca s-o votez ca Președintă ?!

   (ok, știe dorel că e „președinte” – însă așa’i vorba în bobor..)

   Corect! Toată stima! O femeie cu coloană vertebrală!

   Și de ce, mă rog, G4 consideră asta – un „derapaj”?!
   *și acum, către voi elgibitiștilor: noi ăștialalți, nu suntem și noi o minoritate – ca să ne putem pronunța?! ce, numa’ voi aveți drepturi și drept la replică ??

  • Dorele, si in anii ’30 au fost unii entuziasmati de discursul antievreiesc al lui Hitler, si uite unde a ajuns lumea. Cand unul vorbeste cu ura despre alti oameni, fara ca acestia sa fie vinovati de vreo infractiune, vorbim de o fobie sociala (homofobie, xenofobie, antisemitism etc). Daca Romania ar fi o tara democratica civilizata, tipesa ar si-ar fi dat demisia sau ar fi fost inculpata instant. La noi, in schimb, apar admiratorii care ii jura atasament vesnic.

  • D-na judecător pare a spune ceea ce gândește și încă poate să exprime liber. Dar după părerea mea îi consideră în mod greșit pe susținătorii LGBT ca fiind oameni cu convingeri, exponenți ai ideologiei corectitudinii politice. Atâta vreme cât aceste ideologii sunt puternic susținute financiar, insistându-se pentru schimbarea artificială a mentalităților, nu avem de-a face cu o veritabilă luptă de idei. Avem de-a face cu o dispută între oameni care au păreri proprii și un grup – din care G4 și Hotnews fac parte, din nefericire – care acceptă să se înregmienteze sub stegul așa-zisei diversități pentru bani. Iar când nu e convingere, se cheamă că e prostituție. O polemică veritabilă ar putea exista doar dacă ea ar fi lipsită de interese financiare de ambele părți. Or, dragostea pentru adevăr a ajuns să fie o floare rară în zilele noastre, din păcate.

  • “Ce faci vecine ?”, “Emigrez in China.” , “Da’ ce’ti veni la vârsta matale sa pleci din tara, și mai ales si’n China?”, “Pai vecine, acum 40 de ani daca te … in K…, te băgau in pușcărie, după 10 ani te internau la ospiciu, după alții 10 nu mai păreau nimic, iar de 10 ani au libertate totala.” , “Ok, și ce te deranjează pe matale ca fac ce vor cu K… lor”, “Absolut deloc nu ma deranjează ce fac oamenii in casele lor, dar mi’e teama ca in ritmul asta, o sa bage lege ca e obligatoriu sa te … in K… “ 🤦‍♂️🤣

  • Dacă cineva se crede Napoleon Bonaparte i se administrează tratament și medicamentație pe măsură,dar dacă o femeie se crede bărbat sau un bărbat se crede femeie li se acordă drepturi!
   Ciudat!
   S-a întors lumea cu susul în jos,a ajuns să spună Binelui, rău și Răului,bine!
   Vai și amar!
   Toți cei ce au înclinații spre LGBTQ… să se găsească un loc anume unde să se iubească așa cum înțeleg ei iubirea și să ne lase odată în Pace pe noi toți ceilalți care nu înțelegem ce este iubirea!

  • Bingo! Pe cand o paradă cu femei goale, sa ne mândrim și noi, prostimea normala, cu ceva?

  • In zilele minciunii universale a rosti Adevărul este un act de mare curaj,a zis G Orwell,și mare dreptate a avut.Acesti bolnavi nu își dau seama că prin cererile și exhibiționismul lor deșănțat nu fac decât să atragă ura oamenilor normali,ei și celelalte minorități sunt folosiți de către acei criminali care au creat comunismul pentru a instaura globalizarea, mișcare care este mai satanica decât toate ideologiile totalitare de până acum.Comunismul a fost instaurat folosind clasa muncitoare ca vârf de lance ,globalismul se folosește de minorități pentru a crea haosul necesar instaurării tiraniei,după aceea toate aceste marionete vor popula noul gulag,sunt acei idioți utili pomeniți de criminalul de lenin

  • Da, doamna are dreptate. Bărbatul trebuie sa fie cu barbă, fără sutien și sa snopeasca în bătaie femeia care nu face ce spune el. Femeia asta abjecta gândește exact ca în evul mediu când sexul feminin nu avea niciun drept. Luptând, femeile și-au dobândit drepturile și datorita celor care au luptat, vizionarelor, a ajuns ea sa poată sa fie judecătoare. Ea ar fi trebuit sa lupte pentru drepturile femeilor din tarile africane, arabe care nu beneficiază de același drepturi și libertăți ca ea. În schimb ce face aceasta „judecătoare? Eu zic sa revenim în evul mediu când aveam voie, noi ce cu barbă și fără sutien sa snopim în bătaie specimene ca aceasta “judecătoare”. Doamne ferește sa ajungi sa te judece un specimen din asta plin de prejudecăți, frustrări și răutate.

  • Comunitatea LGBTQIAA+ este rezultatul consumului masiv de pornografie și a celor aflați în spatele acestei industrii foarte profitabile

  • Unde e derapajul? Derapaj in raport cu ce?

  • Pentru asta, bravo judecătoarei Stoicescu…pentru alte judecătoare și alte fapte…..
   Pentru noi oamenii, zic eu normali, nu iese nimeni la marș?
   A, nu, ar trebui prea multi bani de la ongeuri, pentru câți am fi!
   Spectacol să iasă, pib, și hahaiala susținută financiar de denaturați.

 2. Doamna judecător. A exprimat ce gândește majoritatea. Astfel de oameni trebuie sa fie in curtea suprema și curtea constituțională nu alde Dorneanu și compania. Acum o sa sara toate specimenele degenerate la atac.

  • Pai crezi ca e vreo diferenta intre acritura asta si dorneanul?

  • Landser te-ai hotărât,ți-ai pus sutienul?

  • Corect. Complet de acord. Asa ceva ne trebuie in justitie.
   Acum eu: LGBTistii sa faca, asa cum spunea si d-na judecator, ce vor ei intre ei, dar sa ne lase in pace, sa nu ne oblige sa-i iubim si noi, astialalti. Si in primul rand sa ne lase in pace copiii.
   Si sa renunte la ganndul ca vor stapani planeta, asa cum s-ar fi intamplat daca in 1934 liderii SA din Germania, toti de felul astora, ar fi reusit sa dea lovitura de stat, dar au fost casapiti chiar in noaptea de dinainte de a da lovitura, in „Noaptea cutitelor lungi”.

 3. pai daca tot au pus mana pe toata planeta poate fac si ei ceva util. schimba legile justitiei, incrimineaza inapoi abuzul in serviciu (cum e firesc), reformeaza si CCR. chestii serioase, nu povesti vanatoresti. ca din partea mea daca fac astea si asa cum trebuie, pot umbla si cu chilotii pe cap ca nu ma intereseaza.

  • salveaza intai planeta de „schimbarile climatice” :))))
   astia care-i sustin pe aia care nu se hotarasc daca sunt fetite sau baietei sunt cei mai mari luptatori anti-poluare
   dar mintea lor e atat de deranjata incat sustin ca e normal sa fii barbat, sa sustii ca esti femeie si sa mergi la sauna la femei, dar ei salveaza planeta de schimbarile climatice :)))
   „progresisti”, desigur

  • bancuri, nu e nicio legatura intre lgbt si schimbarile climatice. daca mai sunt si unii asa, e o simpla coincidenta.

  • Sa ai parte de justitia lor

  • Cei cu „diversitate” să facă ce vor dar și eu să pot să-mi exprim scârba față de ei și nu înțelegerea atunci când îmi arată că și-au pierdut azimutul sexual. Treaba lor dacă forează din direcția greșită și treabă mea daca nu vrea să-mi inversez polii. De acord cu omul Stoicescu.

  • De ceva timp ma gandesc la un singur lucru…..la un cuplu de genul asta ce infiaza un copil……care este mama si care este tatal??

 4. Tristul adevar e ca doamna judecator *inca* traieste intr-o preistorie a mintii.

  Iar daca „ar trai in preistorie”, si stimabila ar fi mancata de un animal „mai pricajit”, ca n-ar da nimeni doi bani pe dreptul ei. Si in era curenta judecatorii sunt micul dejun ale pradatorilor de talie „pricajita” ca Dragnea si Tariceanu, asa ca stimabila ar face bine sa nu-si mai umfle atat propriul ego. 🐔

  Din fericire pentru toata lumea, poate cu exceptia membrilor PSD, nu mai traim in preistorie. E 2021 si trebuie sa uitam de ura si prejudicii, pana nu e prea tarziu si intram din nou in ciclul holocausturilor (vezi China!).

  • În preistorie trăiești tu, atâta timp cât e ok cu tine să ți-o tragă cineva în kur.
   Așa trăiau neanderthalienii în grote, ca animalele.

  • sandule.. ia zi, cand eradicam onania?
   ce noroc ca internetul ti-a dat si tie ocazia sa vorbesti, pacat ca te dai de gol ca ai atatea clase cat are trenul

  • @Iulian
   „clase cat are trenul”???
   Tu câte clase ziceai că ai? hehe, cum vă dați de gol agramaților și analfabeților! A, scuze, am spus „anal”, scuze moa, he he, știu că ai o sensibilitate aparte acolo lol

  • Nea Caisă tată, ție nu ti-o trag nici femeile, de ce crezi tu ca au bărbații gusturi mai proaste???

  • În Preistorie, nu te repudia nimeni pentru homosexualism – ba chiar bigamia/poliandria era ceva obișnuit atât în Matriarhat cât și în Patriarhat. Iar noțiunea de pedofilie nu exista/pedepsea. În Antichitate, homosexualismul era chiar ceva obișnuit, cam toți împărații romani practicau”amorul grecesc”, fiind pare-se bisexuali. Mai târziu, racilele acestea s-a căutat a fi stăvilite. Dar cum omenirea pare să se îndrepte din nou spre mentalitățile din Preistorie, fiți fără grijă, niciun partid nu vă poate opri să reajungeți acolo, nici chiar PSD-ul. Dar, dacă se poate, reintrați cei ce doriți în îndelungatul Paleolitic, și lăsați-ne pe noi să rămânem în secolul XXI.

  • Îl cred pe Nicu Fiat, felicitări judecătoarei pentru luările de atitudine/poziție. Trăim Intr-o lume răsturnată.

 5. Băi dar dacă opinia femeii nu se circumscrie politicii voastre de extremă stânga, e derapaj, auzi. Dacă ar fi spus că vrea să facă dragoste cu copii, ați fi încurajat-o. Ați ajuns de 0.02 lei cu mentalitățile prin redacția aia a voastră.
  Rușine g4, rușine minorităților care bagă pumnul în gură majorității, prin tupeu și revendicări absurde.

  • Subscriu.
   Nici nu ma asteptam la altceva de la G4.
   Incet, încet normalitatea devine derapaj din păcate..

 6. Bravo doamnei judecator!
  Are perfecta dreptate!
  Derapaj e in capul vostru!

 7. Chiar asa! De ce derapaj?! Daca asta e parerea femeii, de ce trebuie considerata derapaj?
  De ce nu sunt derapaje si.de partea cealalta cand se fac acuzatii fara fundament?

  • Daca dna judecator ar avea de solutionat un litigiu intre un heterosexual si un homosexual,vinovat ar fi ,in pofida tuturor probelor,homosexualul?Bravo,doamnajudecator!Drepturile omului sint in siguranta cu dv.

 8. Este un om curajos. A indraznit sa spuna ceea ce multi dintre noi gandim.

 9. Bravo ! Are dreptate 100% Bolnavii, la spital, nu promovati.

 10. derapaj? pentru cine? pentru cei carora le e frica sa spuna adevarul? ceea ce a spus doamna judecatoare e 100% adevarat si la obiect!

 11. De ce derapaj g4?

  E foarte bine articulat si foarte frumos spus. Subscriu la spusele doamnei judecator.

 12. Tot timpul mi-am dorit o femeie cu barbă! Vorbesc ca de la imberb la imberba! Ce bazaconii spune duduia asta! Ce avalanșa de metafore! În mod sigur sunteți f mulțumită de dvs . și probabil de pensia specială care urmează…

  • Dar pensia lui Dănileț nu afectează cei doi neuroni imberbi sau le-ai pus sutien.

  • Foarte adevărat! Un OM care judecă normal! BRAVO! BRAVOOOOO!!!!!

  • Nu știu cine poate să scrie o panaramă de articol ca ăsta. Nu cred că e cazul la noi, nu are cum să prindă, suntem prea normali ca opțiuni sexuale. Femeile noastre iubesc bărbații iar bărbații sunt macho, iubesc femeile. Cu asta chiar ne putem mândri. Dacă o mână de „îndărătnici” își cer nu’ș ce drepturi, ei bine îi anunț că n-u nici unul. Nu s-a băgat nimeni sub păturica lor în timp ce-și ciufulesc bârzoiul, aspect total murdar și anormal. Aveți drepturi dezaxaților ?! Pă bune ?! Da’ copiii mei ce au mă panaramelor ? O mână de deviați mintal, de aici și sexual, cereți să fiți scoși în față ca buricul și pe deasupra să mai și fiți aplaudați. Nu mă, un mare huuuoo meritați. Stați cuminței în casă că nu intră nimeni peste voi, așa cum nu a intrat nimeni de secole, dar nu căutați să-mi lezați normalitatea mea că atunci e atac la persoană și n-o să vă mângâi suav pe creștet.
   Un mare BRAVO pt dna judecător. E „vox populi”, doar că dânsa a avut cojones să se exprime…lacheilor lași ce sunteți.

 13. G4 , mai nou cancan4you , se mandreste cu articolele gen lgtb sau viktor orban .
  Bani de la guvern nu ati acceptat , dar alti bani vad ca DA .

 14. Se pare ca au fost activati postaci comunisti traditionalisti.
  Eu in realitate nu am dat de nici o persoana LGTBQ, conflictul mi se pare ca este doar in online.

 15. D-na judecătoare,
  #respekt

 16. numai eu mi-am imaginat-o pe Dana Budeanu in timp ce citeam comentariile de aici?

  • Dupa ce sotul a venit cu partea lui de comision dupa spaga de 3 milioane de dolari data in valiza lui Udrea?

 17. Dna judecător a mărturisit adevarul. Iar ce este adevărat azi, este adevărat și mâine și în vecii vecilor.

 18. Homosexualitate e boala psihică și trebuie eradicată.Dumnezeu a lăsat parte bărbătească și femeiască .În rest prostie .Nici un animal nu are relații homo între ei.Omul a decăzut mai jos decât orice animal

  • Mai pune mâna pe o carte înainte să dai sentințe, să scrii „adevăruri de netăgăduit”… E plină zoologia de gay. Caută alt argument, dar nu istoric, că și acolo e plin de gay, de la Cain și Abel până la popii din zilele noastre, cărora sunt sigur că le pupi… sutana. :)))

  • Fobia fara cauza rationala impotriva unor oameni pe care nu i-a vazut, nu a avut de a face si nu i-au provocat niciun rau e o boala psihica.
   Probabil esti unul din aia care ies afara doar in miezul zilei, mereu cu fundul la perete, privind suspicios la orice barbat care trece pe trotuar pe langa, sa nu cumva sa atenteze la rozeta ta. Si din cand in cand faci spume la gura.

 19. relax 🙂 asta i campanie pt viitorul cons super non politic 🤪

 20. Am motive să cred că declaraţia de bun simţ a doamnei judecătoare este afectată nu minoritatea sexuală, ci o minoritate a acestei minorităţi: minoritate reprezentând „activismul agresiv LGBTQI+%XYZ”.

  Precizez ȋncă o dată că sunt votant USR PLUS şi nu văd nimic la acest partid care să depăşească limitele bunului simţ ȋn materie. Cei care sar peste cal sunt, pe lângă activiştii agresivi sus-menţionaţi, laşii oportunişti.

  Ne-am săturat!

  Lăsaţi-o mai moale, pentru că există riscul răsculării populaţiei ȋn cvasi-totalitatea ei, lucru pe care abia il aşteaptă PSD, PNL, hAUR, UDMR, Viktor Orban şi Vladimir Putin.

  • Si eu sunt votant usr si m am indragostit instant cand am vazut poza si declaratia Dnei Judecatoare.

 21. In cazul speciei umane homosexualitatea este o exceptie si asa si trebuie tratata. Desigur nu e in regula sa fie discriminati in gasirea unui loc de munca sau pentru drepturile fundamentale ale omului, dar asta nu inseamna ca trebuie sa aiba mai multe drepturi si nici sa merita mai multa atentie decat e necesar.

 22. Cred ca s-a schimbat finantarea la G4media. Propaganda legebetechiu e la cote maxime de ceva vreme. Pana si PANDEMIA a trecut in planul doi.

  • Ati observat si ca, acum, ca se pot impusca ursii, acestia nu mai apar zilnic la stiri?
   Or fi aflat si ei, saracii… se feresc acum.

 23. Radio Erevan
  Derapajul era de fapt ,,o cursă cu obstacole”
  Nu a dat replica, a primit.

  Despre libertatea de exprimare nimic?
  Doar Danilet e farul luminos, restul să dispară.

  Dragi redactori sefi, redactori, tehnoredactori lasati cititorii sa își dea cu părerea. Nu sunteti organ de presă al LGBT.

  PS Apreciez consecventa.
  Zilnic o știre ,,prin învăluire” care să arate indirect cat de ,, persecutați” sunt minoritarii LGBT.

 24. Un judecator nu este si nu ar trebui sa fie niciodata un influencer. Singura sa responsabilitate este sa aplice legea fara partinire si fara prejudecati. Daca domnia sa simte ca are ceva de spus cu privire la bunul mers al societatii o poate face doar in mediul privat. Asta sunt privatiunile naturale ale profesiei de magistrat pe care si le-a asumat atunci cand a ales sa fie judecator. Daca doreste libertate de exprimare deplina isi poate inlatura in mod voluntar incompatibilitatea profesionala prin demisie/pensionare apoi poate sa intre linistita in corul liberilor cugetatori profesionisti de care avem are atata nevoie.

 25. Multi trogloditi pe lumea asta, inca! Retrograzilor, in lumea civilizata, ca si in morala crestina, de altfel, orice om trebuie respectat si oricui trebuie sa i se ofere sanse egale. In Noul Testament ni se spune sa ne iubim aproapele, nu se specifica nicio exceptie, nu ni se spune sa ne iubim aproapele, mai putin cei care sunt LGBTQ, cei care se vaccineaza, cei care cred in stiinta si in general cei care au trecut de nivelul troglodit. Intelegeti ceva? Cel mai probabil ca nu.

  • duru duru spala bine …

  • Care lege ?

  • Șanse egale.se oferă de mult. Mai mult decât egale. Noi nu avem paradă. Hai sictir, aici nu e vorba de șanse egale de mult, e vorba de drepturi speciale.
   Ce a.spus doamna este o opinie, poate dura, însă nu e hate speech și nu îndeamnaa.nimic. Așa cum LGBT are.dreptul la parada și opinii, au și alții dreptul la alte.opinii.

  • Dar tu , Gigi Duru, înțelegi ceva din lumea asta?
   Asa a zis Iisus, sa va iubiti între voi, indiferent de sex? Unde scrie asta, concret, sau atât ai înțeles din Noul Testament? Te-a afectat vaccinul? Sau, erai deja atins?
   Ce ma intereseaza pe mine , cetățean, normal sau anormal ( cum ma crezi tu) , ce vor sau ce fac LGBT-știi? Cum gandesc și cum se iubesc, interesează pe cineva, în mod deosebit? De ce ? Nu vor sa ne dea si niste mostre de iubire , în direct? Pe stradă, la demonstrație! Asa ca sa pară că acțiunea are si un caracter aplicativ și explicativ, în special pentru tineri! Ti-ar plăcea? Ai copii Gigi? Dacă da, de ce i-ai facut? Cu cine?Dacă nu, poate te cuplezi la manifestatie, sa faci si tu unul, așa, sa ne convingi ca esti pătruns! Adânc!
   Gigi, du-te și te culcă, esti prea obosit! Mai odihnește-ți mintea aia, bolnavă!
   Bravo, doamna judecatoare, mai vad si eu oameni normali , la cap, din rândul magistraților!

 26. G4 e noul standard pentru definirea derapajelor? Faptul ca niste oameni ies pe stradă aproade dezbrăcați și își striga in gura mare preferințele sexuale, nu e derapaj?

 27. fmm, care nu ai nici macar Dreptul la privata

 28. Daca un judecator scapa niste infractori periculosi, este ok, ( a se vedea cazul Tandarei). Nu pateste nimic. Daca scapa niste corupti de parnaie, iarasi este ok. Daca nedreptateste niste oameni cinstiti, totul este bine.
  Dar daca un judecator se ia de comunitatea LGBT, asta este un pacat de neiertat. Presimt lucruri nasoale pentru dna judecator, probabil ca isi va pierde functia.

  Haideti sa vedem ca pe lumea asta mai exista si alte probleme in afara de drepturile lgbt. Probleme mult mai grave, de care depinde existenta noastra viitoare. Si cand problemele alea vor fi solutionate, atunci sa ne gandim si la aceasta comunitate.

 29. Are perfecta dreptate. O anomalie careia i se acorda mult prea multa atentie. De ce anomalie? Scopul naturii, speciilor, etc e de a se perpetua.
  Poate aceasta comunitate ar trebui doar lasata in pace, asa cum e, fara aclamatii laudative sau ostilitati.

 30. Don Alin sosia lui Alex mare expert în caltaboși prieten de o bere cu Pârțogi si alte grade secrete cum se pricepe și la doamne cu barba.

 31. Vad ca domnul Vasilică a și sărit ca un uliu pe dna judecător. Dar din replica data, constat ca dna judecător este purtatoare de creier, pe când Vasilică e mâncător de rahat.
  Găsesc fascinant modul în care se luptă el pt. drepturile minorităților. Păcat ca nu a avut aceeași apetenta pt. corectitudine când, se vorbește ca a trebuit să plătească pensie alimentara propriului copil. Sânge din sângele lui…
  În schimb, acest mare iubitor de drepturi, se zice ca și-a pus părinții sa-l dea în judecată, ca să mai micșoreze pâinea de pe masa copilului.

  Sa ne ferească Bunul Dumnezeu ca un asemenea om sa ne facă dreptate vreodată !

 32. Si cu minoritatea nevaccinatilor c’è facem?😁😁

 33. Cei care emit judecati nu sunt documentati si nici echdistanti in judecata Patima si nedocumentarea nu duce la rezolvarea unei dispute. Omul, judecatoarea are dreptul si libertatea de asi spune parerea la fel ca noi toti ceilalti.Cine ii accepta opinile, este foarte bine ,cine nu accepta o alta parere este treaba lui personala.Ce parere au majoritatea cetatenilor ??Ce argumente prezinta fiecare parte ,care sunt convingatoare si reale??

 34. Așa se întâmplă când satul rămâne fără câini, iar ”magistrații” nu răspund pentru faptele lor. Judecătoarea trebuie să fie echidistantă, imparțială, să respecte legile statului și drepturile fiecărui cetățean. Nu-i treaba ei dacă cineva poartă sau nu sutien, nici dacă se rade pe față, la subraț, ori mai jos, cum ea, ca animal nepricăjit, nu poate adăuga la lege, ci este obligată să împartă dreptatea conform prevederilor legale. Drepturile, pensiile și salariile nemeritate au făcut din această castă un pericol public; doar ea are dreptate, doar ea merită mai mult, doar ea are dreptul la opinie, chiar dacă încalcă legea… Părerea mea.

  • Cu ce a încălcat legea? Că și-a exprimat o părere persoală?? E un cetățean care are o opinie.
   Trebuie băgată în ocnă, nu? Fir-ați ai naibii de comuniști nenorociți deghizați în useriști, ce sunteți!

  • Excelent comentariu!

 35. Cam greu s.a dai 20 de milioane de votanti

 36. Acum ne contrazicem si de la bulani?e treaba lor treaba lor ,nde vor sa si.o puna ,proliferarea rasei umane a fost di v.a ramane intre un mascul si o femela

 37. Buna ziua, nu va supărați am și eu 2 intrebari dacă se poate:
  1. Unde este “derapajul”?
  2. Unde este Tapa..laga sa ne spună ca este doar o tema artificiala acest derapaj ?
  Mulțumesc.

  • Dacă nu vezi derapajul…mâine poate,madam judecatoarea are ceva cu romii sau cu oamenii cu ochii verzi sau nu ii plac grașii și ea trebuie să fie echidistantă și să împartă dreptatea. Parerea ei trebuie spusă doar în particular nu în public tocmai pentru ca e judecător și nu emiti în public judecăți, doar la tribunal și atunci pe baza legii,nu pe o părere personală.

 38. Bravo judecatoarei ca ii trimite pe nebuni la balamuc

 39. Fara a fi susținător USR , nu pot sa constat ca se folosesc termenii de ……neomarxism și comunism atribuiți politicii partidului sus-menționat. Propun sa citiți pe Wikipedia sau DEX care este întelesul acestor cuvinte și după aceea sa le folosiți . Eu care am trăit in comunism ,o perioada îndeajuns de lunga sa înțeleg cum sa supraviețuiesc , nu văd nici o dovada in politica lor . Eu consider PSD si hAUR ca fiind comuniști si neomarxisti , deghizați. Gândiți si nu va lăsați manipulați ca la “Revoluție”

  • Exista 2 feluri de comunism – comunism local (PSD) si comunism global (USR+, PNL). Thanks for coming to my TED Talk.

  • TOT RESPECTUL DOAMNA JUDECĂTOR!
   NAȚIUNEA NOASTRĂ ARE NEVOIE DE OAMENI CA DUMNEAVOASTRĂ!

 40. Hop a sarit arama pe fata.
  Bravooo doamna macar stim ce gândiți.
  Mai sunt multi ca dumneavoastră?

 41. A zis bine doamna

 42. .Poate ar fi timpul , pentru multi dintre noi, sa intelegem cu adevarat ceea ce suntem cu totii .Nu suntem altceva decit niste biete fiinte ,efemer locuitori ai planetei , numite tot de catre noi OAMENI .Este extrem de generoasa si reala ideea ce ne spune cum noi oamenii nu putem fi diferentiati de alti semeni ai nostri folosid criterii profund umane . Respectul pe care noi toti il datoram omenirii ar trebui acceptat de intreg mapamondul . Indiferent de rasa ,sex , culoare sau orisice altceva avem un singur nume -oameni .

 43. Părere normală = derapaj. Cât dă userist retard să fii să o ții cu d-astea. Cam ca G4 așa.

 44. Titlul este un derapaj, ce sustine doamna judecator e de bun-simt. Este ok sa aiba drepturi, nu e ok sa faca propaganda. Oricum am privi aceste lucruri, nu reprezinta normalitatea, daca ar fi normalitatea noi ca oameni ar fi trebuit sa diparem ca specie de mult.

 45. A spus adevărul!
  A spune adevărul nu este derapaj, derapaj este să acceptam noi majoritatea reguli ale unei minorități pe baza sexuală 😡😡😡

  • Ce reguli ți-au impus ție lgbt?

  • LGBT in scoli si peste tot propaganda, daca nu vezi, esti orb. Nu are nicio legatura cu drepturile, ci cu ‘recrutari’ si impingerea unei ideologii.

  • Ce lgbt in scoli? Te deranjează pe tine fix lgbt. Bullying, sexism, rasism, nu te deranjează, fix de lgbt ți-e ție frica. Propaganda e când o gloata de oameni urăște ceva ce nu înțelege, ceva ce nu ii deranjează, ceva ce încă nu este aici, ceva ce nu ii afectează cu nimic. Mai bine V-ați creste copiii sa nu se mai bata, înjure, sa nu își mai bara joc unii de alții, ca nu devine nimeni lgbt doar ca vede ceva, undeva, cândva. Sunteți ca niște babe cu drobul de sare.

  • Se vede ca esti indoctrinat(a) la cursuri de ‘toleranta’, chiar nu am ce discuta cu noii ‘tovarasi’ irationali care cred ca detin adevarul absolut, pentru ca asa li s-a zis. Sectanti.

 46. Merita niste Rocco Siffredi …

 47. Va zic care-i problema : Planeta e afectata de Legile Fizicii … Cam nasol …

 48. Asa si? Ce-o sa-i faceti doamnei judecator?

 49. De acord 100% cu doamna! Si a folosit termeni blânzi. Așa cum acești indivizi se pot manifesta prin centru, ai noi ceilalți ne putem exprima dezaprobarea , indiferent de funcție. Vor drept la exprimare liberă. Ok, îl avem și noi! Așa ca iată și opinia noastră.

 50. Felicităriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, doamnei judecător !

 51. FELICITARII D-nei judecator!!!
  Ma bucur ca Romania are astfel de oameni.

 52. Imberbi? Săraca judecătoare, n-a văzut de fapt oameni gay în viața ei se pare.

 53. De ce nu publicati comentariile G4media?
  Facilitati anumite categori de oameni?

 54. Dacă aceste grupuri au dreptul la liberă exprimare a deviațiilor sexuale ,nu vad motivul pentru care un judecător nu-și poate exprima opinia ca simplu cetățean .Nu a făcut aceste afirmații într-o sală de judecată ci pe contul său fb.Care este problema,sunt aceste erori ale gândirii mai egali decât restul cetățenilor ?
  Câtă ipocrizie,vreți să ne căciulim in fața unor pervertiți ….de ce,cu ce ocazie,că să demonstrăm ce? Toleranta?
  Nu,toleranță zero în fața unor exhibiționiști care caută prozeliți.
  Problema lor ce fac in dormitor dar când ieși în stradă proclamandu-ti aberanta apartenență nu te aștepta că vei fi privit cu candoare și înțelegere.Orice perversiune asumată in fata publicului este supusă judecății.
  Libertatea ta încetează acolo unde incalci libertatea mea a,dică acolo unde tu îmi impui voința ta de a fi de acord cu sinele tău pervers eu sunt datoare să nu fiu de acord ai să mă apăr luând atitudine.

  • Da, toleranta. Dacă acești oameni nu ar fi discriminați fix pentru ce fac în dormitor, nu ar mai face marșuri și nu ar mai fi pe toate paginile ziarelor. Atâta timp cât frustrați ca tine vor explica cum e cu libertatea pe care ei de fapt nu o su, pentru ca nu sunt tratați ca tine, aceste lucruri vor continua. Îmi pare rău pentru voi, pentru ca veți vedea fin ce în ce msi mult lgbt pana când nu va mai trece ura asta absurda.

 55. Gura Doamnei Judecător, adevăr de bun-simț a grăit. Măcar și pentru atât, își va merita în parte inevitabila pensie specială. – Dixit!… – 🤓

 56. Care lege ?

 57. O femeie și un om cu coloana vertebrala. Nu ca nevertebratii, lichelele care ne conduc!!!

 58. Se împlinesc profețiile: ” în zilele de pe urmă, lucrurile firești vor deveni nefirești și lucrurile nefirești vor deveni firești”.
  D-na a spus un lucru firesc, dar în ochii multora pare un „derapaj”.

 59. Vad ca postati numai ce comentarii doriti….

 60. Pai am înțeles eu bine . ….50000 lei din bani publici pentru un festival ce ar aparține unei minorități sa zicem asa ???? … Eu sincer ma simt furat !!! E normal sa fie furioasa doamna judecătore , asta înseamnă ca inca e normala la cap . Treziți-va oameni buni !!! Banii astia puteau fi folositi pt orice altceva . Chiar nu e nimic „pride ” in asta . Primarul slugoi le cânta in struna sa zicem asa , de fapt mai bine zis le sufla inpla . Nu ii doresc decât un sufla …sufla …trage domnului primar !!!

 61. Bai oamenilor de toate felurile, deja cred ca am luat-o razna și ducem la extrem acest politically corect. Da suntem toți egali dar nu este normal sa ducem la extrem drepturile unei minorități. Dar de aici pana a fi bombardați și sa nu mai putem sa vedem niciun film nou fără o scena homosexuala, adică sa încurajăm pe orice canal homosexualitatea este cale lunga. Hai sa educam toți copiii ca este minunat și la moda sa fii homosexual ca o să mai perpetueze specia doar tarile și etniile pe care noi ăștia luminați le consideram subdezvoltate. Hai sa ne revenim și sa trăiască fiecare cum vrea și cu ce principii dorește. Un alt votant „USR-ist” și cititor g4media

 62. Doamnă judecător, felicităriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, muuuuuuuultă stimă și respect pentru ce ați spus / ce ați scris !

 63. Felicitări,o doamna curajoasa!!!

 64. Tiberius ce activ ești pe aici…Sau ești pasiv de fapt?! 🤭
  Ce va mai place…derapajul!

 65. respectele mele doamna… din pacate asta e adevaru…

 66. Nu contează cum te îmbraci,ce ai în chiloți..pri asta facem facem diferența…asa ca putem sa ne credem orice..mie îmi este mila de cei care se cred,ceea ce nu sunt…nu am nimic cu ei.mila și atât.

 67. La anu’ o să vedeți parada zoofililor, unii cu oi, alții cu porci, măgari și alte vaci… Să nu-mi spuneți că ei nu au drepturi! Rasiștilor!

 68. Dna judecătoare este în deplinătatea facultăților mintale și are perfectă dreptate! Cei bolnavi, deveniți propriilor spuse foarte mandri (pride) sunt susținuți de pedofili și homosexuali și vor respect! Rusineeeeeee!

 69. A devenit un act de curaj ca o persoană, mai ales publică, să exprime o părere contrară curentului corectitudinii politice. Cu atât mai mult merită felicitări doamna judecător. Dincolo de anomalie, ea observă cauza: ”Oameni mici si frustrati, intepeniti in traumele copilariei in care, probabil, s-au simtit neiubiti, vor sa legifereze frustrarea lor. Sa ne faca sa ne simtim vinovati pentru neimplinirile lor. Apoi sa intoarca lumea cu susul in jos. Pentru ca vor si pot.” Sunt de aceeași părere, aceste persoane „mândre” de orientarea lor sexuală nenaturală au probabil în subconștient niște frustrări (de la aspectul fizic până la neputința/refuzul de a face față propriei condiții). Au învățat în societatea modernă și permisivă că sunt mai interesanți așa, că sunt cocoloșiți, de aceea le trebuie marșuri, pentru că satisfacția lor supremă e să fie remarcați. Niște veșnici imaturi, răsfățați și plictisiți, nici măcar nu cred că sunt toți gay, probabil că le place doar să provoace și să se victimizeze.

 70. Ce dezbatere interesanta pe probleme de „cur”!

 71. TOATĂ STIMA DOAMNĂ. IMI DORESC SA AJUNGETI MINISTRUL JUSTITIEI!

 72. Bravo doamnă. Stimă și respect.

 73. Se redeschid statiunile Sodoma&Gomora !

 74. Fetei ii scad sansele la … de aia uraste concurenta, ca nu mai prinde rand

  • Bravo doamna, se pare ca aveti cojones ceea ce nu are danila…et si toti sustinatorii, foarte corecta exprimarea doamna, toata stima ca de barbati pizdificati ne-am saturat

 75. Un om cu coloana vertebrala
  Celor de la lgbt li sa atrofiat coloana vertebrala, tot privind unul in fundul celuilalt

 76. Am ajuns sa nu mai putem sa avem o părere că repede este catalogata drept derapaj. De fapt acest gen de articol seamănă a dictatura, daca nu spui cum credem noi gata e derapaj.
  Poate candidează Dna judecător la președinție. Ar avea mare succes.

 77. Felicitări pentru doamna judecător !

 78. De acord cu doamna judecator. În loc să încurajăm aceasta comunitate, mai bine i-am ajuta sa facă un tratament căci normali nu sunt. Îi compătimesc dar nu pot fi de acord cu ei și cu parada lor cu tentă sexuală. Ceea ce fac le dă idei și altora mai ales tineri care încă nu-și dau seama ce sex au. Noi cei teferi la cap să-i ajutăm să-și defineasca sexul

 79. Voi postaci derbedei ,uitați că România este inca țară ortodoxă și aceste hiene lgbt nu au ce căuta aici la parada să meargă în alte colonii fara Dumnezeu! Blestemați sa fiți toți care susțineți aceste lapadaturi!

 80. Sunt de acord cu doamna judecător este bine ca vine de la un om care cunoaste in ultima vreme aceste fenomene parcă vrea să fie mai active în societate uite primarul timișoarei alocă bani la bucuresti nu se circulă dar se aprobă defilare lor ceilalti stau pe marginea si vai dacă vorbești de rau ceva de ei ti-ai băgat bețe în roate si parca sunt tot mai influenți în societate nu stiu dacă vor perpetuarea speciei
  umană..dar ti-o spun cu drepturile omului nu stiu daca comentează cineva la ce spun eu ca nici nu ma intereseaza dar asta e parerea mea.

 81. Chiar dacă e judecătoare este și dansa om, ca om si-a spus părerea nu ca judecătoare. E de apreciat ca a făcut asta, ar trebui respectata!

 82. Sa ai parte de justitia lor

 83. Doamna judecător spune bine ceea ce spune. Nu văd unde ar fi jignirile la care se face referire în articol. Care jigniri? Limbajul este decent, iar tonul adaptat comunicării pe o rețea de socializare. Aaaaa … că picură și câteva ironii nu înseamnă că ar fi o jignire. Termenul “imperb” se referă la păr, nu are o conitație cu caracter peiorativ. Ba din contră, ar putea fi o laudă, pentru că cine își dorește să babardească un hăndrălău cu o pilozitate normală bărbaților bărbați? Nu?

  Problema postacilor marxisto-progresiști este alta. Ei vor să închidă gura tuturor celor care nu le suportă excesele. Și vor respect cu japca, la fel ca-n bantustanele din UE și SUA, acolo unde mai avem puțin și vedem statuia gay-ului cu curcubeu izvorând din dos.

 84. „dacă trăiau în preistorie, ar fi fost micul dejun al unui animal mai pricăjit”

  Genial.

 85. Normal voi astia. Bagati cu religia ortodoxsa si musulmana. Cu care. Despinati. Tot ce se poate.. Sunt peste 5 mil de. Ltgb. Boilor. Prostilor dar sunteti voi romani si ortodoxsi idioti prosti o adunatuta de cretini jegosi.

  • Stupidu-le, si asta inseamna ca 5 milioane trebuie sa dicteze celor 7 miliarde de oameni? Aici este vorba despre impunerea unor reguli idioate care lezeaza viata oamenilor normali in favoarea unei minoritati. Ce sa faci, cand te gandesti doar la satisfaceri sexuale neuronii se atrofiaza si nu mai intelegi ce citesti.

 86. Nicolae Steinhardt

  1971

  În Statele Unite s-au creat biserici ale homosexualilor (mișcare inițiată la finalul anilor ’60 în SUA – n.n.). [Sunt] contra. De ce?

  În primul rând: Hristos nu respinge pe nici unul din ce care vin la El. Așadar, nici pe homosexuali.

  Însă, ca şi pe toți ceilalți, nu pentru ca să se justifice și să se confirme în păcat, ci pentru ca să se lase de el.

  Hristos n-a respins pe curve și pe hoţi, dar nu spre a-i binecuvânta în poziţia lor de curve şi de hoți, ci pentru a-i ajuta să nu mai fie. Greşit ar fi să se creadă că homosexualilor le-ar asigura un tratament preferenţial, pe ei primindu-i fără ca să se curețe și libereze din robia păcatului lor.

  Domnul, din milă şi bunătate, ascultă orice rugăciune; scopul rugăciunii nu este însă întărirea în păcat. Mauriac îi spunea lui Gide: n-are a face la ce renunți, totul este să renunți; ca atare, în cazul homosexualilor, problema nu se pune în alți termeni decât ai înfrânării.

  În al doilea rând: creştinismul este prin esenţă universalist şi ostil oricărei segregaţii. Nu este conform cu spiritul învățăturii lui Hristos să existe o biserică pentru albi şi una pentru negri, o biserică pentru femei şi una pentru bărbaţi, o biserică pentru bogaţi şi una pentru săraci, o biserică pentru homosexuali și una pentru heterosexuali, o biserică pentru intelectuali și una pentru analfabeți. Tot astfel, ar fi necreştin și nu lipsit de ridicol (segregaţia duce spre ridicol) să ființeze biserici speciale pentru hepatici, cardiaci, bolnavi de calculi renali…

  Destul că-L rugăm pe Dumnezeu fiecare în limba noastră şi că ne despărţim pe naţionalităţi şi confesiuni, nu mai e nevoie să creăm alte particularisme.

  extras din Jurnalul Fericirii

 87. Eu nu am ceva impotriva kuristilor, dar, de ce trebuie sa faca parăzi, mitinguri, etc.? De ce nu stau ascunși in casele lor, cu perdelele trase si sa nu stie nimeni de ei? Vor dreptul la casatorie? In Romania, nu-l vor avea, sper, niciodata!

 88. Cetatea Sodomei și Gomorei ,a dispărut în urma unui cataclism . La vremea aceea era locul pierzaniei,a desfrânării și desfătărilor împotriva firii umane. Mi se pare mie ,sau dezastrele naturale,de acum ,viruși necunoscuți ,care ne-au lovit sunt prevestirea a extincției umane. Tind să cred , că toate acestea sunt într-un ciclu repetitiv. Cine nu a citit Biblia,poate e momentul. Acolo sunt dovezi irefutabile,a ceea ce a fost,este și va fi. Este cartea de căpătâi a umanității. Abia după citirea ei veți descoperi lumina de la capătul tunelului. Doamna Stoicescu se numără printre oamenii cu frică de Dumnezeu. Știe ce spune,a cântărit atent fiecare afirmație, în scopul de a-și nu atrage pedeapsa divină . Dumnezeu să apere această țară și pe toți creștinii din ea!

 89. E adevarat tot ce spune, nu e nici un derapaj.
  Adevarul doare.

 90. Darspajul in boscheti vin din partea anormalilor de la UE.
  Nu uitati Dumnezeu a intervenit brutal cand este vo
  Rba de homosexuali si lesbiene.
  Cititi relatarile din biblie despre Noe Sodoma si Gomora Sau Pompei.
  Sa privim si ce sa intamplat in Europa cu inundatiile si focurile care sant acum in tarile care sant deacord cu cei pe invers

 91. Un judecător, chiar si fost NU poate învinui parte din societate pentru ca simt altfel . E rușinos….vă dați seama cât de imparțială a fost acest judecător cand făcea dreptate???
  Imi este sincer teamă de astfel de judecători.

 92. Sa ne dea Dumnezeu multe doamne judecatoare Stoicescu ! Problema mare este ca nu avem domni de calibrul acestei Doamne ! Nu va lasati stimata doamna judecatoare !

 93. Respect .respect si inca o data respect !
  Ma bucur ca mai sint oameni ca D-Voastra ,sint mindru chiar ca sint contemporan cu D-Voastra pt ca politicieni ar fii in stare pt citeva voturi sa-i pupe si-n cur pe acesti bolnavi !
  Pacat ca majoritatea populatiei accepta aceste manifestatii nesimtite ,ba mai mult le aproba admirativ fara sa-si dea seama de raul cel provoaca !!!!