G4Media.ro

Deputatul PNL Florin Roman, întrebat dacă va candida la președinția Camerei Deputaților:…

Deputatul PNL Florin Roman, întrebat dacă va candida la președinția Camerei Deputaților: „Nu cred”

Deputatul PNL Florin Roman a declarat luni că nu crede că îşi va depune candidatura pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, după ce Ludovic Orban îşi va da demisia din această funcţie.

Întrebat, la Palatul Parlamentului, dacă este posibil să îşi depună candidatura pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor după ce această funcţie va fi vacantată, Roman a spus: „Nu cred”.

Întrebat dacă îşi doreşte să fie preşedintele Camerei, Roman a afirmat că nu contează ce îşi doreşte el.

„Nu contează ce îmi doresc eu sau ce nu îmi doresc eu. Eu sunt un soldat disciplinat al partidului. Am urcat pas cu pas fiecare treaptă, nu am sărit nicio treaptă, de la deputat la preşedinte de comisie, lider de grup, vicepreşedinte al Camerei. Despre funcţia de preşedinte al Camerei vom avea o discuţie în cadrul Biroului Executiv al PNL în noua configuraţie şi vom lua o decizie”, a afirmat Roman.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Zise uslistul perfect molipsit si de ciuma rosie si de holera galbena,doi în unul,acesta sta numaii in studiourile Latrinei 3 ale varanului securici turnator Voiculescu se odihneste si spala creierii fraierilor ce casca ochii cat cepele la tembeliziunile Cartelului Mafia ce a distrus tara

  2. Zise uslistul perfect molipsit si de ciuma rosie si de holera galbena,doi în unul,acesta sta numai in studiourile Latrinei 3 ale varanului securici turnator Voiculescu, se odihneste si spala creierii fraierilor ce casca ochii cat cepele la tembeliziunile Cartelului Mafia ce a distrus tara

  3. „Nu cred” si continuarea: „… dar daca partidul ma alege si ma va sustine, cine sunt eu sa merg impotriva dorintei democratice a colegilor mei?! accept cu ezitare, dar loialitate eroica sa ma sacrific pentru binele partidului si conducatorului”.

  4. Dupa congresul de sambata pacaliciul asta chiar ca e persoana potrivita.
    Coada de topor, catelusul perfect. Un fel de Iordache al PNLului. Ce a ajuns si PNLul..