G4Media.ro

Deputatul Dumitriţa Gliga, aleasă cu unanimitate de voturi în funcția de președinte…

Sursa foto: Facebook Dumitrița Gliga

Deputatul Dumitriţa Gliga, aleasă cu unanimitate de voturi în funcția de președinte al organizaţiei judeţene a PSD Mureș

Deputatul Dumitriţa Gliga a fost aleasă, vineri seară, cu unanimitate de voturi, în funcţia de lider al organizaţiei judeţene a PSD Mureş, fiind singurul candidat, transmite Agerpres.

În cadrul Conferinţei judeţene a PSD Mureş, Dumitriţa Gliga a afirmat că în urma alegerilor din 2020, organizaţia s-a situat între primele judeţe din Transilvania la numărul de voturi obţinute pentru consiliul local, la numărul de mandate de consilieri locali, la numărul de mandate de consilieri judeţeni şi la numărul de voturi obţinute pentru consiliul judeţean şi că aceasta implică o responsabilitate pentru viitoarele alegeri.

„Suntem conştienţi de responsabilitatea pe care o avem în acest an electoral încărcat, în acest an electoral care este foarte important pentru viitorul ţării noastre. Dar, în acelaşi timp, noi, cei care suntem antrenaţi în competiţia politică, luăm orice încercare pe care ne-o pune viaţa în faţă drept o oportunitate de a ne pune în valoare”, a declarat Dumitriţa Gliga.

În privinţa unor eventuale alianţe la nivel local, liderul PSD Mureş a precizat că decizia va aparţine organizaţiei judeţene.

„Nu ar trebui să referim doar la Primăria Târgu Mureş, ar trebui să ne referim şi la Consiliul Judeţean. Cred că, în primul rând, trebuie să vedem cu adevărat – cum s-a spus şi în această seară la conferinţă – ce îşi doresc cu adevărat toţi cetăţenii judeţului Mureş. În al doilea rând, trebuie să vedem dacă partenerii noştri de dialog pe care i-am putea avea pentru a face aceste alianţe (…) sunt serioşi sau doar declarativ îşi doresc aceste alianţe. Apoi decizia, cu siguranţă, cum s-a mai spus, se va lua în forurile de conducere ale organizaţiei judeţene”, a spus Dumitriţa Gliga într-o conferinţă de presă.

La Conferinţa judeţeană a PSD Mureş au participat preşedintele PSD, prim-ministrul Marcel Ciolacu, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, care este şi prim-vicepreşedintele PSD, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, secretarul general al PSD, Paul Stănescu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Ceausescu a vrut să lase ”moștenire” funcția de secretar general lui Nicu…., La Mureș șăful pesedeului după o perioadă în care ( sărac omul) și-a angajat soția în cabinetul de parlamentar și ginerele senator ..așa să fie pace în familie a lăsat moștenire președinția filialei ..ficei . În tovărășie UNAnimicnitatea este egală cu PCR….
    Nu cred că dăcă ești ginere sau fică de șăf de partid nu ai ”valoare politică” dar dacă-i democrație de ce să o mimăm ? Până și în PECEREU era ROTAȚIA CADRELOR ..aici e ROTAȚIA FAMILIEI.