G4Media.ro

Deficit major de personal la DSP Prahova. Instituţia face apel pentru detaşări…

Deficit major de personal la DSP Prahova. Instituţia face apel pentru detaşări de la unităţile sanitare de stat şi private

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Prahova se confruntă cu un deficit major de personal, iar în acest context instituţia a făcut apel, marţi, către unităţile sanitare şi unităţile administrativ-teritoriale care au structuri medicale, pentru detaşarea de cadre.

„Având în vedere contextual epidemiologic actual şi deficitul major de personal cu care se confruntă DSP-Prahova, facem apel către unităţile sanitare de stat şi private, UAT-urile care au structuri medicale, să ne sprijine cu detaşarea de personal pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 01.02.2022, pentru a desfăşura activităţi specifice instituirii stării de risc epidemiologic şi biologic pe teritoriul României. Totodată menţionăm că aceste activităţi se pot desfăşura de cadre medicale şi în baza contractelor de voluntariat”, se arată într-un comunicat de presă emis de DSP.

Directorul DSP, Consuela Dumitrică, a declarat, pentru Agerpres, că instituţia ar avea nevoie de minimum 25 de persoane pentru realizarea anchetelor epidemiologice şi sprijinirea activităţii din call center.

Relaţii suplimentare se pot obţine la e-mail runos_dspprahova@yahoo.com şi telefon 0244/407662.

sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Puneți mana la munca, leneșilor de la DSP.
  A venit pandemia si acuma trebuie sa munciți – dar dați din colt in colt si chițăiți.

  • Am terminat carantina de 10zile și nici acum nu au putut să trimită decizia de carantina de..adică am stat acasă pt că așa au zis și conștient s nu transmit virusul dar doar in vorbe..îi sun zi de zi și îmi spun că o s dureze până la 30zile pt k nu au oameni iar medicul de familie nu poate s elibereze concediul medical..iar oamenii aia la mine la serviciu nu știu cum să mă treacă în pontaj..pe medical o s îmi iau banii peste 2luni..de tot râsul..sunt depășiți de situație și dak suni tot ei sunt supărați..s pună mâna s fc ancheta epidemiologică k doar nu este ancheta de crima..in 10zile nu au făcut nimic..ești pozitiv sau contact direct,stai in carantina și decizia de carantinare din partea DSP nu se știe când o eliberează,daca o mai eliberează..suni și îi întrebi și nu știu ce să te îndrume sau să îți zică ceva de încredere..au zis k speră să se rezolve în 30zile..niste jigodii plătite din banii cui?:-(( pe banii mei mă rog de ei..

 2. Până acum ciucure se făcea clientela interlopo-politica la sinecurile acestei instituții!
  Si să-i fi văzut ce lei paralei, mici Dumnezei erau ospătarii, dansatoarele la bară, inginerii ce verificau medici, spitale, unități private!
  Acum văd si ei ce înseamnă să muncești!

 3. Am crezut ca la PSD m-am si speriat, mi-a stat inima in loc.
  Deci DSP nu PSD.

  Nimic in tara asta nu functioneaza cu literele astea . .

 4. A venit pandemia și acum trebuie să muncească și ei. Trist. Până în pandemie stăteau la cafele și se făceau că „plimbă 3 documente”. Numai „doamne” și „domni” la DSP :))))