G4Media.ro

Declarație sfidătoare a lui Sorin Cîmpeanu într-un comunicat asumat de PNL: ”Am…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Declarație sfidătoare a lui Sorin Cîmpeanu într-un comunicat asumat de PNL: ”Am fost ținta unor atacuri injuste și nefondate. Este o demisie care a venit din dorința de a nu periclita parcursul noilor legi ale educației”

Sorin Cîmpeanu, ministrul demisionar al Educației, refuză să își asume vreo responsabilitate după probele aduse de jurnalista Emilia Șercan că a plagiat o lucrare științifică și numește acuzațiile ”atacuri injuste și nefondate”, într-un comunicat asumat de PNL.

Cîmpeanu, care a rămas membru PNL, susține că a demisionat din funcție ”din dorința de a nu periclita reforma educației și parcursul noilor legi ale educației”.

Declaraţia integrală a fostului ministru al Educaţiei, Sorin Cîmpeanu:

„Este o demisie care a venit din dorința de a elimina presiunea nedreaptă și ilogică asupra reformei în educație, fiind evidentă deturnarea discuțiilor din spațiul public spre alte zone total străine interesului a sute de mii de profesori și a milioane de copii și tineri. Este o demisie care a venit din dorința de a nu periclita reforma educației și parcursul noilor legi ale educației.

Am fost în repetate rânduri ținta unor atacuri injuste și nefondate. Deși am explicat de fiecare dată și am demontat toate acuzele care mi s-au adus, toată seria de atacuri din ultima vreme nu ar fi făcut decât să ducă în derizoriu o reformă adevărată, la care s-a muncit ani de zile. Tocmai pentru că am crezut și voi crede până la capăt în acest proiect, și pentru că doresc să îl vad devenind realitate, am luat decizia de a demisiona.

Am inițiat reforma sistemului de învățământ, pregătind implementarea „României Educate” și am făcut pași importanți pentru o finanțare mai bună a sistemului de învățământ și pentru accesul egal al tuturor copiilor la educație. Acestea sunt lucruri care vor rămâne.”

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. De unde onoare la impostorii ăștia?????
  Vai de noi cu așa specimene cocoțate precum scroafa în copac🤮🤮🤮🤮🤮

 2. PSDistul tot PSDist ramane….

  Bai Andrei vezi ca nu „trompetele” din presa jefuiesc Romania si Poporul Roman, ci exact coruptii tai care te scot la propaganda ca pestii pe cwrv3 la produs! Exact la PSDistii tai ma refer!

 3. Hotul striga hotii!
  Asa a vrut mincinosul de Rares B .
  Din pacate nu se poate insanatosii Romania!

 4. Sa îți dăm multa UE!

 5. Bolșevicul și-a făcut datoria, bolșevicul … 😂😂😂

 6. Sper să fie dat uitării, nu merită nici o atenție găinarul. N-au decît să se spele pe cap cu el cei de la USAMV București.

 7. Vezi că ai ședință la orezăria multinațională, trebuie să mențineți clientul satisfăcut.

 8. Sorine, zi-o de-adevaratelea: „Am facut rahatul praf”, ca-n politica romaneasca, asa cum „faceti” de 32 de ANI!

 9. M* A* R* S* mai dottore plagiatorre.
  Ia-l și pe Ciuca și Bode cu tine sa vă țineți de urat .

 10. Un politruc fara caracter si rusine si legile emanate o porcarie nationala, buna pentru Romania esuata.

 11. Hoțul se dă patriot!!!