G4Media.ro

Declarație rară a comandantului armatei ucrainene despre numărul soldaților morți în război:…

Sursa foto: Facebook - Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine

Declarație rară a comandantului armatei ucrainene despre numărul soldaților morți în război: „Aproape 9.000 de eroi au fost uciși” de la începutul invaziei ruse

Aproape 9.000 de soldaţi ucraineni au fost ucişi în cele şase luni de invazie rusă, a anunţat luni comandantul armatei ucrainene, generalul Valerii Zalujnîi, citat de agenţia Interfax-Ucraina, transmite AFP, preluată de Agerpres.

Copiii ucraineni au nevoie de o atenţie particulară, întrucât taţii lor au plecat pe front şi ”se regăsesc probabil printre cei aproape de 9.000 de eroi care au fost ucişi”, a spus în timpul unui forum desfăşurat la Kiev generalul Zalujnîi, şeful Statului Major al armatei ucrainene.

Aceasta este una dintre extrem de rarele declaraţii ale responsabililor ucraineni despre pierderile militare suferite de Kiev în războiul lansat de Rusia pe 24 februarie.

Cea mai recentă declaraţie de acest fel îi aparţinea preşedintelui Volodimir Zelenski şi fusese făcută la jumătate lunii aprilie, când a afirmat că până atunci aproape 3.000 de militari ucraineni fuseseră ucişi şi alţi circa 10.000 răniţi de la începutul agresiunii ruse.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

  1. Mor po.rcii rusi pe capete, foarte bine la cimitir cu ei!

  2. Matematic nu se prea pupa cu declarațiile lui Zele despre 300-500 pe zi, dar este dificil sa minți consistent.

    • Bai troll rus, raspunde-mi si mie la o intrebare simpla!

      Da-mi un exemplu o singura tara din lumea asta care a fost „atimsa” de Rusia si in acest moment este o tara dezvoltata si are economie puternica!

    • @ALX: Nu exista o astfel de tara/ teritoriu (pentru ca Rusia este o ciuma de tara), dar aici discutam despre cat de penibili sunt oamenii când se încurca in minciuni.

    • Bai jicule, zic doar atat Singapore, Coreea de Sud, Hong Kong, Taiwan, Japonia, China ( fara USA erau praf), sibmukte tari din europa care cu ajutorul americanilor s-au dezvoltat!

      Hai jicule zi macar o tara, care a fpst dezvoltata de rusii tai inapoiati!

    • Da deci aubfpst ajutate de USA, asa, acum ia zi o tara care a fost ajutata de Rusia sa se dezvolte!

      Voi numai propaganda aveti bai mil0gikor, saran0cikor!

    • Cauta pozele cu Bucurestiul din 1940, facute de Willy Pragher. O sa vezi solatii germani, aci ieuropeni care ne-au cotropit si acum, si o a vezi ca jumatate din bucuresteni nu aveau pantofi. Romanii nu aveau opinci, in anii in care americanii si chiar si germanii aveau automobile, aer conditionat, telefon, restaurant.

      Citeste jurnalul lui Sebastian sau Eliade, oameni cu slujba la minister, si spune-mi: de ce nu e mentionat telefonul? de ce nu e mentionat automobilul? de ce nu pot manca macar la un impinge tava?

      Tot ce vezi in jur este repetitia a ceea ce avea Romania deja in 1980. As fi spus ca e meritul rusilor si a lui Ceausescu, dar, in realitate, aproape tot ce a incercat Ceausescu (fabrica de medicamente, fabrica de avioane, armata care poate tine trupele straine afara) nu s-a putut pastra.

      Deci stiu eu un shitole care a devenit aproape locuibil dupa ce au trecut sovieticii pe acolo – e Romania.

  3. Poate 900, buey, ce draq spui tu acolo.
    Orcii se apropie de suta de mii și tu vii cu 90 de victime ale tale,buey. Din câte 81 răniți și 9 dispăruți,buey.
    Ia sa ne pupi și tu în coooor, buey, ca nici Vladimir Putin e vaccinat cu Pfizer nu pune botu la vrăjeală asta.

  4. Ce s-au strâns comentatorii mujici ca gândacii să vomite pe aici. Ai zice că în 2022 nu ar exista hauriști d’ăștia care să se bucure de moartea oamenilor nevinovați, dar uite că în fiecare zi sunt surprins ( neplăcut ) de câte o experiență. Apropo, pt garbageurile care comentează, țărilr alea, care erau oricum disfuncționale, pe care le-au atacat americanii, erau toate ori afectate de un măcel ori conflicte etnice, războiae civilie, etc. Nu s-au gândit așa americanii să atace un stat nevinovat și liber, că așa le-a venit lor.

    • Ce-mi place ca te iei de oameni ca se bucura de moartea nevinovatilor, ca dupa sa ii etichetezi chiar tu pe altii asa, intr-un mod complet gratuit, si sa iti mai bati un pic joc de ei. Presupun ca te simti chiar bine in propria piele, crezi ca esti un om bun. Amuzant.

      Cat despre tarile alea asa-zis nefunctionale, hai sa ne uitam prin lista: (1) Iraq, guvernare stabila, regim autocratic, organizatii teroriste inexistente, economie functionala; (2) Libia, guvernare stabila, regim autocratic, organizatii teroriste inexistente, migratie ilegala zero, economie functionala; (3) Siria, guvernare stabila, regim autocratic, organizatii teroriste inexistente, economie functionala, turism functional etc. Sa continui? Chit ca nu erai de acord cu tarile respective dpdv conducere politica / ideologie, toate erau functionale, mai mult sau mai putin, in ceea ce priveste economia, stabilitatea, imigratia samd. Ce a ramas din ele dupa interventie americana?