G4Media.ro

Declaraţia de avere a ministrului Economiei, Virgil Popescu: 16 terenuri, 2 case,…

Declaraţia de avere a ministrului Economiei, Virgil Popescu: 16 terenuri, 2 case, 16 conturi şi depozite bancare

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, deţine 16 terenuri, 2 case, 16 conturi şi depozite bancare, dar şi acţiuni la mai multe companii, potrivit declaraţiei de avere publicate pe site-ul Guvernului, transmite News.ro

Popescu are 16 terenuri, agricole, forestiere sau intravilane. Cel mai mare este un teren agricol de 30.000 mp, iar cel mai mare teren intravilan are 13.752 mp

El deţine, în proporţie de 100%, o casă de locuit şi o casă de vacanţă. Soţia sa, Laura Negulescu, deţine 2 apartamente.

Popescu are 6 conturi curente la ING Bank, cea mai mare sumă depusă într-un singur cont depăşind 45.000 lei. Totodată, el mai are şi 2 conturi corente la Unicredit Bank.

Ministrul deţine şi 8 depozite bancare, cel mai valoros fiind de 51.500 euro, la Unicredit Bank.

Popescu are şi 11 părţi sociale sau acţiuni la diverse companii, dar şi 6 împrumuturi acordate în nume personal. Cel mai valoros astfel de împrumut este de peste 400.000 lei şi este acordat companiei Automotors.

În afară de indemnizaţia de deputat, 125.376 lei, cel mai mare venit anual încasat a fost de 62.320 lei, dividende acordate de firma Vilast Consult.

Vezi aici integral declarația de avere

Sursa: News.ro

Sursa Foto: Inquam Photos / Autor: Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. Modest , din «  medidatii » nimic nimic ?
  brrr , doar suntem capitalisti nu …. socialisti ,
  Pnl psd aceiasi mizerie

 2. Dle Ministru,
  Cu tot respectul: incă n-ați aflat că odată ajuns in fața cazanului cu smoală, terenurile si casele nu mai valorează nici cât o ceapă degerată?!

 3. Dacă nu le-a obținut prin combinații ori șpăgi și sunt demonstrabile , kakaia prablema ?

  • La asta ma gandeam si eu.
   Pana la proba contrarie putem presupune ca le-a obtinut legal. Avem piata libera, capitalism.

   Mi-e ciuda ca nu m-am nascut in anii ’70. Dupa revolutie a fost cea mai faina perioada de investit in terenuri si afaceri. (in mod legal:)) )

  • Va descifrez eu misterul averii. Omul a lucrat la Petrom pana in 2001 si a ajuns director. Dupa vanzarea Petrom si-a deschis propriile benzinarii pe care le-a bagat in reteaua de parteneri Petrom. Asta e tot. Mai are diverse functii si la stat si la privat, dar irelevante.

 4. Domnul ministru, daca ar avea cu adevarat intentii credibile ar face bine sa faca ordine in companiile energetice din subordine, unde s-au instalat căpușele bine plătite ale alde, ca de ex. la romgaz
  Mediaș unde este chiar fina d-nului tariceanu provenita din domeniul hotelier, si care este port stindardul intereselor de business securistic al companiilor lui tender si comanescu. Singurul lor scop fiind conectarea la resursele statului si spolierea companiilor. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

 5. Capuse mizerabile, ca orice capuse.
  Aceeasi mizerie.
  PNL sau PSD.
  Traiasca USL…..
  Numai prin disparitia fizica a acestor jivine se mai face tara asta bine, na, ca si rimeaza!

  • Cand se organizeaza un zbor organizat fara parasute al parlamentului, deasupra Marii Negre, poate asa ajungem la aplicarea votului cu 300 de porci?

  • Armata, generali, colonei, maiori, capitani, hai si caporali cu bastonul ascuns….nimic?
   Pinochet a fost decorat de Regina Angliei pentru o actiune de `curatire` de fix aceasi `boala` socialista/comunista.
   Nu avem deloc sange latin, macar sa ne prefacem ca avem!

  • daca esti prost,nu e nevoie sa mai si semnalizezi!

 6. Cum ..pana mea..eu in 2015 .abia …am reusit de mi am luat cauciucuri de vara la Dacie..si altii..hmm..sigur gresesc eu undeva??

 7. Mafiot complex. 16×16. Nu le combina … 256 de motive pt. a fi anchetat … Are balta peste. G4Media, mai cu spor ca e multiplul vostru.

 8. Ai încercat cu meditații?

 9. Afară cu sekurikii din viața publică!

 10. Prin cate vad, mai toate sunt mosteniri de familie. Deci care este problema? Unii sunt mai norocosi, altii mai fericiti. Am si eu o ruda mai indepartata care a obtinut multe bucati de pamant prin mostenire. Asta inseamna ca e corupt sau ca ar trebui sa le doneze? Hai totusi sa nu ne ducem cu gandirea in extrema cealalta.. nu de alta, dar am mai stat 40 de ani pe acolo.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.