G4Media.ro

De Ziua Copilului, parada micilor biciclişti şi curse de ciclism pe Splaiul…

sursa foto: captura video

De Ziua Copilului, parada micilor biciclişti şi curse de ciclism pe Splaiul Independenţei

Parada Micilor Biciclişti West Side, care urmăreşte promovarea mersului pe bicicletă, în siguranţă, în rândul copiilor şi West Side Kids Race, reprezentând 11 curse de ciclism, vor avea loc, sâmbătă, pe Splaiul Independenţei şi marchează Ziua internaţională a copilului, Ziua mondială a bicicletei (3 iunie) şi Ziua mondială a mediului (5 iunie), transmite Agerpres.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor transmis, marţi, evenimentul va avea loc pe Splaiul Independenţei 319, lângă Sema Parc – SEK Bucharest International School – metrou Petrache Poenaru, în intervalul orar 9,00-18,30.

De la ora 9,30 la 12,30 este programată Parada Micilor Biciclişti West Side. În prima partea a zilei copiii îşi pot ridica kiturile de participare, iar ulterior parcurge probele şi jocurile pregătite pentru ei pe carosabilul Splaiului Independenţei, în ordinea în care doresc, de câte ori vor, fără a fi un concurs.

Vor fi pregătite probe de abilităţi adaptate fiecărei categorii de vârstă: plimbări în pluton, cu respectarea regulilor de deplasare în grup ale bicicliştilor, pedalare printre jaloane cu respectarea indicatoarelor de circulaţie, concursuri de îndemânare, ateliere de educaţie rutieră şi demonstraţii de ciclism, jocuri de reciclare creativă.

Invitat special este Trial Show Orban Gabi – 3x Guiness World Record, sportiv recunoscut la nivel mondial cu un spectacol de acrobaţie cu bicicletă.

De la prânz, timp de 30 de minute, cei interesaţi pot pedala la Parada Micilor Biciclişti.

În intervalul orar 13,00 – 17,30 va avea loc West Side Kids Race, care presupune 11 curse de ciclism pentru şase categorii de vârstă între 2 şi 14 ani. Traseele sunt adaptate fiecărei categorii, cu respectarea regulamentelor Federaţiei Române de ciclism. Între ora 17,30 şi 18,30 este programată premierea.

Pentru a participa la oricare dintre activităţi şi a lua kiturile de participare, înscrierea micilor biciclişti se face pe https://www.roadgrandtour.ro/west-side-kids-race/.

În ziua evenimentului traficul rutier va fi restricţionat între orele 7,00 – 18,30. Intrarea la evenimentul organizat de Go4fun, Road Grand Tour şi Primăria Sectorului 6 este liberă.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...