G4Media.ro

De Paște, la mare: Hotelierii promit prețuri cu 10% mai mici în…

De Paște, la mare: Hotelierii promit prețuri cu 10% mai mici în mini-vacanța de sărbători

Câteva zeci de hoteluri din staţiunea Mamaia au fost reabilitate şi îşi aşteaptă oaspeţii în minivacanţa de Paşte, în perioada 14 – 17 aprilie, existând unităţi de cazare cu tarife cu 10% mai mici, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, dar şi hoteluri care au majorat preţurile, în special cele care oferă servicii în regim all inclusive, transmite Agerpres.ro.

Reprezentanţii Organizaţiei Patronale Mamaia – Constanţa au informat, joi, că în acest an se înregistrează o creştere a numărului turiştilor care vor petrece minivacanţa de Paşte în staţiunea Mamaia.

„Unităţile de cazare din destinaţia Mamaia-Constanţa au pregătit pachete tematice pentru sărbătorile de Paşte. Acestea includ atât produse tradiţionale, între care preparate din carne de miel, ouă roşii, cozonac, cât şi spectacole şi activităţi pentru adulţi şi copii. Anul acesta se înregistrează o creştere a numărului de turişti care vor petrece minivacanţa de Paşte în staţiunea Mamaia. Mai mult decât atât, comparativ cu anul trecut, unele unităţi de cazare au tarife cu 10% mai scăzute pentru această perioadă, dar există şi hoteluri care au majorat preţurile şi aici vorbim în special de cele care oferă servicii în regim all inclusive”, a declarat Ionuţ Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro, reprezentant al Organizaţiei Patronale Mamaia – Constanţa, citat într-un comunicat de presă.

Conform acestuia, încurajaţi de prognoza meteorologică favorabilă anunţată pentru perioada Paştelui, pe litoral, românii îşi fac rezervări pentru minivacanţa din acele zile de sărbătoare.

Pentru un hotel de 4 stele în staţiunea Mamaia, turiştii plătesc de la 242 de lei pentru o cameră dublă/noapte. Oaspeţii care vor să beneficieze de mai multe servicii pot achita până la 1.200 de lei/noapte pentru o cameră dublă la un hotel de 4 stele în Mamaia, cu demipensiune. Pachetul include cina în zilele de 15 şi 16 aprilie, prânzul tradiţional în ziua de Paşte, cu muzică live şi vinuri, dar şi pachet de bun venit, piesă de teatru pentru copii, vânătoare de ouă şi acces la piscina interioară, saună, jacuzzi, fitness şi terapii Spa sau masaj.

Pe lângă plimbările pe plajă şi activităţile pe care le vor avea în cadrul unităţilor de cazare din staţiunea Mamaia, oaspeţii îşi pot programa vizite la atracţiile turistice din oraşul de pe malul mării şi sunt invitaţi să participe la spectacolele de muzică şi dans şi activităţile sportive organizate de Primăria Constanţa, pe B-dul Tomis, în zilele de 16 şi 17 aprilie.

sursa: Agerpres.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...