G4Media.ro

Daniel Funeriu, fost ministru al Educației: Urgent controale la toate after school-urile…

Daniel Funeriu, fost ministru al Educației: Urgent controale la toate after school-urile şi verificate sistemele anti-incendiu, precum şi reacția la alarme / În țara în care eşti luat de nebun dacă respecți reguli, e un miracol că se întâmplă catastrofe doar o dată la cinci ani

“Acest tip de catastrofe arată vina noastră comună, pactul cotidian pe care îl facem cu ‘merge şi aşa’. Şi când vine unul care spune ‘nu, nu merge şi aşa’, i se râde în nas. Pentru cei morți nu mai putem face nimic. Pentru cei vii putem: urgent controale la toate after school-urile şi verificate sistemele anti-incendiu precum şi reacția la o alarmă”, spune fostul ministru al Educației Daniel Funeriu, după ce opt pacienți dintr-un salon ATI, bolnavi de Covid și intubați, au murit în incendiul de la Spitalul județean Neamț, iar mai mulți medici au fost răniți.

Fostul ministru al Educației afirmă că “în țara în care eşti luat de nebun dacă respecți reguli şi eşti bătut dacă îndemni la respectarea lor, în țara în care o diplomă plagiată sau falsificată te face premier sau primar, în țara în care valorile, de la Eminescu la Coposu, sunt batjocorite pe timpul vieții şi recunoscute doar după moarte, în țara în care şmecheria e lege supremă, e un miracol că se întâmplă catastrofe doar o dată la cinci ani”.

Amintim că after school-urile și creșele sunt singurele instituții care mai primesc copiii în îngrijire și supraveghere, după ce toate școlile și grădinițele s-au închis din cauza pandemiei COVID-19.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Cele din scoli sa Inteleg ca sunt toate in regula???

  • Scolile sunt penru plebi. La plebi, Funeriu le scade un punct la bac pentru ca sunt saraci. Dreptaciul e ingrijorat doar de aftă. La Aftă sunt beizadelele.

  • Din cele de mai sus,rezultă că da,din afara,lucrurile se vad mult mai bine,și da,de astfel de observatori,profesioniști,neînregimentați politic,obiectivi,avem nevoie .Speram că,va veți spune cât mai des părerea căci,una este să spunem noi,alta dvs,fost ministru,al ministerului CHEIE!

 2. Hoțul striga primul hoții!

 3. Va rog, nu ne mai anuntati ce verdicte sau solutii da Funeriu. Omul asta trebuie in primul rand sa gaseasca o solutie la frustrarile, rautates si vanitatea care il rod pe el si dupa aceea sa se erijeze in far calauzitor al natiunii.

  • Corect.
   Prea impartial, deloc

 4. Are dreptate doar cu faptul că ești considerat nebun daca respecți regulile, in orice domeniu: protocoale terapeutice, legislație rutieră, fiscalitate, promovare in sistemul educațional, cod penal, codul muncii.
  Tu, care cunoști legislația în vigoare, esti prost, nu ei, care nu se interesează si dau din umeri cand apar probleme.

  Dar tot nu uitam cum a ierahizat el peste noapte universitățile pe baza unor autoevaluari facute special pentru ciolan, care nu au fost niciodată verificate in teren de o comisie a ministerului.

  App de reguli, studiile trebuie echivalate, mai ales pentru functii publice care necesită anumite competențe.

 5. after school / before school functioneaza in scoli/gradinite private ca scoala/gradinita normala

 6. Alarma poate să tot urle, tavarișcu, bagă sprinclere dacă vrei să faci ceva, și un sistem automat de întreruperea curentului plus alarmă la Pompieri, mai ales că nu poți să evacuezi în ordine cincizeci-o sută de copilași speriați.Oricum o să ai o surpriză când o să descoperi câte”bibelouri” zac pe „mute” prin școli de toate gradele și câți senzori sânt montați de ageamii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.