G4Media.ro

Dăncilă: „Nu a fost încă respins comisarul european”

Dăncilă: „Nu a fost încă respins comisarul european”

Premierul demis, Viorica Dăncilă, a declarat, joi, la Oradea, că „nu a fost încă” respinsă nominalizarea lui Victor Negrescu pentru postul de comisar european și l-a acuzat pe președintele Klaus Iohannis că încearcă să împiedice acceptarea acesteia.

  • Un purtător de cuvânt al Comisiei Europene a declarat miercuri, la o întrebare pusă de un ziarist la Bruxelles, că există ”îndoieli serioase asupra faptului că nominalizarea României (pentru postul de comisar european – n.red.) a fost făcută legitim de guvernul interimar. Deci este o chestiune care trebuie rezolvată în România” (detalii aici).

„Nu a fost încă respins comisarul european. Eu am primit o scrisoare din partea preşedintelui CE, Ursula von der Leyen, în care mi-a solicitat să desemnez urgent o persoană pentru postul de comisar european, ceea ce este un lucru de normalitate, având în vedere că asigurăm interimatul”, a declarat Viorica Dăncilă, la Oradea, potrivit Agerpres.

În acelaşi context, Viorica Dăncilă l-a acuzat pe Klaus Iohannis că încearcă să împiedice numirea lui Victor Negrescu în funcţia de comisar european, ceea ce dăunează imaginii României.

Publicitate electorală

„Din păcate, unii nu au înţeles. Preşedintele Iohannis a sunat la Comisie, a ieşit public şi a încercat să stopeze această desemnare. Eu cred că acest lucru aduce un prejudiciu de imagine României şi, dincolo de partea politică şi de disputele politice, care sunt normale într-o perioadă de campanie, trebuie să primeze interesul României”, a menţionat premierul demis.

Potrivit acesteia, Victor Negrescu este o persoană cu foarte multă experienţă, ca europarlamentar, fost ministru al Afacerilor Europene, şi este recunoscut pentru activitatea sa la Bruxelles.

Foto: Inquam Photos /  Octav Ganea

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

8 comentarii

  1. Muppets show

  2. Prostul consecvent!

  3. vai ce scuipat ti-as tranti pe mecla aia de gaina

  4. Nu ne luati drept prosti si inca ceva, ne-am saturat de minciunile tupeiste si arogante.

  5. Nu ne prostiti.Suntem satui de minciuna , aroganta si incompetenta

  6. Bine, bine nu a fost respins Negrescu. Dar de ce plânge? Îi este frică, că nu mai vine (la comunişti) Moş Gerilă?

  7. Corect era: nu a fost încă respinsă a treia nominalizare….
    ;)) dar o sa fie!