G4Media.ro

Dăncilă: „Nu a fost încă respins comisarul european”

Dăncilă: „Nu a fost încă respins comisarul european”

Premierul demis, Viorica Dăncilă, a declarat, joi, la Oradea, că „nu a fost încă” respinsă nominalizarea lui Victor Negrescu pentru postul de comisar european și l-a acuzat pe președintele Klaus Iohannis că încearcă să împiedice acceptarea acesteia.

  • Un purtător de cuvânt al Comisiei Europene a declarat miercuri, la o întrebare pusă de un ziarist la Bruxelles, că există ”îndoieli serioase asupra faptului că nominalizarea României (pentru postul de comisar european – n.red.) a fost făcută legitim de guvernul interimar. Deci este o chestiune care trebuie rezolvată în România” (detalii aici).

„Nu a fost încă respins comisarul european. Eu am primit o scrisoare din partea preşedintelui CE, Ursula von der Leyen, în care mi-a solicitat să desemnez urgent o persoană pentru postul de comisar european, ceea ce este un lucru de normalitate, având în vedere că asigurăm interimatul”, a declarat Viorica Dăncilă, la Oradea, potrivit Agerpres.

În acelaşi context, Viorica Dăncilă l-a acuzat pe Klaus Iohannis că încearcă să împiedice numirea lui Victor Negrescu în funcţia de comisar european, ceea ce dăunează imaginii României.

„Din păcate, unii nu au înţeles. Preşedintele Iohannis a sunat la Comisie, a ieşit public şi a încercat să stopeze această desemnare. Eu cred că acest lucru aduce un prejudiciu de imagine României şi, dincolo de partea politică şi de disputele politice, care sunt normale într-o perioadă de campanie, trebuie să primeze interesul României”, a menţionat premierul demis.

Potrivit acesteia, Victor Negrescu este o persoană cu foarte multă experienţă, ca europarlamentar, fost ministru al Afacerilor Europene, şi este recunoscut pentru activitatea sa la Bruxelles.

Foto: Inquam Photos /  Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  1. Muppets show

  2. Prostul consecvent!

  3. vai ce scuipat ti-as tranti pe mecla aia de gaina

  4. Nu ne luati drept prosti si inca ceva, ne-am saturat de minciunile tupeiste si arogante.

  5. Nu ne prostiti.Suntem satui de minciuna , aroganta si incompetenta

  6. Bine, bine nu a fost respins Negrescu. Dar de ce plânge? Îi este frică, că nu mai vine (la comunişti) Moş Gerilă?

  7. Corect era: nu a fost încă respinsă a treia nominalizare….
    ;)) dar o sa fie!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.