G4Media.ro

Dan Vîlceanu, ales preşedinte al PNL Gorj / Cîţu: Dan este prietenul…

sursa foto: News.ro

Dan Vîlceanu, ales preşedinte al PNL Gorj / Cîţu: Dan este prietenul şi colegul meu, de când am intrat în Parlament, în 2016

Deputatul Dan Vîlceanu a câştigat, duminică, alegerile pentru conducerea filialei Gorj a PNL, în urma Conferinţei la care au participat atât premierul Florin Cîţu, cât şi liderul PNL, Ludovic Orban. ”Mă dusei la Gorj şi câştigă Dan Vîlceanu. Dan este prietenul şi colegul meu, de când am intrat în Parlament, în 2016”, a declarat Florin Cîţu. Dan Vîlceanu, al cărui nume este vehiculat pentru a prelua portofoliul de ministru al Finanţelor, a fost singurul candidat.

El a obţinut 348 dintre cele 350 de voturi exprimate. ”Mă dusei la Gorj şi câştigă Dan Vîlceanu preşedinţia filialei PNL! 348 de voturi din 350. Dan este prietenul şi colegul meu, de când am intrat în Parlament, în 2016! Felicitări! Dane, mulţumesc pentru tot sprijinul tău! Erai în echipa câştigătoare de mult timp! Câştigăm pe 25 septembrie! Câştigăm big time”, a scris Facebook.

La Conferinţa de alegeri au participat, atât Florin Cîţu cât şi liderul PNL, Ludovic Orban.

sursa: News.ro, sursa foto: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Valceanu este un traseist notoriu, a mai trecut prin PSD si PDL inainte de PNL, e la fel de „liberal” precum primarul Chirica de la Iasi.
    Exista vreun penelist care sa nu fi avut legaturi cu Ciuma Rosie? 😀

  2. 😃 Când pui o întrebare stupidă și apoi râzi singur e clar că bați câmpii ca un troll pe arătură.

  3. Numai PSD sa nu vina la putere!!!

  4. Ce-ar fi ca pr’eteni-ntre ei să se sprijoane și să-i tragă rapid încă 2 benzi prin munți, că de la Târgu Jiu la Deva e mai lesne din toate punctele de vedere decât de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu?

  5. Dan e un candidat mai serios decat Orban sau Citu.

  6. Ăsta, „pretenarul” citulesc reformator, se dădea in bărci cu Ponta si pesedimea acum 11 anișori, fiind șef la Tineretul Social Democrat Gorj, din „veche” familie „social-democrata”, vorba lui Ponta, tas-o sef la pesedei si beneficiar de contracte grase firmă proprie-stat căpusat.
    Acusica trece inapoi la pesedei, dacă pierde guvernarea si vin capusele roșii la putere, inteleg că e si preferatul „presei de opoziție” :), antene si ciutaci.
    348 de voturi din 350, vai si amar de capul nostru, dacă ajunge in vreo funcție prea înaltă. Ne reformeaza de nu o să mai putem duce așa reforme, „in unanimitate”.:(((((

  7. ‘Pretenul’ era PSD-ist pana mai ieri. Nu ca asta ar fi o surpriza. De unde naiba sa aiba Citu principii? El are numai scopuri pt care ar face orice ca sa le atinga. Prin profesionalism nu prea poate sa faca mare lucru, dar in politica se poate „vinde” drept ceea ce nu e. La multimea romaneasca, tine!