G4Media.ro

Dan Turturică: Demisia lui Augustin Lazăr din fruntea Parchetului General trebuie să…

Dan Turturică: Demisia lui Augustin Lazăr din fruntea Parchetului General trebuie să se întâmple concomitent cu retragerea din viața publică a tuturor securiștilor și infractorilor

Câtă indignare pe unii foști și actuali angajați ai securistului dovedit ”Felix” Voiculescu că Lazăr, ca marea majoritate a magistraților care au servit și în timpul regimului comunist, a avut contribuția sa la ticăloșiile sistemului instalat după 1945! Și câtă indignare că nu li se alătură toată presa în demersul de a forța plecarea lui Lazăr acum, urgent, pe loc, din fruntea Parchetului General, scrie jurnalistul Dan Turturică pe blogul său.

Câteva precizări:

1. În primul rând, este evident pentru orice om de bună credință că asaltul împotriva lui Lazăr nu are nicio legătură cu un efort justițiar autentic. Nu reprezintă un gest de reparație morală în memoria deținuților politici care au murit în sau au trecut prin temnițele comuniste, ci un act de răzbunare împotriva unui magistrat care în ultimii ani a refuzat să ia parte la un demers coordonat de Dragnea și de Tăriceanu și susținut de un număr considerabil de infractori, printre care și Voiculescu, de a readuce justiția în situația în care s-a aflat în perioada comunistă: subjugată total intereselor politice dar și, noutatea post 90, intereselor clanurilor mafiote.

Dacă Lazăr li s-ar fi alăturat lui Dragnea, Tăriceanu și Voiculescu și i-ar fi pus PG la picioare, dacă ar fi avut acceași atitudine față de DNA precum Tudorel Toader, Lia Savonea, Inspecția Judiciară și mulți mulți alții, nu ar fi existat nicio campanie împotriva lui. Faptele sale condamnabile ar fi fost tratate ca pe niște rătăciri de tinerețe, considerate inevitabile având în vedere contextul în care a activat.

De unde știu asta? Pentru că astfel de scuze implicite au mascat înțelegerea complice de care s-au bucurat toți politicienii, magistrații și securiștii care au gravitat în jurul PSD, ai lui Tăriceanu și ai lui Voiculescu, în ultimii 30 de ani.

Ați văzut vreo declarație, ca să nu mai vorbesc de campanie isterică, împotriva lui Iliescu, pentru rolul său în reprimarea revoltelor studențești care au urmat revoltei din Ungaria, din 1956? Nici măcar rolul său malefic în revoluția din decembrie 1989 și morții de după 22 decembrie pe care îi are pe conștiință, potrivit procurorilor, nu este subiect de discuție pentru jusițiarii securistului Voiculescu!

A fost vreodată colaborarea Rodicăi ”Sanda” Stănoiu cu Securitatea subiect de emisiuni inchizitoriale pentru acești ”jurnaliști”? Dar trecutul sutelor de magistrați care au condus Parchetele, Instanțele și CSM până ce stăpânul lor a început să dea cu subsemnatul? Au investigat ei cine sunt criminalii disidentului Gheorghe Ursu? Au cerut pedepsirea lor? Au pus presiune pe SRI sau pe Parchetul General pentru aflarea adevărului în acest caz? Nici vorbă! Se folosesc acum de numele său pentru că le convine. Nu au făcut nimic pentru nicio victimă a Securității sau a procuraturii comuniste. Îi caută doar când au nevoie să se folosească de dramele lor.

Au suflat vreo vorbă cei care de abia acum au descoperit că și procurorii au avut o contribuție la tragediile din anii comunismului despre securiștii care au fost parteneri cu magistrații în urmărirea și persecutarea disidenților? S-au indignat jurnaliștii lui Voiculescu că numeroși generali de Securitate, cu zeci de mii de oameni pe conștiință, au rămas la vârful SRI și SIE după 1990? Păi cum să facă asta când mulți dintre ei le erau șefi și le semnau ștatele de salarii, în calitate de directori ai trustului Intact/!

2. Un autentic demers justițiar de pedepsire a crimelor și ilegalităților din perioada comunistă și de îndepărtare din orice funcție de conducere a celor care au pe conștiință chiar și doar culpe morale ar fi mai mult decât binevenit. Dar el trebui să-i vizeze pe toți cei vinovați, nu doar pe cei pentru care îi pun pe listă Dragnea, Tăriceanu și Voiculescu.

Un demers serios de asanare morală a societății a fost, de altfel, îndelung cerut încă din primele zile ale anului 1990. Vă mai amintiți cine a fost în avangardă? Societatea Timișoara, Grupul pentru Dialog Social, ziarul ”România liberă”, săptămânalul ”Expres” și câteva sute de mii de oameni care au susținut demersul în timpul protestului maraton din Piața Universității, dar și în restul țării. Cine s-a opus? Cine a urlat din toți plămânii că vrem să pornim o vânătoare de vrăjitoare? Cine i-a plătit pe jurnaliștii de la Adevărul, Dimineața, Azi și pe Vadim Tudor ca să ne împroaște cu noroi și să ne acuze că suntem vânduți străinilor? Comuniștii strânși uniți în jurul lui Iliescu și securiștii de teapa lui Voiculescu.

Când noi susțineam aplicarea punctului 8 de la Timișoara, mentorii gunoaielor care se adună seară de seară la Antena 3 sau care se isterizează pe blogurile și paginile de Facebook plătite de Voiculescu sau de cațavencii lui Dragnea scriau că Rațiu, Coposu, Câmpeanu și Regele Mihai sunt dușmanii României. Nu scoteau o vorbă despre politrucii care distruseseră și sărăciseră țara și nici despre securiștii, magistrații și torționarii care ne-au exterminat elita și au închis gura tuturor vocilor critice. Pentru că ăștia îi plăteau!

3. Nu e prea târziu pentru a repara răul făcut. Într-o țară normală, Augustin Lazăr nu are ce căuta în fruntea Parchetului General. Doar că România nu este o țară normală. Va fi una în momentul în care în fruntea celui mai important partid și al Camerei Deputaților nu se va mai afla un condamnat pentru fraude electorale. Va fi una în momentul în care alianța transpartinică de politicieni și mafioți va înceta să mai atace statul de drept și să destabilizeze țara. Va fi una în momentul în care securiștii și comuniștii îmbogățiți din jefuirea avuției publice, progeniturile și angajații lor care pozează în jurnaliști vor înceta să mai pretindă că reprezintă autorități morale. Nu poți să lucrezi pentru Voiculescu, Dragnea sau Tăriceanu și să ceri demisia cuiva! Pentru nicio culpă!

Demisia lui Augustin Lazăr din fruntea Parchetului General trebuie să se întâmple concomitent cu retragerea din viața publică a tuturor securiștilor și infractorilor care s-au opus cu îndârjire, din 1990 încoace, atât asanării morale a societății cât și încetării operațiunii de spoliere a României de către casta anti-națională care a preluat puterea de la Ceaușescu. Nu înainte!

Foto: Inquam Photos / Adriana Neagoe

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

36 comentarii

  • Nu sunt de acord,securistii si informatorii care au distrus tara dupa confiscarea revolutiei din 89 ,calcand peste cadavre sa ajunga la conducerea tarii,astia trebuie sa iasa din viata publica!!!Fiindca tot raul pe care l-am indurat de 30 ani se datoreaza acestor hoti la drumul mare!Augustin Lazar nu are dosar la CNSAS de niciun fel ,nici de securist nici de informator! De ce sa-si dea demisia,ca vor turnatorii si securistii voiculescu,chirieac, luju,norica ,guse,ghita,tradiceanu,dragnea,ciordache si alti santajabili cu dosare la fosta securitate?

 1. Păi cine să fie indignat ? Voiculescu Felix , turnător și delapidator notoriu ? Tăriceanu, fiul turnătorului Amedeo Lăzărescu, el însuși un mincinos cu acte în regulă ? Draknea fiu de milițian(asta să nu pomenim restul periplului politic de pănă acum)? Jurnaliști ? Care ? Badea a cărui mamă era informatoare la Secu, dovedită cu dosar ? Falsul pocăit care are bani luați „împrumut” de la Varan ? Carmen Avram cea care se dă extaziată de „discursul” lui Dăncilă ? Ăștia-s oameni ?
  Oricât de „imputabile” i-ar fi acțiunile lui Lazăr, de acum 40 de ani, un lucru îl arată a fi om de caracter,și asta contează: nu s-a prosternat în fața penalilor, delatorilor și trădătorilor din mizeria intitulată psd-alde . Gunoaiele din numita „frăție” asta își doreau. Cred că nu o să le iasă.

 2. Oricătde imputabile i-ar fi acțiunile lui Lazăr de acum 40 de ani, un lucru îl arată a fi om de caracter, și asta contează a închis toate dosarele sasului infractor dovedit și nu a continuat ancheta asupra doamnei cu genunchii goi beneficiara falsului .Pentru asta Societatea Timișoara și GDS i-au acordat medalia Torționarul neamului .

  • Vezi ce inseamna sa nu-ti ridici privirea de la Antena 3? Te-au dezinformat cu nerusinare si pe d-ta, asa cum le e obiceiul ! Societatea Timisoara si GDS au acordat o medalie, asa e, informatia e reala, dar au acordat medalia ”Teroristul neamului” si i-au acordat-o lui Ion Iliescu, nu altcuiva!
   Curand se va acorda si un titlul nobiliar, si anume: ”Cel ce a iesit ca prostul din politica” si banuiesc ca stiti cine va fi cel ce se va putea impopotona cu el…!

   PS. Aha, deci acesta a fost motivul pentru care d-soara Irinuca a venit la Congres in rochie peste genunchi, nu i-a fost permisa o tinuta…indecenta, cu genunchii goi…! Te rog sa-i spui lui Daddy ca atunci i-a mers, erau doar la inceput, dar dupa insuratoare, trebuie sa stie ca asta e un motiv de divort…!

 3. Asta se intampla cand, dupa inlaturarea unui regim dictatorial, puterea instalata nu vrea sa gaseasca vinovatii pentru 45 de ani de ani de subjugare a poporului.
  Au fost doar doi mari vinovati, nicolae si elena ceausescu. Impuscati. Si cativa bagati la puscarie. Atat.
  Ca asa se spunea atunci, ca nu trebuie sa fim mai rai decat comunistii, ca nu trebuie varsare de sange si ca vinovatii vor fi gasiti si judecati. Usor a disparut si pedeapsa cu moartea. Abrogata, ca nu o dorea occidentul, chipurile.
  Dar nu am mai vazut nici anchete, nici vinovati, nici pedepsiti. Nici comunisti, nici securisti. Nici pentru cei 45 de ani de comunism, nici pentru evenimentele din 89, nici pentru cele din 90
  Iliescu a incercat din rasputeri sa puna batista pe tambal pentru a ajunge presedinte sub orice forma. A renuntat la lupta impotriva fostei securitati.Caci la el era puterea, nici vorba de
  democratie si transparenta. Procurorii s-au dat la fund si cu ei toata justitia. Prea mult timp au stat la fund, nu mai reuseau sa prinda decat gainari, hoti de buzunare, desi cei mai imbogatiti oameni din jurul nostru nu pot justifica mai mult de 10% din averi.
  Ne intrebam, atunci si acum, unde au disparut securistii. Normal ca ei au ramas in structurile noului stat. Fiind protejati, au devenit obedienti noii puteri reprezentate de iliescu.
  Au fost securisti la PNL si la PNT? Dar ei insisi erau o mana de oameni. Cati ar fi putut sa se infiltreze? Si ce protectie le puteau oferi partidele istorice?
  Caci aveau nevoie de protectie atunci si au beneficiat din plin de ea de la iliescu.
  Asta despre securisti.
  Unde a disparut aparatul de partid, pcr.ul? Ca nu au emigrat.
  Acum, cand justitia a inceput sa miste cu chiu cu vai , de la bombonel incoace, trebuie neaparat gasite bube in cap procurorilor. Il tot amintim pe Țepes atunci cand dorim dreptate. Oare el era iubit de cei trasi in teapa? Ma indoiesc.
  Asa se intampla si cu societatea actuala.
  Asa se intampla cand pedepsele sunt modice, si varanii securisti se intorc in libertate si incep sa sfasie justitia.
  (Nu mai avem pedeapsa cu moartea dar de ce nu avem pedepse cumulate? Americanii au pedepse de sute de ani. Noi avem gaselnite cu suspendare)
  Bazele macelului de acum asupra justitiei au fost puse in vara lui 2012.
  Ce va fi atunci cand dragnea va iesi din inchisoare? Va incepe un asalt mai mare pe justitie sau se ajunge la lupte de strada.
  Pe 10 august 2018 au demonstrat ca pot.
  Lazar a deranjat puterea la oug 13.
  Nu trebuie sa se retraga. Daca va fi gasit vinovat va plati. Il vad mai barbat decat pe dragnea.

  • PRIMII SOMERI IN ROMANIA,AM FOST NOI…NEINREGIMENTATII…florica z ,nevasta de activist,ea insisi fruntasa pcr,S A RATOIT LA MINE CA AU MERITAT,MEMBRII PCR,AU MERITAT SA FIE PECERISTI!!!!!!(ea la marasestii ei,si a inceput COTAIALA IN LICEU,PE BANCILE LICEULUI!!CU SARAFANUL RIDICAT….!!!!APOI VIITORUL I A SURAS!!!DE LA BALASTIERA A AJUNS FUNCTIONAR DE BANCA CARPATICA LA SORIn,FINUL ALTUI COMUNIST NOTORIU,DIN GASCA OPRISAN!!!!N AI SA VEZI SOMAJ LA ACESTI PADUCHI PRASITI….SE TRAG LA BANI MULTI SI HOTII,UNII PE ALTII!!!!

 4. Procurorul General Augustin Lazar este blamat de doua organizatii criminale obscure; ”teroristii” revolutiei si mafia institutionala.

  • Dacă ar durea prostia USR-iștii ar fi campioni la țipat.

  • ….la țipat in directia PSD-istilor, reprosandu-le sa nu mai consume atatea analgezice pentru ca pot provoca o criza in farmacii…!

 5. Foarte corecta analiza.

 6. Multi tineri idealisti fac comentarii. Dar daca ati fi trait pe vremea lui Ceausescu, ati sti adevarul de necontestat ca individual nu puteai sa te impotrivesti decat daca acceptai ca vei intra in puscarie.
  Evident ca puteai sa stai in banca ta si sa urmezi ordinele de partid, si poti fi numit cel mult lipsit de curaj, sau puteai sa ai initiative proprii, sa faci exces de zel, sa te afirmi ! Cum este cazul tortionarilor. Nu venea nici un ordin explicit care sa spuna unui gardian sa calce in picioare sau un detinut. Acestea au fost decizii personale ale unor

  De aceea sa ceri demisia lui Lazar pentru ca a semnat niste hartii formale, pe care daca nu le semna el le semna imediat altul din comisie, e dovada de naivitate. Orice ar fi facut Lazar, perioada de detentie a respectivilor detinuti nu ar fi fost influentata.

 7. Turturica e idiot. Augustin Lazar nu a fost nici Securist si nici Infractor.
  El s-a ocupat ca Procuror (in varsta de 30 de ani in cadrul unei Comisii de 6 membrii) si de ,,Propunerea catre Judecatori pentru Liberarea Conditionata” a Dizidentului Iuliu Filip in 1985, pe timpul lui Ceausescu. Si care Liberare se putea face in primul rand daca in Puscarie Iuliu Filip nu se apuca sa injure Regimul lui Ceausescu de fata cu Gardieni + insulte la adresa Gardienilor+ nerespectarea Regulametului de Ordine Interioara a Puscariei etc. Toate Consemnate in mod Legal.
  In plus, Pedeapsa Initiala a lui Iuliu Filip de 8 ani fusese deja redusa cu o treime la 5 ani si 4 luni. La o asemenea Reducere trebuie sa te comporti fara Critici Legale din partea Gardienilor in Puscarie pentru a avea o sansa sa fi Eliberat Conditionat printr- o Reducere Suplimentara a Perioadei de Detentie.
  Iuliu Filip si-a inrautatit sigur situatia si Augustin Lazar nu-l putea ajuta sub nici o forma.
  Nu e nici un motiv sa-si dea Demisia.

 8. Augustin Lazăr nu s-a dat de partea lui Dragnea, Tăriceanu &comp. Aşa-i , dar nu văd de ce ar face-o! Nu ei au în vârful pixului (ne)revocarea din funcţie şi nici o mult dorită reînvestire. Cu cel căruia legile îi conferă aceste atribute a avut el grijă să se pună bine. Mare caracter, ca şi Turturica. Turtureşte mereu că Dragnea a fost condamnat pentru fraude electorale. Dacă nu ai citit rechizitoriul şi nici motivările condamnărilor respective dar o ţii ca gaia-maţu cu condamnarea lui Dragnea eşti un papagal(cer scuze coloratelor păsărele). Dacă le-ai citit şi nu ţi-e ruşine , eşti un ticălos. P.S. Nu sunt pesedist şi nu i-am votat niciodată. Nu cred că Dragnea este vreun cinstit cum nu cred despre majoritatea politicienilor inclusiv Iohanis pe care , spre marea mea ruşine, l-am votat de două ori. Dar una-i una şi alta-i alta. Nu-mi place să trăiesc într-o ţară în care justiţia să fie folosită politic de nicio parte, iar în cazul ăsta asta au făcut. Procurorii au lăsat deoparte dosarele cu sute de milioane de euro( Microsoft, Bute, ANRP…) cu autorii( Sandu, Cocoş, Udrea, Bica, Dumitrean….), probabil întâmplător, din gaşca celui ce numea procurorii şefi, şi alergau la Referendum prin ţară să găsească vreun motiv să-l anuleze dacă trecea. Cum milioanele de voturi furate nu le-au găsit singura şansă să nu demisioneze procurorii şefi era condamnarea unui peşte mare. Şi nu putea Stanciu să n-o salveze pe prietena Codruţa şi să-i întoarcă serviciul făcut în cazul Rarinca. Şi-a asigurat astfel( ca şi Morar sau Lăzăroiu)şi o recompensă la pensionare de la Iohanis sub forma unui post de judecător la CCR. Aşa că numai caractere coane Dane; ca şi matale.

 9. Domnule Turturica , cele afirmate de dvs. sunt absolut corecte .
  In primul rand trebuie sa cunoastem toti securistii , in ceea ce priveste infractorii de asemenea trebuie sa ii cunoastem .

 10. Acest mesaj al lui Turturica î-i anuleaza orice urma de respect pe care-l avea de la cetateni…numai tampit poti fi urland sa-i ceri demisia procurorullui Lazar ,mai ales cand ar trebui sa slujesti media…Pai fratilor Lazar a fost un procuror pe timpul romaniei comuniste ,ca alti zeci de sute de procurori ,a facut parte dintr-o comisie ,ca nu semna un document sau nu, rezultatul sortii condamnatilor era acelasi….Pai ar trebui ca toti procurorii dinalnte de 90 sa demisioneze….dar turnatorul de Voiculescu ,ce si-a turnat propria ruda la securitate ce mai poti spune de asemenea jigodie ,sau tatasau lui Petre Roman care la toate congresele PCR î-l pupa-n cur pe Ceausecu adsigurandui un viiitor lui fiusau Petrica Roman ptr. a studia in Franta .sau Adrian nastase ginerele min. agriculturii Romaniei cumuniste care mintea grosolan si ordinar romanii cu miile de tone cereale la hectar!!!..Tot respectul ptr. detinutii politici sau nu ,care poate unii au fost inchisi ca au ciordit….dar tocmai la posurile canalelor tv psd-iste au apelat ,conducandu-i in fata presedintelui acel odios si plin de sine psd-ist !..Numai de bine….. dar nu bine ca acela de la uriasul miting psd-ist cand presedintele lor il solicita drept nas la casatoria lui cu domnisoara de o varsta cu fica-sa ,pe prospatul sot al Olgutei…sau acelasi Turturica l-o fi felicitat pe Tariceanu care a spurcat altarul casatoriei cerand pe rand 5 neveste zglobii ,ce parere ai Turturica i-ai urat case de piatra cu siguranta.!!. …Sper ca ai citit si comentariile anterioare unde cetatenii te-au blamat pe merit

  • Perfect adevarat!Absolut regretabil din partea dlui Turturica sa bage in aceeasi oala cu fostii turnatori si securisti ,dovediti de CNSAS,pe procurorul Augustin Lazar,doar pentru faptul ca era angajat ca procuror in vremea aceea ,fara sa aibe putere de decizie in a elibera sau nu detinuti! Acea putere o aveau generalii securisti de sus si impuneau hotararile lor coloneilor de securitate SEFI de penitenciare!! Lucrurile acestea au fost cat se poate de clar spuse de istoricii CNSAS care au constatat ca procurorul Augustin Lazar nu a facut politie politica ,plus fostul dizident si detinut politic Radu Filipescu,detinut si el la Aiud in anii 80!

 11. PRIMII SOMERI IN ROMANIA,AM FOST NOI…NEINREGIMENTATII…florica z ,nevasta de activist,ea insisi fruntasa pcr,S A RATOIT LA MINE CA AU MERITAT,MEMBRII PCR,AU MERITAT SA FIE PECERISTI!!!!!!(ea la marasestii ei,si a inceput COTAIALA IN LICEU,PE BANCILE LICEULUI!!CU SARAFANUL RIDICAT….!!!!APOI VIITORUL I A SURAS!!!DE LA BALASTIERA A AJUNS FUNCTIONAR DE BANCA CARPATICA LA SORIn,FINUL ALTUI COMUNIST NOTORIU,DIN GASCA OPRISAN!!!!N AI SA VEZI SOMAJ LA ACESTI PADUCHI PRASITI….SE TRAG LA BANI MULTI SI HOTII,UNII PE ALTII!!!!

 12. Dorneanu? Enache? – când demisionati? Tariceanu, progenitura de inforrmator odios si spargator al Opozitiei, cand te retrage, lepadatura?

 13. De ce numai a securistilor si infractorilor? Baconski, Tismeniski, Patapievici, Cornea, Bogdan Olteanu si mai cati? Astia ai lui Stalin sunt mai buni, trebuie pastrati daca au schimbat taberele?

 14. lazare se apropie ziua in care sa te demasti ca deja cu totii stim ce hram porti

 15. si kovesi sa vina sa dea cu subsemnatul ca si ea este un mic pui de securist

 16. dar camarila lui basescu?cu blaga si berceanu cu videanu si cu udrea stau parcati?

 17. nenea lazar hai bre recunoaste odata si ai scapat ce dracu te tot codesti atata ca oricum se stie totul despre tine

 18. tu acolo in functia aia ai fost pus cu un scop lazare sa il albesti pe iohannis de dosare nu?

 19. albalux era porecla ta din studentie sau cum iti spuneau colegii ca inca de pe atunci erai ca o sluja la stapan si asa esti si acum

 20. doamne fereste sa nu mai avem un asa om in functia de procuror general

 21. augustin lazar se face acum ca ploua si nu mai stie ce a facut cand era la aiud?

 22. numai securisti la conducerea unor institutii cheie pai cum vrem noi sa scapam de ei daca ei ocupa aceste functii ?

  • Data viitoare cand mai iese lumea in Piata Victoriei, poate o sa vad si eu macar o pancarta pe tema asta.

 23. nimeni si nimic nu este mai presus decat lege nici macar lazar cu toata compania lui de tortionari

 24. nu vreau sa mai uad de alde lazar si de nimeni care a avut de a face cu vechea securitate

 25. astfel de persoane ar trebui sa stea inchise pe viata sa nu mai circule libere pe strada

 26. „Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele… esenţiale.”

 27. Fratilor ,nu obs.ca securisti dinainte de 89 sint stapanii Romaniei prin DNA,SRI,STS,MJ,DGA,DGIPI,etc ! Cine au cele mai mari salarii,pensii,bugete din Romania,cite agentii de Securitate( stat/private) sint in Romania stiti? Stiti cum sint ascultate si interceptate telefoanele fixe/mobile basca tot ce faci pe net? Cu ajutorul proveiderilor si din centrala ! Stiu treaba asta de la un ing.IT care cind a vazut ce se intimpla ,a demisionat ,plecind in SUA.Aici nu mai vorbesc de ziare/ziaristi,televiziuni care servesc Serviciile ! Parerea mea personal ar fi ca ,,ziaristii si telviziunile” sa scoata la suprafata toate aceste aspecte si discutate in Parlamentul Romaniei/Parlamentul U.E . Sa fiti desptepti ,nu manipulati de tot ce scrie in ziare sau tot ce se da la tv.ps: Ochiul si Timpanul ,vad si aud tot.