G4Media.ro

Cuvinte grele la B1TV, între deputații Florin Roman (PNL) și Cătălin Rădulescu…

Cuvinte grele la B1TV, între deputații Florin Roman (PNL) și Cătălin Rădulescu (PSD). Roman: Nu-mi place Liviu Dragnea! Rădulescu: Sinucideți-vă! Atac și la președintele Iohannis: Nu este român

Deputații Florin Roman și Cătălin Rădulescu și-au adresat cuvinte grele în emisiunea de luni seară, de la B1TV, moderată de Silviu Mănăstire. Cătălin Rădulescu i-a transmis lui Roman să se sinucidă, după ce acesta l-a enervat spunându-i că nu îi place Liviu Dragnea. De asemenea, Rădulescu l-a atacat pe Klaus Iohannis pe baza etniei. ”Nu este român, este neamț! Suntem 89% români, vrem român” a declarat acesta, spre finalul emisiunii.

De asemenea, nu au lipsit atacurile la adresa candidatului Rareș Bogdan, dar nici momentele de haos în care cei doi au vorbit unul peste celălalt, discuția devenind neinteligibilă.

Principalele declarații:

Florin Roman: Vă fac o propunere. Să iasă mâine prin București Liviu Dragnea cu Rareș Bogdan. Are curajul să iasă în stradă prin București cu Rareș Bogdan?
Cătălin Rădulescu: Are președintele Dragnea curaj să meargă unde vrea el. domnul Bogdan să își vadă de treaba lui. Prima dată întrebați-l de unde are banii de la Primăria Cluj… Contracte cu banii publici.

Florin Roman: Are bani din zona privată…
Cătălin Rădulescu: A securității, sau de unde?

Florin Roman: Dom’le era cam mic să fie securist, avea vreo 16 ani la revoluție. (…) Domnul Rădulescu poate să îl convingă pe domnul Dragnea să iasă prin București?

Florin Roman: Ați văzut Cetatea de la Alba Iulia? Vă place? Este foarte vizitată…
Cătălin Rădulescu: Domnu… Lăsați-mă cu Cetatea de la Alba Iulia. Credeți că românii au nevoie de cetate? Stau în comune! Da nu m-a lăsat să vorbesc, a vorbit peste mine tot timpul!

Florin Roman: Mă mitraliază! Vedeți și dumneavoastră, trage cu mitraliera!
Silviu Mănăstire: Nu fiți emotiv, trebuie să faceți față singur! Moderatorul trebuie să fie imparțial.
Discuția a fost minute bune neinteligibilă. Florin Roman l-a întrerupt de mai multe ori pe Rădulescu, enervându-l.

Cătălin Rădulescu: Lasă-mă și pe mine să vorbesc că plec din emisiune și te las singur. (…) Domnu coleg, o să vă tragem acuma o nucleară, săptămâna asta… Pentru c-o să vă plece și din Ardeal…
Florin Roman: Nucleara v-o dăm noi în 26. Pentru că vă bat românii de vă sună apa în cap.”

Discuția a continuat din nou într-o notă de incoerență, cei doi vorbind unul peste celălalt astfel încât nici o idee nu a fost dusă până la capăt. Florin Roman i-a ”prins”, până la urmă, punctul sensibil lui Cătălin Rădulescu: Liviu Dragnea.

Florin Roman: ”Nu-mi place Dragnea! Nu-mi place Dragnea!”
Cătălin Rădulescu: ”Nu puteți să dormiți noaptea? Lăsați-l domne în pace pe președinte. Duceți… Sinucideți-vă dacă nu vă place. Aveți o soluție! Duceți-vă domne și puneți-vă un de-ăsta și sinucideți-vă! Care-i problema? Da eu spun că nu-mi place Iohannis, de exemplu? Cu șase case?

Florin Roman: Aici nu e ca la partidul comunist! Mie nu-mi place Dragnea, aș vrea să îl văd în pușcărie. Este un condamnat!
Cătălin Rădulescu: Poate și alții v-ar vrea pe dumneavoastră la pușcărie. Adică dumneavoastră vă doriți ca un om să intre în pușcărie?

Florin Roman: Nu, eu îmi doresc ca un hoț…
Cătălin Rădulescu: Ce a furat președintele Dragnea?

Florin Roman: Are o decizie a instanței că a furat bani de la copii la Teleorman. Și vin din spate, mai e Teldrumul…
Discuția a continuat după o pauză, în care cei doi au fost invitați de Silviu Mănăstire să se calmeze.
Cătălin Rădulescu: Domnu Mănăstire! Știți de ce îi vor penaliza românii pe 26? Pentru că romanii nu mai vor decât președinți români, s-au săturat…
Silviu Mănăstire: Klaus Iohannis este la fel de român ca dumneavoastră și ca mine!
Cătălin Rădulescu: Nu! Nu este român! Suntem 89% români, vrem român! Nu este! Este neamț și nu este român!

Un proiect G4Media.ro – Fundația Konrad Adenauer
#MonitorizareEuroparlamentare

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  1. Acest personaj mitraliera e o gluma proasta. Ma intreb cine oare il alege?

  2. Foarte trist ca dupa atat timp am lasat PRM-ul sa ajunga la putere! Iata de ce sunt in stare PRM-istii!

    • PRM pe dracu! În lipsă de argumente solide, apelează la naționalismul tâmpit împrumutat de la rusi, turci, unguri, crema-cremelor specifice retardaților privați de IQ și educație. Deh, compensează lipsurile și particularitățile…mărunte.

  3. astia din teleorman sunt ? ca par cam rromi.

  4. Sunteti niste papagali,toata gasca asta PSD ista ,infecta.Repetati unul,dupa celalalt,cum nu va convine cand va intreaba,ce va zice,sau nu este e acord cu voi…securist,sorosist.Mai schimbati dreq placa,s a uzat.Adevarul este ca nu mai aveti ce sa spuneti,nu mai aveti gloante,s a terminat cu voi.Tare frica va este de puscarie,si de ce iti este frica…

  5. Dupa emisiune cei doi s-au imbratisat ca si-au facut rolurile si pot dormi linistiti, sefii ii vor pupa parinteste.

  6. Teatru ieftin ,vrajeala de carciuma din provincie.

  7. Scuzatil pe mitra… saptamana luminata nu i-a aprins nici de aceasta data, becul,omul are lacunele lui care nu pot fi umplute decat cu moloz…2000 de ani de intuneric el e veriga lipsa a evolutiei speciei.Problema e a celor care il aduc acolo.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.