G4Media.ro

Cursurile față în față, suspendate în 85 de clase din Brăila după…

Cursurile față în față, suspendate în 85 de clase din Brăila după ce 18 elevi și 18 profesori au fost confirmați cu COVID-19

Cursurile faţă în faţă sunt suspendate în 85 de clase din judeţul Brăila, după ce 18 elevi şi 18 profesori au fost confirmaţi cu COVID-19, au anunţat, luni, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ), transmite Agerpres.

Având în vedere cele 36 cazuri de COVID-19 confirmate în unităţile de învăţământ din judeţul Brăila, activitatea didactică faţă în faţă a fost suspendată în 85 de clase, respectiv pentru peste 2.500 de elevi, care desfăşoară în prezent cursurile în mediul online.

Tot în mediul online desfăşoară cursurile alţi 336 de elevi care fac parte din grupe de risc (prezintă probleme de sănătate), precum şi alte 28 de cadre didactice, care fac parte din grupele de risc.

În ceea ce priveşte scenariile după care se desfăşoară cursurile în unităţile de învăţământ din judeţul Brăila, care au la bază rata incidenţei cumulative de cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, luni, din totalul de 251 de unităţi din judeţ, 121 îşi desfăşoară cursurile în scenariul verde, 125 în scenariul galben şi cinci în scenariul roşu.

sursa foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. pai parca „dascalii” au fost vaccinati

  • Păi parcă numai vreo 45% au vrut. Sau ai uitat asta?

   Păi parcă trebuie să treacă minimum o lună (dacă te vaccinezi cu ARN mesager) ca să fii considerat imunizat. Dacă e AstraZeneca trebuie să treacă mai bine de trei luni. Sau ai uitat-o și pe-asta?

   Păi parcă, păi parcă, păi parcă scrii ca să nu te plictisești.

 2. Ia uite: 400 de locuri libere la vaccin in Braila acum. 350 in Tulcea, vreo 600 in Galati si vreo 3800 in Vrancea.

  Asa ca sa nu ii aud.
  Pastrati scolile deschise.
  Incetati sa ii mai invinuiti pe copiii minori ca infecteaza adultii tampiti.

  • Domnule, dumneata vorbesti de cateva sute de locuri libere pentru vaccinare (si oricum doar in cateva orase, si buna parte din acestea orase de talie mijlocie-mare, nu mari si foarte mari demografic), ca si cum asta ar rezolva sutele de mii de doritori de vaccinare care vor ACUM, ASTĂZI, nu peste 1 an sa se vaccineze. Iar platforma pentru inscriere s-a prezentat astazi lamentabil, groznic, precum PSD-istii si PNL-istii care sunt niste hoti si gunoaie politice. Ce sa faca ei un lucru bun!? Lasa ca incercam sa-i mai fraierim un pic pe romanasi si inghit si asa. Nu merge asa Catule si Orbane!!! Mars potailor la groapa de gunoi!

 3. Aceasta este scoala „fata in fata, ca elevul sa poata invata”, „anii terminali obligatoriu” si alte idiotenii debitate cand nu mai sunt locuri la ATI. Ieri discutam despre masca obligatorie la ora de sport, astazi inchidem scoli ca e groasa treaba.

  PNL si-a facut inca un deserviciu numindu-l pe acest traseist notoriu intr-un minister si asa stirbit la greu de incompetenta, politizare si reforme dupa ureche. Mai 2-3 luni cu acest incompetent si cred ca nimeni nu mai are nicio asteptare de la acest partid de traseisti pesedisti, aldisti, unpr-isti vopsit in albastru-galben.

  Aceasta e „Romania educata” in viziunea schiorului prezidential.

  • Din contră, PNL cred că a gândit-o bine. Machiavelic, dar bine.
   Câmpeanu avea o imagine proastă oricum, așa că era perfect pentru implementarea de măsuri cu rezultate previzibil foarte proaste dar dorite de o mare parte a electoratului.
   Mai e foarte mult până să se prindă lumea că virusul ori va fi cu noi pentru totdeauna, făcând victime din ce în ce mai multe odată cu apariția mutațiilor, ori e nevoie de o disciplină de fier și eforturi imense din partea tuturor.
   Când ai 70% din populație de părere că școlile trebuie redeschise (deși majoritatea lor nu pot asigura nici cele mai elementare norme de igienă cerute de situație), faci ce zice populația chiar dacă știi că cel mai probabil iese foarte prost.
   Dar o faci cu mâna unui traseist, a unuia cu credibilitate deja cvasi-inexistentă, așa încât multe dintre lături să se verse în capul lui. Nu sacrifici un om cu o imagine mai bună.

 4. Ce-i aia „cursurile față în față”??? CURSURILE și atât. În rest este o batjocură, o sifonare a banilor publici.