G4Media.ro

Cursă contracronometru pentru soluționarea dosarului de evaziune fiscală a lui Leo de…

Sursa foto: Digi24.ro

Cursă contracronometru pentru soluționarea dosarului de evaziune fiscală a lui Leo de la Strehaia / Faptele se prescriu pe 2 octombrie / Avocații susțin că au COVID

Judecătorii Curții de Apel București, Carmen Veronica Găină și Ovidiu Richițeanu-Năstase, au dat termene chiar și zilnice în apelul din dosarul lui Ion Stelică Mihai zis Leo de la Strehaia, potrivit portalului CAB.

Potrivit avocaților din dosar, faptele se prescriu pe 2 octombrie 2021, prin urmare judecătorii încearcă să dea un verdict definitiv până atunci.

La termenul din 14 septembrie, avocata Ana Mihaela Angheluș – apărătoarea lui Gheorghe Gheorghe, vărul lui Leo de la Strehaia, judecat și el în dosar – a intrat în autoizolare la domiciliu și a solicitat amânarea procesului pe motiv că un alt avocat din dosar, Andrei Necea – apărătorul Mariei Mihai, mama lui Leo de la Strehaia – a fost confirmat cu COVID-19 pe 13 septembrie.

Judecătorii au impus avocați din oficiu pentru apărarea inculpaților, dar avocații aleși, izolați la domiciliu, protestează susținând că se încalcă dreptul la apărare al clienților lor.

Până la urmă, instanța a acordat un nou termen pe 15, apoi pe 20 septembrie când procesul s-ar putea desfășura în prezența unor avocați din oficiu, dacă avocații aleși nu revin din izolare. Avocații aleși susțin că trebuie să rămână în autoizolare până pe data de 26 setpembrie 2021.

Pe 27 iulie acest an, Ion Stelică Mihai zis Leo de la Strehaia sau Prințul Țiganilor, mama lui, Maria Mihai zisă Patroana, fratele vitreg, Ioan Mihai zis Mex, și vărul, Gheorghe Gheorghe, au fost condamnați la câte 3 ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală, mai exact tentativă la la stabilirea cu rea-credință de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuțiilor și complicitate la această tentativă.

În septembrie acest an, Leo de la Strehaia a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare pentru înșelăciune într-un alt dosar penal, iar fiul lui, la un an și 2 luni de închisoare cu suspendare, însă decizia nu e definitivă.

Sursa foto: Digi24.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

29 comentarii

 1. Dar online nu pot să pledeze sau transmit 5G-urile covid?

  • Pai daca sunt vaccinați avocații este urâtă rău treaba : când se conectează cu Instanta prin 5G preia Bill Gates personal controlul asupra lor prin cipurile din sânge și îl fac varză pe nevinovatul mare artist Leo !
   Am înțeles că asta este ultimul hobby a lui Gates, să se conecteze la mintea oamenilor prin cipurile din vaccinuri și să îi pună să facă nasoleli.

  • Justiția lui Iohannis. PNL este la fel de nefrecventabil ca PSD. Ciuma galbena a ajuns la butoane.

  • @silviu_dumitrescu
   Wow ! Cat esti de DEȘTEPT !
   Cum ai ghicit tu de ce nu se vaccineaza PROȘTII si de ce bagă in ei doză dupa doza DEȘTEPȚII ca tine !

 2. Evident că apare si un pesedist sau o pesedistă pe undeva,că nu se putea altfel…..stați liniștiți, deja e ca scăpat băiatu.

  • Băi lăbare, procurorul USR-ist, Sprâncu, nu cumva s-a îmbolnăvit instant de COVID-19 când au ieșit primele imagini cu frauda de la Sectorul 1? Asta e marcă înregistrată a pluseriștilor.

  • La sectorul 1 a fost primar Tudorache, care si-a luat diamante din banii contribuabililor. Dar nu spunem asta, fiindca suntem PSDisti ca Eugen.

  • Ce treabă au diamantele cu fraudarea alegerilor de la Sectorul 1?

  • ce treaba are telenovela fakenews psdnl „fraudarea alegerilor de la sectorul 1” cu alegerile de la sectorul 1 din septembrie 2020?

 3. Doar în bantustanul românesc e posibil ca un proces să fie amânat pentru că avocatul inculpatului are pojar.
  În fine, ‘judecătorii Curții de Apel București’ au noroc că Leo de la Strehaia și-a angajat un avocat și, astfel, le-a dat voie să mimeze că lucrează. Leo de la Strehaia putea, la fel de bine, să nu-și angajeze avocat și atunci ce făceați, mhă, neputincioșilor?

  • România pânã la aderarea la UE .. a fost un jaf de tarã si de societate .. Dupã aderarea la UE .. a rãmas tot asa .. dar cu mai multi bani (în anii 2000,majoritatea lucrau ptr 100 $ pe lunã si PIBul era de tarã bananierã),cu toata sãrãcia si infractionalitatea exportate în Occident,cu munti de bani trimisi an de an de acolo de dispora,cu fonduri europene,fãrã vize ptr Occident,etc .. Dar,tot o tarã cu mentalitãti medievale,neo bolsevice si ultra balcanice

 4. USR demisia !!!
  Sa vina USL ul

 5. Romania e o hazna cu un popor putred, ticalos, care nu vrea Justitie functionala si voteaza numai hoti.

 6. pai n-a zis ficusul sa dea banii inapoi (la ei, adica la stat, ca statul sunt ei) si sunt iertati?! asta e si zgarcit, vrea si libertate si sa ramana si cu banii :)) pai ficusul va da un deget si voi vreti sa-i luati toata mana? :)) sa va fie rusine!

 7. Romania e un stat esuat,nu mai are speranta,nu mai are viitor.

 8. Prescriptia este cea mai mare victorie a mafiilor paralele.

  • arestul la domiciliu e cea mai mare victorie a lor :)) poti face ce vrei, nu te verifica nimeni ce faci si unde esti, nu risti nimic daca te toarna cineva ca esti pe undeva si se mai si scade din pedeapsa :))

  • Arestul la domiciliu este atentat la reputatie si onoare pentru penali de anvergura lui Nastase, Voiculescu, Hrebenciuc, Dragnea, Udrea, Tariceanu, etc.

 9. Când se unesc avocații ca să-l scape pe client…

 10. În acest caz avocaţii devin complici, chiar dacă au fost în prezenţa cuiva care are Covid nu este si sigur ca sunt infectati. Un test si inapoi la treabă !

  • @ Moromete
   N-ai înțeles, e mai greu la tine in Poiană:
   Urmeaza sa se îmbolnăvească judecătorii, grefierii, toată Curtea.
   La 28 K € o manea, crezi ca e improbabil ? 😂

  • *Motz, ce noroc că mai sunt şi ca tine aşa mai uşori la minte 1, 2 cel mult 3 neuronii că altfel aveam somnul greu. Mare noroc pe noi că mai există şi oameni ca tine şi mai şi îşi rup din preţiosul timp că se ne lumineze nouă poienile, că altfel …
   Aşa cu permisiunea dumneavoastră, îndrăznesc să mai scriu, că nu cred că la câţi bolnavi are ţara acum mai are nevoie de judecători, grefieri,…curteni bolnavi că uite ce grav e că numai o avocată dacă se izolează, chiar şi singură, se duce pe râpă justiţia din România, aşa cum ştim, IMACULATĂ , pînă acum.

 11. 😏 Zici de o infractiune apare si PSD!

 12. Urmatorul partid care il adopta pe LEO castiga toate alegerile.
  LEO presedinte , campanie electorala in direct la Capatos
  Daniela Crudu , prima doamna

 13. PENSII SPECIALE, pentru judecatori si procurori , pentrnu aia de la CCR, pentru parlamentari (inca nu au dar nu m-as mira in curand sa apara) ca sa avem astfel de situatii