G4Media.ro

VIDEO Cum s-a prezentat la audiere un candidat pentru un post de…

Sursa Foto: Facebook/ Catinca Maria Nistor

VIDEO Cum s-a prezentat la audiere un candidat pentru un post de conducere la ICR Londra? Fiica actorului Stelian Nistor, fost lider de lojă masonică, s-a lăudat neîntrebată cu cazierul alb, dar nu a știut să spună care sunt obiectivele ei

Înregistrarea audierii propunerilor de directori la mai multe filiale ICR din Europa arată, în cazul audierii propunerii pentru funcția de director la ICR Londra, un candidat nepregătit, dar care a fost votat totuși de către majoritatea PSD-PNL-UDMR din Comisia de specialitate. În timpul audierilor de miercuri, Catinca Nistor s-a lăudat cu faptul că are cazier alb, deși nimeni n-a ridicat această problemă, dar nu a știut să spună care sunt principalele ei obiective de viitor director. Catinca Nistor este fiica actorului Stelian Nistor, fost lider al Lojei Masonice de rit scoțian, potrivit publicației Cultura la Dubă.

Vezi mai jos integral înregistrarea audierii

 

Catinca Nistor a fost timp de aproximativ un an director interimar al Teatrului Bulandra, în mandatul primarului Gabriela Firea. Ea a fost dată afară după un protest public al actorilor de la Bulandra și, ulterior, trimisă în judecată de noua conducere interimară pentru că și-ar fi atribuit sume de bani necuvenite, potrivit Cultura la Dubă.

În primă instanță, pe 19 septembrie 2021, Tribunalul București a decis să anuleze contractele încheiate pe drepturi de autor și a obligat-o pe pârâtă să returneze teatrului aproape 7000 de euro. Decizia nu este definitivă.

După audierile de miercuri, USR a acuzat că „PSD şi PNL fac ceea ce ştiu mai bine şi anume să-şi împartă funcţii şi să pună la conducerea instituţiilor oameni total nepregătiţi profesional, strict pe criterii politice”. Miercuri, au fost votaţi, pe repede-înainte, alte şase nume pentru funcţii de conducere la ICR Londra, Lisabona, Viena, Chişinău şi Varşovia.
Audierile au fost doar de formă, iar votul s-a dat pe linie de partid. Doar USR a votat împotriva acestor numiri.

„Pentru că nu acceptăm ca ICR să devină o altă instituţie compromisă, populată de sinecuri. Am spus-o şi în timpul audierilor: faptul că totul este decis pur politic, fiind funcţii acordate ca sprijin unor colaboratori, nu este în niciun caz constructiv. Cazul Londra este un caz absolut aberant, ce se întâmplă este o ruşine pentru modul în care vrem să reprezentăm cultura română în lume”, a declarat senatorul Radu Mihail, prezent la audieri, conform comunicatului de presă al USR.

Potrivit sursei amintite, în funcţia de director al ICR Londra a fost propusă şi votată Catinca Nistor.

 

 

 

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

17 comentarii

 1. Toate cwrvele politice si plozii politrucilor ajung pe functii publice pe viata

  • Pentru că tot votați PSD și PNL peste 55%.

  • Ce v-am zis, 10 de ani de acum înainte USR o să fie găsit vinovat de toate relele din țară pentru cele 10 luni pierdute langă Holera Galbenă…

  • La gașca de banditi bolșevici PCR-USL e mare lucru să ai cazierul alb 😂😂😂

 2. E absolut incredibil cum nu contează în România meritocrația,valoarea intelectuală reală!?!
  Ne merităm soarta pe deplin.

 3. Ce legatura are cu cine este sau a fost taica-su? Pe bune, faceti dosare de cadre ca in comunism?Scuze, dar articolul nu este obiectiv! Domnisoara a absolvit Dreptul, UNATC si London School of Economics, deci e pregatita pentru job. Are si experienta manageriala, din cate inteleg.

 4. Daca s-a prezentat ca in poza, eu zic că e buna rauuu.

 5. Am vizionat înregistrarea ședinței și pot afirma că încă o dată, la conducerea unei instituții de prestigiu, ajunge o beizadea! Doamna Catinca nu știe să vorbească liber, are limba încâlcită și nici n-am reținut mare lucru din munca ei anterioară! Aici nu pun numirile politice, ca cea de față! Domnule ,,mason”, dacă v-ați folosit influența, să vă fie rușine!

 6. Să mă ierte Bunul Dumnezeu dar, eu, n-am auzit niciodată de „marele actor” stelian nistor. Nu sunt răutăcios, pur și simplu, n-am auzit de acest actor !…

 7. P.S. Am căutat pe Google și găsit pozele actorului mason !…Da, da, da, deci despre dânsul se face vorbire !…Tot nu-mi aduc aminte !…:)))

 8. Am vazut preselectie mai serioasa la Romanii au Talent.
  Fata asta nu a legat nici macar o propozitie pana la capat.
  O tara de gorile

 9. L-au „găsit” ăștia pe Băsescu colaborator, după ce a stat bine mersi două mandate ! Cel care s-a materializat, e insignifiant deci. La ce să mai speri ? Vreun violator, ar fi candidatul ideal…

 10. Ce Rușine! Cine este neica nimeni asta? Vai de capul nostru ,prosti și obraznici,fără carisma,fără idei,fără viitor!
  Dar cu PSD -PNL in suflet ,coaliția care îngroapă România!
  Ceas facă săracă la Londra?🤮🤮🤮🤮

 11. lumea teatrului/filmului a inceput sa se infecteze cu politica…. pt cel ce insira multe scoli absolvite de minunata fica – tu nu intelegi nimic, transforma ti corpul intr un pendul gravitational – sfoara, scaun , sapun