G4Media.ro

Cum arată două proiecte prin PNDL făcute în batjocură: asfalt turnat direct…

Cum arată două proiecte prin PNDL făcute în batjocură: asfalt turnat direct pe pământ și o școală care prin renovare a intrat direct în paragină

Două proiecte finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) în comuna vrânceană Tănăsoaia ilustrează jaful din bani publici prin acest program.

Primul proiect, reabilitarea drumului comunal din satul Nănești (comuna Tănăsoaia): potrivit Realitatea de Vrancea, constructorul a turnat asfalt direct pe pământ iar, în unele zone, drumul este atât de îngust, încât nu pot trece două mașini una pe lângă alta. În plus, pe anumite porțiuni pământul o ia la vale, dar nu s-a făcut nici o consolidare a malului. Citește mai multe pe Realitatea de Vrancea.

Al doilea proiect a vizat reabilitarea și extinderea cu 3 săli de clasă și un grup sanitar a școlii din Feldioara. Acum, potrivit Realitatea de Vrancea, școala arată ca abandonată, acolo nefiind de fapt niciun șantier. Singurele lucrări realizate – montarea tablei pe jumătate din acoperiș și câteva săpături în curte.

Reamintim că ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, a depus plângeri la DNA pentru cheltuirea nejustificată a banilor în mai multe proiecte finanțate prin PNDL.

Foto: Cum arată școala din Feldioara reabilitată cu bani din PNDL (Sursa: Realitatea de Vrancea)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. „Am scos Tara din noroaie” – Veorica Dancila.
  Si ati bagat-o in mocirla!

 2. Fost ministru al dezvoltarii , care probabil a girat aceste programe , din care au fost sustrasi bani de catre cei care trebuiau sa-i folosesca corect , acum stie doar sa critice. Dl. Stefan , este opersona de buna credinta , n-are smecheria-n sange ca multi care s-au perindat prin aceste functii.

 3. Stabilit vinovații, cu nume și prenume și imputarea prejudiciului.

  • Corect!
   Auzim zi de zi ce dezastru a lasat PSD, dar nici un vinovat, nici o Sesizare la Parchet, nici macar mult asteptatele si promisele Audituri la fiecare MInsister si Institutiie publica, Audituri care urmau sa prezinte PUBLIC Dezastrul lasat de PSD!
   Tacere!!
   In afara de Orban, restul sunt pe nicaieri, pana si Ministrul de Interne Marcel Vela a intrat in silenzio stampa!!
   Si ce „reforma” in MAI urma sa faca!
   I s-o trage de la accidentul mortal facut de finul Daniel Chitoiu, accident despre care nu se mai aude NIMIC!!!
   Rusinica!!!

 4. PNDL in judetul Botosani, saracia saraciei PSDiste:
  „Judeţul din România unde jumătate din populaţie trăieşte cu WC în fundul curţii.
  10.000 de gospodării NU au toaletă deloc.
  Conform datelor statistice, în judeţul Botoşani există 100.000 de gospodării cu WC în fundul curţii, iar alte 10.000 n-au toaletă deloc. Sătenii din comunele Botoşaniului spun că s-au obişnuit cu situaţia şi că n-au bani să-şi construiască toalete în casă.
  Judeţul Botoşani a ajuns un soi de împărăţie a caselor cu WC în fundul curţii. Majoritatea covârşitoare a satelor din judeţ nu au canalizare, iar localnicii îşi fac nevoile în WC-urile din fundul curţii sau mai grav, cei mai săraci, pe unde apucă. Conform datelor statistice, apărute şi cu ocazia ultimului recensământ, în judeţul Botoşani peste 100.000 de locuinţe au WC-ul în fundul curţii. Mai mult decât atât, conform aceloraşi date, 10.000 de locuinţe nu au toalete de niciun fel.
  Situaţia este confirmată de realitatea dezastruoasă din teren.
  ”Fac şi ei pe unde apucă”.
  Sunt oameni de la ţară care ajung însă să-şi facă nevoile pe unde apucă. Nu au nici măcar privata din ogradă.
  ”Sunt sărmani şi beţivani care mai sunt, şi se duc prin porumb, răsărită, prin şanţuri. Ce să-i faci”, spune nea Marcel, un sătean din Băluşeni.
  Un alt localnic, din Draxini, un sat alăturat, spune că ştie şi el oameni care trăiesc fără niciun fel de wc.
  ”Iarna pe la oală, vara pe unde prind. Numai le vezi capul prin răsărită. Ţi se face scârbă”, spune săteanul. Iar statisticile arată că într-adevăr 10.000 de botoşăneni nu au niciun fel de toaletă, nici măcar în curte.”
  https://adevarul.ro/locale/botosani/judetul-romania-jumatate-populatie-traieste-wc-fundul-curtii-10000-gospodarii-n-au-toaleta-deloc-1_5e43f9195163ec4271067a3c/index.html

  Botosani, judet votant de 30 de ANI cu PSD!

 5. Soare, Tenea, Igescu artizanii contractelor si a platilor pe PNDL I si PNDL II. Asa cum a scris si Teo exista un control efectuat de catre CC facut cu privire la impostorul Madalin Iscru si a acolitilor sai din MDRAP. DNA TREZESTE-TE!!!!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.