G4Media.ro

Cum a ajuns Tesla la o valoare de piață de peste o…

Cum a ajuns Tesla la o valoare de piață de peste o mie de miliarde de dolari

Tesla a depășit luni o mie de miliarde de dolari, valoare de piață, după ce a primit cea mai mare comandă vreodată de la compania de închiriere de mașini Hertz, o afacere care a consolidat ambiția lui Elon Musk de a depăși întreaga industrie auto la vânzări în următorul deceniu.

Acțiunile Tesla au crescut cu până la 14,9%, până la 1.045,02 dolari, făcându-l cel mai valoros producător de automobile din lume, conform calculelor Reuters.

Chiar și directorul executiv al Tesla, Elon Musk, și-a exprimat surprinderea față de viteza creșterii.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Prin hype. Pt ca pe baza fundamentala ar trebui evaluati pe la 50 de miliarde (maxim). Fair price pe la 25 de miliarde. Cititi si voi rapoartele financiare, partea cu fluxul de bani e cea mai importanta, faci media pe ultimii 5 ani si vezi ce iese (-200 de milioane:))) ). Dar mna, ultimul an e de profit cu 2.5 miliarde, deci maxim 50 miliarde market cap.

  2. Mă dor unghiile deja de la titlu când văd așa ceva.

  3. Deja Mercedes, Renault, Toyota, Ford sunt mici copii pe langa Tesla (un nume furat pentru a se lasa impresia, cel putin psihologic, ca aceasta firma umflata la bursa ar avea vreo legatura cu Nikola Tesla marele inventator).