G4Media.ro

CSM îi apără reputația lui Horațiu Radu față de atacurile lui Teodor…

CSM îi apără reputația lui Horațiu Radu față de atacurile lui Teodor Mărieș și Dan Voinea

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a decis printr-o hotărâre publicată pe site-ul oficial să admită cererea de apărare a reputației, formulate de Horațiu Radu, procuror detașat ca secretar general la Ministerul Justiției.

Horațiu Radu a cerut apărarea reputației profesionale față de ”campania de denigrare” atribuită publicației Podul și lui Teodor Mărieș – șef al unei asociații a revoluționarilor, și  Dan Voinea – fostul procuror militar care a instrumentat dosarul Revoluției.

Horațiu Radu a arătat că împotriva sa ar fi fost dusă o campanie de denigrare pe tema dosarului Revoluției din 1989, el fiind acuzat că ar fi blocat dosarul.

Teodor Mărieș a lansat în repetate rânduri aceste acuzații la adresa lui Horațiu Radu, făcând referire la activitatea acestuia ca fost agent guvernamental pentru CEDO.

Secția pentru procurori a CSM arată în hotărâre că acuzațiile sunt nefondate. (Foto: Sediul CSM / InquamPhotos)

Citește aici hotărârea CSM

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Doru Maries e un tip vertical și onest care spune lucrurilor pe nume ! CSM-ul e o cloaca de așa zis magistrați, conduși din umbră de cucuveaua Savonea ,în realitate niște politruci care au performat în funcții cu sprijinul ciumei roșii!

  • Iar tu esti fost ofiter al directiei a V a din DSS ceausist, recuperat de sistem dupa revolutie prin cooptarea in UM 215 a MAI.
   Sa nu crezi ca nu stam cu ochii pe voi.

  • Cum indraznesti, papagal imputit, sa jignesti pe cineva care spune adevarul despre Teodor Maries? Nu va e rusine, leprelor!? Maries a infruntat gloantele comuniste si mizeria morala a slugilor securisto-comuniste pentru dreptate si adevar, pentru ca natia asta sa nu mai traiasca intr-o minciuna perpetua, minciuna aparata cu dintii de jeguri umane cuibarite in aceasta mare porcarie plina de impostura si nemernicie numita justitia din Romania.

  • Teodor Maries este la fel de revolutionar ca si Iulian Vlad. In acelasi fel s-au opus gloantelor. Adevaratii revolutionari il cunosc foarte bine pe Teodor Mries si stiu ce reprezinta el. Teodor Maries este un sarlatan care exploateaza slabiciunile urmasilor revolutionarilor si le ia banii. Niciun revolutionar veritabil nu se da pe mana lui Maries.

  • @Demos
   Cum a infruntat TM gloantele comuniste? Detaliaza daca sti!

 2. Cum indraznesti, papagal imputit, sa jignesti pe cineva care spune adevarul despre Teodor Maries? Nu va e rusine, leprelor!? Maries a infruntat gloantele comuniste si mizeria morala a slugilor securisto-comuniste pentru dreptate si adevar, pentru ca natia asta sa nu mai traiasca intr-o minciuna perpetua, minciuna aparata cu dintii de jeguri umane cuibarite in aceasta mare porcarie plina de impostura si nemernicie numita justitia din Romania.

  • Doru Maries este un psihopat, un proxy al neo-securistilor care il folosesc ca pe o carpa murdara de cate ori este nevoie sa elimine sau sa maculeze adversari incomozi.

 3. CSM = Cloaca spagarilor din magistratură.

 4. Articol tendentios:
  Diferenta intre Maries si Voinea e ca intre judecator si criminal.

 5. Faptul că înscenarea teroristă din decembrie 1989 şi mineriada au reuşit să fie nepedepsite explică de ce nici în viitorii ani nu se vor diminua corupţia şi incompetenţa.

 6. Aşa este! Tovarăşul Colonel Horaţiu Radu nu este sectorist! Nici Taica Lazăr nu era sectorist! Nici Petrov nu era sectorist! Nici măcar Generalul Vlad Iulian şi Generalul Militaru Nicolae nu erau sectorişti!

  PE CUVÂNTUL NOSTRU!

 7. Asa zisul sistem de justitie din Romanica , este populat numai cu TICALOSI .
  Celor care va pozitionati in a apara aceasta CLOACA numita justitie , va doresc sa aveti parte de ea , si va veti convinge , cum veti murii cu dreptatea in brate .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.