G4Media.ro

Crește numărul pacienților care apelează la Centrul de evaluare COVID de la…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Crește numărul pacienților care apelează la Centrul de evaluare COVID de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanţa: într-o zi au venit câți se prezentau în jumătate de lună în aprilie sau mai

Crește numărul pacienților care apelează la Centrul de Evaluare COVID 19 de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, transmite Rador.

Managerul unității sanitare, conf. univ. dr. Claudia Cambrea, spune că, într-o singură zi, s-au prezentat tot atâtea persoane câte veneau în jumătate de lună, în aprilie sau mai.

Medicul infecționist recomandă în continuare vaccinarea, evitarea zonelor aglomerate și purtarea măștii în spațiile închise. La primele semne de boală, importante sunt testarea și prezentarea la centrul de evaluare, astfel încât să nu se ajungă la forme grave de COVID, spune dr. Claudia Cambrea.

Citește și A treia săptămână de creştere a numărului cazurilor de COVID-19/ Peste 70 de copii sunt internaţi/ Specialiştii recomandă prudenţă şi masca în spaţii închise/ Subvariantele BA.4 şi BA.5, mai transmisibile, iar de evoluţia lor depinde ce se va întâmpla în toamnă

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Sunt contrariat, întrucât Șoșoaca, Simion si Putin ne-au explicat clar pe Facebook ca nu există! Dacă ei spun așa așa este!

  2. Tot cu cenzura, băieți, tot?

    Dar nu vă place că nu vă mai citește lumea, așa-i?