G4Media.ro

Cosette Chichirău (USR), după invitaţia primarului Chirica la o colaborare USR-PLUS cu…

Cosette Chichirău (USR), după invitaţia primarului Chirica la o colaborare USR-PLUS cu PNL la Iaşi: Ne aşezăm la masa negocierilor dacă PNL Iaşi dovedeşte că vrea să scape de nepotism

Liderul USR Iaşi, deputatul Cosette Chichirău afirmă că reprezentanţii USR-PLUS sunt dispuşi să colaboreze la nivel local cu PNL Iaşi dacă liberalii dovedesc că vor să scape de nepotism.

Cosette Chichirău a declarat pentru News.ro că o colaborare la Iaşi între USR-PLUS şi PNL trebuie discutată la nivel judeţean, pe baza unei liste de proiecte şi priorităţi asumate.

“Există anumite precondiţii pentru această colaborare, printre care eliminarea nepotismului şi oprirea mafiei imobiliare. Pentru început, vrem să vedem demisia finului lui Costel Alexe din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi şi a cumătrului lui Mihai Chirica din funcţia de city manager, funcţie pentru care trebuie organizat un concurs serios. Fără aceste demisii, mă tem că nu avem aproape nimic în comun. Suntem dispuşi să ne aşezăm la masa negocierilor dacă PNL Iaşi dovedeşte că vrea să scape de nepotism“, a declarat liderul USR Iaşi, Cosette Chichirău.

Primarul PNL al municipiului Iaşi, Mihai Chirica a declarat luni că alianţa dintre PNL şi USR-PLUS ar trebui să funcţioneze şi la Iaşi, după modelul de la centru, precizând că se angajează să fie liantul acestei coaliţii în interesul comunităţii ieşenilor.

Chirica a spus că se angajează să fie “liantul“ acestei coaliţii în interesul comunităţii ieşene.

“Trebuie să dăm startul numeroaselor proiecte ale administraţiei locale, făcând din anul 2021 un an al renaşterii şi al bunăstării. Prin urmare, lansez un nou apel către colegii din USR-PLUS să respecte deciziile de la centru şi mai ales votul ieşenilor. Este timpul să ne concentrăm pe proiectele Iaşiului! Este timpul să colaborăm pentru binele ieşenilor“, mai spune primarul Iaşiului, Mihai Chirica.

PNL a câştigat 11 mandate în Consiliul Local Iaşi din totalul de 27 de mandate, dar nu deţine majoritatea în acest organism, având nevoie de voturile celor doi consilieri PMP, dar şi de încă un vot, de la PSD sau de la USR-PLUS.

sursa: News.ro, sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Bravo femeie!Se dovedește că știi ce vor oamenii cinstiți!Felicitări. Mergi pe drumul asta și Ieșenii cinstiți îți vor fi alături !👌

  2. Clossette kkrău de la Uniunea Salvați România susține bulangeria 🏳️‍🌈

  3. @czc își simte rozeta amenințată.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.