G4Media.ro

Coreea de Nord a lansat un „proiectil neidentificat”, anunţă Seulul/ Lansarea are…

Coreea de Nord a lansat un „proiectil neidentificat”, anunţă Seulul/ Lansarea are loc cu câteva zile înainte de alegerile prezidențiale din Coreea de Sud

Coreea de Nord a lansat „un proiectil neidentificat”, a anunţat, sâmbătă, statul major interarme al Coreei de Sud, fără a oferi alte detalii, informează lefigaro.fr.

„Coreea de Nord a lansat un proiectul neidentificat în direcţia estului”, a anunţat Seulul, acesta putând să fie al nouălea test al nord-coreenilor de la începutul acestui an.

În ianuarie, a fost înregistrat un număr record de lansări, şapte, Coreea de Nord lansând o succesiune de rachete, cele mai multe cu rază scurtă de acţiune.

Lansarea de sâmbătă are loc cu câteva zile înaintea alegerilor prezidenţiale din Coreea de Sud, programate în 9 martie.

sursa: News.ro, Sursa foto: Pxfuel.com

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Alt nebun, sperăm cu sfârșitul aproape!

    • Nu conteaza daca moare. Cica asta e ala care e bland din familie. Au fost articole in trecut care spuneau ca sora-sa e si mai pshiopata ca el. Evident nu putem verifica 100% dar nu m-ar surprinde. Ce vreau sa zic: scapi de dracul si dai de tac-su. Dictatorii au un mod unic de a-si lasa „mostenirea” mai departe intr-un fel sau altul. Chiar si cand nu pare. Iar cand apare momentul oportun, te trezesti cu tot felul de descreierati la conducere.

  2. Ăsta și cu Putin au sânge în izmene!!!