G4Media.ro

Copilul din Vatra Dornei, accidentat de un tren în urmă cu aproximativ…

Sursa foto: G4Media

Copilul din Vatra Dornei, accidentat de un tren în urmă cu aproximativ o lună, a fost externat / I s-a amputat extremitatea piciorului deoarece au rămas multe fragmente osoase, ce nu au mai putut fi reconstruite

Copilul din Vatra Dornei, accidentat de un tren în urmă cu aproximativ o lună, a fost, astăzi, externat de la Spitalul de Copii din Iași, însă va avea nevoie de mai multe proceduri de recuperare, anunță Agenția de presă Rador.

Gamba a fost salvată în totalitate, dar s-a recurs la o amputare a extremității piciorului. În urma impactului cu trenul, au rezultat multe fragmente osoase, care nu au mai putut fi reconstruite, a precizat șeful clinicii de Chirurgie Plastică, Sidonia Susanu:

Sidonia Susanu: „Va avea nevoie de vizite ulterioare pentru control și pansamente, va avea nevoie de kinetoterapie și proceduri de recuperare fizică, dar sperăm într-o integrare socială și școlară foarte bună pentru el. Copilul are în totalitate gamba, având o excizie parțială de picior. În cursul accidentului, întregul segment osos al gambei a fost fracturat în foarte multe segmente de fractură și din această cauză consolidarea fracturilor va lua un timp mult mai îndelungat decât într-o fractură acominutivă”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...