G4Media.ro

Copil dispărut în București, la rond Alexandria, poliția solicită sprijinul populației /…

Copil dispărut în București, la rond Alexandria, poliția solicită sprijinul populației / UPDATE Răzvan a fost găsit și nu a fost victima vreunei infracțiuni

UPDATE Ora 22.00: Poliția anunță că băiatul a fost găsit și că nu a fost victima vreunei infracțiuni și mulțumește tuturor celor care au distribuit fotografia acestuia și s-au împlicat în căutarea lui:

„Răzvan a fost găsit!
Este bine, într-o condiție fizică bună, nu a fost victima vreunei infracțiuni.
La acest moment este împreună cu familia și polițiști ai Serviciului Investigații Criminale Sector 5.
Mulțumim tuturor pentru implicare!
Celor care au distribuit fotografia băiatului, voluntarilor, jandarmilor și pompierilor care s-au alăturat polițiștilor în căutare, tuturor celor care cu fapta și cu gândul bun au contribuit la găsirea lui Răzvan.
Mulțumim!”

Știrea inițială: Poliția Capitalei solicită sprijinul populației pentru găsirea unui copil care a dispărut, marți, în zona rond lexandria. Îl cheamă Răzvan Ștefan Linte, are 12 ani și era îmbrăcat cu o geacă maro, pantalon negru de trening, ghete negre, iar pe cap purta un fes galben

„Astăzi, 4 ianuarie 2022, în jurul orei 14.30, în zona rond Alexandria, LINTE RĂZVAN ȘTEFAN s-a rătăcit. Are 12 ani, nu cunoaște zona, iar la momentul dispariției era îmbrăcat cu o geacă maro, pantalon negru de trening, ghete negre, iar pe cap purta un fes galben. Are 1,50 m înălțime și 35 de kilograme”, anunță poliția Capitalei.

Cei care pot oferi informații sunt rugați să anunțe prin apel 112 sau cea mai apropiată secție de poliție.

Sursa foto: Poliția Capitalei

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

  1. Ăsta sigur e pui de dac, slab si pricăjit, păr în formă de tăiței pe frunte, șapcă cu ciucalău, privire pierdută în spațiu iar zâmbetul o grimasă forțată.

  2. Romania este o tara sigura! Mai nou dispar si persoane/copii!
    Maine-poimaine mai sare vreunu in aer dar Romania tot tara sigura e si bineintele,Bode tot pe functie si MAI tot putred

  3. S-a pierdut…. Pe naiba. L-a pierdut mă-sa care era ocupată. Cu Facebook și ci spart de semințe.

    • la 12 ani cei mai multi vin/pleaca singuri de la scoala in Bucuresti. Ce-ar trebui sa faca mama unui copil de clasa a 6a in timpul zilei? Sa-l ia de manuta de la scoala? Ciudata ideea ca nu stia zona, atunci ce cauta acolo, de unde stiu ca a ajuns acolo, au vb la tel? I s-a descarcat telefonul?

    • Dar taticuv unde era? La bordel, la bautura, plictisit de viata de familie pe canapea? Parca un copil are doi părinți, un TATA si o MAMA.

  4. Por#cul de ciolacu este un ana#lfa#bet. Taica-su era se#cu#ri#st deștept care a parti#cipat la umplerea ci#mi#ti#ru#lui eroilor de la”revolutie”. Ca urmare i-a dat certificat de revoluționar pe baza căruia a fost mai întâi gonaci la haysam, vaslas la dragnea și acum șef de pesede. Habar nu are ce este dreptul european și MCV dar vorbește ca sa se afle în treaba.