G4Media.ro

Contracte de peste 1 miliard de lei semnate cu autoritățile locale, cu…

Sursa foto: G4Media.ro

Contracte de peste 1 miliard de lei semnate cu autoritățile locale, cu finanţare din PNRR, pentru vehicule destinate transportului public

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a semnat 62 de noi contracte de finanţare prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Contractele au fost încheiate între autorităţile publice locale din 60 de unităţi administrativ-teritoriale şi Ministerul Dezvoltării şi au o valoare totală de 1.122.717.481,28 lei, relatează Agerpres.

Proiectele vizează atât înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public, prin achiziţionarea de vehicule nepoluante, cât şi asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin achiziţionarea de puncte de încărcare pentru vehicule electrice, informează un comunicat de presă transmis, joi, de MDLPA.

Până în prezent, prin cele trei componente ale PNRR, au fost semnate 1.074 contracte de finanţare, în valoare totală de 9.336.053.076,98 de lei, a precizat ministrul.

Lista contractelor de finanţare semnate pentru C10 – Fondul Local poate fi accesată pe site-ul Ministerului Dezvoltării.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...