G4Media.ro

Consilierii PSD și PNL au refuzat să participe la ședința CL Brașov…

Sursa foto: Accor

Consilierii PSD și PNL au refuzat să participe la ședința CL Brașov / ”Nu există o dezbatere reală” / Ședința a avut loc și a durat 3 ore / A fost programată o nouă ședință, săptămâna viitoare

Primarul Brașovului, Allen Coliban, a convocat pentru joi o ședință de urgență pentru a discuta mai multe proiecte respinse anterior de majoritatea consilierilor în ședințele obișnuite, însă întâlnirea a fost boicotată de consilierii PSD și PNL, relatează Monitorul Expres.

Cu toate acestea, ședința nu a fost considerată statutară, deoarece doar 11 dintre cei 27 de consilieri, cei ai USR, au fost prezenți. De asemenea, proiectele nu au avut vizele comisiilor de specialitate, conform precizărilor secretarului municipiului.

„Este o ședință de urgență care nu poate fi justificată, având în vedere că ne-am exprimat deja opiniile și voturile asupra acestor probleme. Nu există o dezbatere reală, iar ședințele Consiliului Local sunt folosite drept arme electorale și de propagandă. O dezbatere reală nu presupune convocarea ședinței pe Facebook și informarea consilierilor locali în ultimul moment”, au transmis consilierii social-democrați.

Punctele ordinii de zi a ședinței, care a durat 3 ore, au fost parcurse fiind prezentate cetățenilor aflați în sala de ședințe.

Va fi reconvocată o ședință extraordinară săptămâna viitoare vineri 17 mai cu aceași ordine de zi.

Printre acestea se numără restricționarea accesului în centrul istoric în timpul weekendurilor, studiul de fezabilitate pentru amenajarea unui parc pe terenul fostei rafinării Lubrifin, achiziționarea unei clădiri din zona Rulmentul pentru a fi transformată într-o unitate educațională, restaurarea vechiului han Pietrele lui Solomon și aprobarea unui regulament mai strict pentru reclame, publicitate și afișaj stradal.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. daca nu-i nimic de ciolanit, psd si pnl n-are chef de treaba

  2. si vor fi renumerati pentru lipsa de la sedinta? stim ca putorile PSDNLUDMR se dau in vant dupa bani luati nemunciti
    „doar 11 dintre cei 27 de consilieri, cei ai USR, au fost prezenți” PSDNLUDMR pare sa aiba majoritate , de ce au lipsit?