G4Media.ro

Consilier județean din Bistrița-Năsăud, mort de COVID / Emil Neia Lăcătuş, liderul…

Consilier județean din Bistrița-Năsăud, mort de COVID / Emil Neia Lăcătuş, liderul local al Partidei Romilor, nu era vaccinat

Liderul filialei judeţene Bistriţa-Năsăud a Partidei Romilor Pro Europa, Emil Neia Lăcătuş, care deţinea şi funcţia de consilier judeţean ales pe lista Alianţei PSD-Pro România-ALDE-UDMR, a murit la vârsta de 58 de ani, anunță Agerpres.

Decesul a fost anunţat public, vineri dimineaţă, de către preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, pe pagina sa de socializare.”Profund îndureraţi, am aflat că bunul nostru coleg, consilierul judeţean Emil Neia Lăcătuş, a plecat către Ceruri. Neia, ai fost un om de o bunătate nemăsurată, neobosit, de cuvânt, ai luptat pentru comunitate şi drepturile sale într-un mod exemplar şi mereu am admirat dragostea ta pentru familie”, a scris Moldovan pe Facebook.

Surse oficiale au precizat, pentru Agerpres, că Lăcătuș a decedat la spital, la terapie intensivă, unde a fost diagnosticat cu COVID-19, având o afectare pulmonară de peste 50%. Acesta nu era vaccinat împotriva noului coronavirus.

Ultima acţiune publică organizată de Emil Neia Lăcătuş, în colaborare cu Consiliul Judeţean şi Centrul Judeţean pentru Cultură, a fost cea de-a 20-a ediţie a Festivalului Tradiţional al Romilor din data de 15 august, care a avut loc în curtea Complexului Muzeal, cu participarea unor ansambluri şi formaţii din judeţ şi din Mureş.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. O veste buna pe ziua de azi.
    Multa sanatate cioarei!

  2. Antivaxerii sa ii urmeze calea… E una pe care tot o lauda.