G4Media.ro

Conducerea Poliției a trimis controlul intern la Brăila după ce o femeie…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Conducerea Poliției a trimis controlul intern la Brăila după ce o femeie care a sunat la 112 nu a fost găsită de poliţişti. La o zi distanță, femeia a fost găsită moartă

Conducerea Poliției Române a trimis marți o echipă din cadrul Direcției Control Intern pentru a verifica modul în care Inspectoratul de Poliție Județean Brăila a gestionat cazul unei femei decedate, potrivit unui comunicat al instituției.

Femeia a fost găsită marţi moartă în casa ei din localitatea Mircea Vodă, la aproximativ 24 de ore după ce a sunat la 112, iar poliţiştii nu au reuşit să dea de urma acesteia, după cum a scris DeBraila.ro.

Luni, la Dispeceratul 112 Brăila a fost înregistrat un apel telefonic în care o femeie se auzea ţipând, însă poliţiştii nu au reușit să o găsească.

Polițiștii nu au reușit să găsească imobilul de unde se auzeau doar țipete în apelul la 112, deși Serviciul de Telecomunicații Speciale a comunicat date de localizare, scrie DeBraila.ro.

La comanda IPJ Brăila s-a aflat adjunctul Iorgu Munteanu.

Cum a explicat poliția din Brăila faptul că nu a reușit să o găsească pe femeia care a sunat?

”Apelul la 112 a fost însoţit de date de localizare. Imediat, în localitatea Mircea Vodă au fost dirijate două echipe din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ianca, pentru a efectua verificări. În urma verificărilor efectuate, nu au fost obţinute date care să confirme faptul că în zonă ar fi avut loc un conflict. Nu se auzeau zgomote şi nici vreun conflict în derulare la imobilele din zona respectivă. S-au purtat discuţii cu locuitorii din zonă, pentru a încerca identificarea unui imobil unde ar fi avut loc un conflict, încercându-se, totodată, identificarea apelantei, inclusiv prin prezentarea persoanelor identificate, spre recunoaştere, a numărului de telefon de pe care s-a apelat”, se arată într-un comunicat de presă remis marţi de IPJ Brăila.

IPJ Brăila precizează că „niciuna dintre persoane nu a putut oferi informaţii care să ajute la identificarea locaţiei sau a apelantei”.

„S-a încercat reapelarea postului telefonic, fără rezultat, numărul fiind alocat unei cartele pre-pay neînregistrate. Din verificările efectuate şi datele deţinute, la acest moment, telefonul ar aparţine unei femei de 44 de ani, din comuna Mircea-Vodă, însă la momentul efectuării verificărilor în teren vecinii nu au putut furniza această informaţie. Astăzi, 11 iunie a.c., în jurul orei 09,45, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că, într-un imobil din comuna Mircea-Vodă, au fost găsite două cadavre ce prezentau urme de violenţă. A fost stabilită identitatea acestora, fiind vorba de doi concubini, un bărbat de 50 de ani şi o femeie de 44 de ani, ambii din comuna Mircea-Vodă. Ambele cadavre au fost preluate de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările continuă, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei”, informează IPJ Brăila.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Numai pensie, care e mai mare ca salariul net in plata, de la 47 ani au în cap toți…