G4Media.ro

Concurs de ode pentru Gabriela Firea la instituțiile finanțate de Primăria București:…

Concurs de ode pentru Gabriela Firea la instituțiile finanțate de Primăria București: ”La Mulți Ani unui lider deosebit, La Mulți Ani doamnei Primar General Gabriela Firea!!!”

Instituțiile și firmele din subordinea Primăriei București, care depind de finanțarea acesteia, s-au întrecut luni în urări și ode la adresa primarului general, Gabriela Firea, de ziua acesteia.

UPDATE: A patra instituție este Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti, care a postat luni seară urmatorul omagiu:

Astăzi urăm „La Mulți Ani” unui om deosebit, doamnei Primar General al Capitalei, Gabriela Firea. Colegii de la Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti vă transmit gândurile bune, aprecierea și recunoștința pentru toate cuvintele și îndrumările prețioase de care am beneficiat de-a lungul timpului. Cu sinceritate și admirație, „La mulți ani”, multă sănătate și putere de muncă!

Prima a fost Compania Municipală Sport pentru Toți București, care a postat pe pagina oficială de Facebook următorul text:

”La Mulți Ani unui lider deosebit, La Mulți Ani doamnei Primar General Gabriela Firea!!! Să fie mulți ani cu multe reușite pe plan profesional, dar și realizări pe plan personal. Ambiția și perseverența să vă însoțească, ca și până acum, la fiecare pas. Vă mulțumim că ați reușit să faceți pași înainte și pentru dezvoltarea sănătoasă a Capitalei, având în vedere toată susținerea desăvârșită și permanetă pe care ați arătat-o, de-a lungul timpului, în dezvoltarea sportului de masa și a susținerii tuturor activităților sportive în general !!!!”.

Urarea Companiei Sport pentru Toți a fost însoțită de emoticoane vesele: baloane colorate, aplauze și confetti.

A urmat Centrul Municipal pentru Dialog București, care a transmis un mesaj ceva mai sobru: ”LA MULTI ANI, doamna Primar General al Capitalei, Gabriela Firea Colegii de la Centrul Municipal pentru Dialog Bucuresti vă urează sanatate si mult succes!”.

Ultimii în corul lăudătorilor au fost cei de la Centrul pentru Seniori al Municipiului București, care și-au început urarea cu un citat din Winston Churchill: „Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuţi”.

”Astăzi este ziua de naștere a doamnei Primar General, Gabriela FIREA, un prilej de a-i transmite în numele tuturor seniorilor bucureșteni, dar și al echipei CSMB, un LA MULȚI ANI cu sănătate, succese, putere de muncă, împliniri pe toate planurile. Să ne trăiți și să ne bucurați cu prezența dumneavoastră!”, a mai scris Centrul pentru Seniori pe Facebook.

Foto: Gabriela Firea (InquamPhotos / Octav Ganea)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

17 comentarii

 1. Meritocratia PSD.

 2. Luați cu lămâie să nu vi se aplece!

 3. De porcaria asta comunista tre sa scapam urgent!!!!!!!!!

 4. Kim Îl Pandele, Voluntarii de Nord.Unele lucruri nu se schimbă niciodată în Republica Social Democrată Ilfov.De asta ar trebui mutată capitala mai la Nord-Vest unde linsul în fund nu este la mare cerere și nici parte din CV ori scor”IQ social”.PSD, penibil că deobicei.

 5. La mulți ani tovarasa academiciana doctor de renume mondial, lui sârmă-n cur asta doar odele îi mai lipseau ,aveți grijă cu limba că s-ar putea să vă zgâriați în sârmă

 6. Simt şi ei că e ultimul ceas şi încearcă toți din răsputeri să-i aducă un ultim omagiu…

  Bucurați-vă cât mai e.

 7. @Centrul pentru Seniori al Municipiului București: „Astăzi este ziua de naștere a doamnei Primar General, Gabriela FIREA, un prilej de a-i transmite în numele tuturor seniorilor bucureșteni, dar și al echipei CSMB, un LA MULȚI ANI cu sănătate, succese, putere de muncă, împliniri pe toate planurile. Să ne trăiți și să ne bucurați cu prezența dumneavoastră!”

  Ca seniori bucureşteni, am citit cu stupoare măgăria pe care aţi scris-o în numele tuturor seniorilor bucureşteni.

  Drept pentru care rectificăm: Vă dorim să vă ia Dracu’, crăpar-ar fierea-n voi!

 8. La multi ani! Din partea celor de la Industria Sarmei Campia Turzii!!!!

 9. Asa se obtin si se mentin posturile banoase si sigure din Adminsitratia publica!
  Pariez ca acasa, in familie, acest specimene majoritatea slugi analfabete, soptesc cu totul altceva cand vine vorba de Gabita lu’ Pandele… soptesc de frica microfoanelor de la partid, nu m-ar mira!!

 10. Sa vină pe Arena Națională sa ne spuna câteva cuvinte si noi să-i cântăm „la multi ani”….Sau ce-o iesi;)))

 11. Sa-i inchin si eu o oda, adaptare dupa Pastorel Teodoreanu:

  „Vis înaripat al fiirei ce-l avu cât a durat
  somnul lung metamorfozic la ea la Bacau în sat…

  Potpuriu de nesimţire, simfonia imposturii,
  imn de lăudă a trădarii, înălțat în cerul gurii.

  O jigodie ce-și scălda trupu-n mizerie umană
  și se-nfășoară-n minciună ca în valuri de cadână.”

 12. O limba bine plasata in partea dorsala, nu strica niciodată.

 13. A face o urare nu este deloc deplasat. Exagerati!

 14. La mulți ani și toate cele bune!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.