G4Media.ro

Concertul lui Springsteen de la Marsilia a fost amânat din cauza pierderii…

Sursa: Facebook

Concertul lui Springsteen de la Marsilia a fost amânat din cauza pierderii vocii

Concertul lui Bruce Springsteen programat sâmbătă seara la Marsilia, singurul concert în Franţa din turneul său european, a fost amânat din cauza unei pierderi de voce a rockerului american, a anunţat producătorul spectacolului pe reţeaua de socializare X – transmite Agerpres, care citează France Presse,.

„Din cauza pierderii vocii şi la recomandarea medicului, Bruce Springsteen nu poate cânta şi nu poate susţine un concert în această seară. Concertul din această seară de la Orange Velodrome din Marsilia a fost din păcate amânat pentru o dată ulterioară”, a precizat Gerard Drouot Productions.

Biletele pentru concert vor fi valabile pentru o nouă dată, care nu a fost încă stabilită. Iar cei care o preferă îşi vor putea recupera banii.

Potrivit imaginilor publicate de cotidianul local La Provence, mulţi dintre fanii Boss-ului erau deja prezenţi în jurul sălii de 60.000 de locuri, cu câteva ore înainte de spectacolul care era programat la ora 19.30.

Cântăreţul american, în vârstă de 74 de ani, a anunţat în septembrie 2023 că îşi va amâna pentru 2024 concertele prevăzute în Statele Unite, pentru a se „reface” de un ulcer gastric.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează