G4Media.ro

Comuna Băilești din Argeș a pierdut, la Curtea de Apel București, procesul…

Comuna Băilești din Argeș a pierdut, la Curtea de Apel București, procesul prin care a contestat instituirea măsurii de carantinare

Acțiunea înaintată de autoritățile din comuna Bălilești, județul Argeș în vederea anulării Ordinului șefului Departamentului pentru Situații de Urgență prinvind instituirea măsurii de carantinare zonală a localității enunțate anterior, a fost respinsă, ca neîntemeiată, se arată într-un comunicat postat, marți, pe site-ul DSU.

Astfel, prin respingerea cererii s-a constatat faptul că Ordinul șefului Departamentului pentru Situații de Urgență nr. 4659265 din 01.08.2020 privind instituirea carantinei zonale în comuna Bălilești, județul Argeș a fost emisă în mod temeinic și legal.

Totodată, dorim să subliniem importanța măsurii de instituirie a carantinei zonale în anumite regiuni, în vederea protejării comunităților împotriva infectării și limitării răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2, se mai arată în comunicat.

DSU mai atrate atenția că măsura de carantinare zonală se instituie la propunerea Direcției de Sănătate Publică teritorială cu avizul Institutului Național de Sănătate Publică și în baza Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență prin ordin al șefului Departamentului pentru Situații de Urgență.

Autorităţile au anunțat la începutul lunii august că atât în Băileşti, cât şi în Dârmăneşti, mai mult de 3 la suta din localnici sunt infectaţi.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Au pierdut ca n-au stiu judecatorii ca e vorba de Bailesti cum scrie in titlu sau Balilesti cum scrie in text. Bailestiul lui Amza Pellea nu poate sta in carantina ca se c..ca de ras.

  2. Oameni maturi au reusit sa transforme România pe vremea holerei în balamuc: judecatorii substituie doctorii. Treziti-va romani! Conducătorii unor institutii ne vor da cianura in loc de bomboane.

  3. Cum comentam și cînd s-a instituit carantina în com. Bălilești:
    un primar incompetent, un psd -ist corupt, părtaș la luarea acestei decizii!
    PS. procesul,doar de ochii lumii,vrea și el al 2-lea mandat !