G4Media.ro

Companiile aeriene rusești nu mai vând bilete bărbaților cu vârste între 18…

Sursa Foto: Facebook/ Azzam Ameen

Companiile aeriene rusești nu mai vând bilete bărbaților cu vârste între 18 și 65 de ani / Biletele de avion s-au scumpit vertiginos

Pe fondul unui apel la mobilizare militară, companiile aeriene rusești au primit ordin să nu mai vândă bilete bărbaților cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani, transmite Le Monde.

„Companiile aeriene rusești au încetat să mai vândă bilete bărbaților ruși cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani, cu excepția cazului în care aceștia pot face dovada aprobării de călătorie din partea Ministerului Apărării”, potrivit contului de Twitter WhereisRussiaToday.

 


Sky News transmite, de asemenea, că prețul zborurilor programate să plece de la Moscova în următoarele zile a crescut vertiginos, iar altele s-au vândut în întregime în urma anunțului lui Vladimir Putin. Zborurile Turkish Airlines care se îndreaptă de la Moscova către orașe precum Istanbul și Belgrad se numără printre cele afectate.

În jurul miezului nopții trecute, analistul în domeniul apărării Konrad Muzyka a distribuit o captură de ecran care arată că zborul de astăzi costă 80.000 de ruble, circa 1.300 de dolari.

 


Dar astăzi, în jurul orei 8:45, după discursul lui Putin, zborurile programate pentru astăzi s-au epuizat, iar prețul altora a crescut vertiginos.

Captura de ecran arăta că zborurile programate pe această rută erau disponibile în fiecare zi cel puțin până marțea viitoare.

La puțin peste o jumătate de oră mai târziu, pe site-ul Turkish Airlines, zborurile pentru joi și vineri nu mai erau disponibile.

 


Iar prețul zborurilor din celelalte zile crescuse și mai mult.

Sky News a observat un model similar și în cazul zborurilor de la Moscova la Belgrad.

Aproape 300.000 de rezerviști sunt în prezent afectați de acest apel la mobilizare, a declarat ministrul rus al Apărării, Serghei Șeugu. În timpul discursului său către națiune, președintele rus a precizat că mobilizarea acestor forțe civile a intrat în vigoare începând de astăzi.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

  1. Știm de la strămoșul lui, urmează „războiul total”.

  2. Cine nu scapă in străinătate se duce in mașinăria de tocat ruși: Ucraina!

    • Dar si in strainatate cat poti scapa? La un moment dat ai nevoie de reinoirea actelor deci te pot forta sa te intorci. Ce faci ceri azil?

  3. Scapati bah dracu de pitic

    • Nu merge asa. Trebuie sa ii cunosti pe rusi sa intelegi de ce sunt capabili. Rusii sunt supusi si umili fata de conducatori oricat rau le-ar face. Asa e natia aia si isi merita soarta

  4. N-au decat sa zboare fara bilet.

  5. Nu ne mai facem probleme sa primit vizitatori rusi acum sunt blocati! 🤣🤣🤣